- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_bill1
tag
válasz
Borosz #28688 üzenetére
Kipróbáltam a cm-11-20160320-NIGHTLY-p880-at, de azzal is ez a helyzet, időnként eldobja a hálózatot. Pedig a sebessége nagyon jó, tetszene így a telefon. Nem értem mitől lehet ez. A gyári rommal nem csinálta, csak nagyon lassú volt.
Lehet megpróbálom a gyári ICS-t felrakni rá, hátha az gyorsabb és nem dobja el a hálózatot.
Ha valaki tud segíteni a gyári ICS-re való visszaállításban, azt örömmel venném.(Vagy más infót ami megszünteti ezt a hálózat dobálást)
-
^Clown
addikt
válasz
Borosz #28578 üzenetére
Az új romokat és telefonokat is megfogja a FB app pl.
Viszont most már van pár tapasztalatom a feljebb linkelt Lollival. Egyszer volt, hogy nem tudott wifiről átváltani 3G-re, akkor nem segített más, csak egy restart. Amúgy minden oké, GSM hálózat betonstabil, wifi is, 3G is, minden. Pörgös, nagyon gyors (olyan gyors, mint Hanics mester romja!, sőt...), egyszóval most el is napoltam a telefonvásárlást, én is el akartam adni. Ja, és mindezt úgy, hogy fut a FB app + Messenger + Viber + kütyfüle minden a háttérben.
Tudom, nem a reklám helye, de van egy bontatlan Nillkin tokom (fekete) + fólia, találtam a szekrényben, pü-ben keressetek ha kell.
-
AliasB
senior tag
válasz
Borosz #28419 üzenetére
Üdv!
Azt azért tudnod kell, hogy ezeknek az akkumulátoroknak nem tesz jót ha teljesen lemerülnek. Ha kiírja, hogy csatlakoztasd a töltőt akkor érdemes feltenni. Ezek már nem a régi NiMH akkuk amiket ki kell sütni és megformázni. Ha túlságosan lemerül többször is az tökreteszi egy idő után. -
szoke12
őstag
válasz
Borosz #28419 üzenetére
Nem piszkálták, és a rendszer teljesen ok. Viszont rá kellett ébredjek, hogy nincs értesítő led. Így feltettem az Lg LED Notifications progit, de annak root kellett, így megrootoltam... Na azóta szaggat a zene, viszont jobban bírja az akksi.
Fel szeretnék tenni egy custom romot. Mit érdemes? -
kenwood
veterán
válasz
Borosz #28413 üzenetére
Nekem a messenger es a swiftkey szokott elszallni.
Sajnos kifogtam egy rossz szeria egyik peldanyat a 4x-bol.
Nyilvan nem az osszes p880 ekkora szemet,kulonben mar reg felgyujtottak volna az lg gyarat.
Gondolom,valami custom rommal megoldodna a problemak nagy resze, de en ugy vagyok vele,hogy az a keszulek,aminel nem egy plusz fuknciohoz kell a custom rom,hanem ahhoz,hogy hasznalhato legyen ...
Nos az nem telefon,hanem ipari hulladek. -
AliasB
senior tag
válasz
Borosz #28411 üzenetére
Az a baj, hogy ha fel vannak telepítve alkalmazások látszólag nem futnak viszont a háttérben mégis! Ezért írja ki neked is hogy az a SubwaySurfer leállt pedig nem is tudni, hogy képes futni a háttérben. Nagyon meg kell válogatni miket telepít fel az ember hisz egyre több az ártó alkalmazás. Sőt elég 1 ilyen rossz alkalmazás és képes olyan hibákat produkálni, hogy lefagy, szaggat, ezer év mire bejön a kezdőkép stb. Szerintem nekem azért megy hibátlanul a gyári 4.1.2 mert megválogatom miket teszek fel. Amelyikről kiderül, hogy befolyásolja a telefon működését már szedem is le és keresek más alternatívát ha kell.
-
kenwood
veterán
válasz
Borosz #28405 üzenetére
ez csak a kezdet.lesz meg rosszabb is
nalam a csucs az volt,amikor a kepernyo feloldasa utan 15-20 sec alatt rajzolta ki az inditoikonokat.
a 4.0downgrade egy idore eltuntette a problemakat,de most ,ahogy kezdem belakni,megint elo-elofordul,hogy teljesen elfogy a telefon. -
AliasB
senior tag
válasz
Borosz #28405 üzenetére
Na ezt látatlanba senki sem fogja megmondani mitől lehet
én valami szoftverre gyanakodnék. Nézd meg mik futnak a háttérben és mennyi a szabad ramod. Ha túl sok minden fut a háttérben vagy fel van téve egy olyan alkalmazás ami a telefonáláshoz köthető (hívás blokkoló, hívást felvevő, hívó fél teljes képernyős kép stb) az okozhat ilyen problémát. De gondolom legyalultad vétel után, hogy ne maradjon rajta minden féle szemét és újrahúztad.
-
AliasB
senior tag
válasz
Borosz #28402 üzenetére
Az igazat megvallva nem tudom miért nem ajánlotta fel mert van benne Magyar nyelv. De lehet a szolgáltatóval kapcsolatos a dolog vagy nem is tudja így frissíteni a romot. Marad a kdz frissítő ha ennyire szeretnéd az újabbat. Igazából látványos frissítés nem történt és a V20b és a V20c is 4.1.2 és nem is tudom mit javítottak rajta hisz nem vettem észre semmilyen hibát.
-
AliasB
senior tag
válasz
Borosz #28400 üzenetére
Üdv itt
csak 16k? Az nagyon jó ár érte
20B van fent mert abban van Magyar nyelv a 20D-be meg úgy tudom nincsen. Viszont kiadtak egy utolsó frissebb 20C-s romot abban van Magyar is. Ha már egyszer függetlenítve lett nem fog visszazáródni. Viszont ha nem Európába hanem Ázsiába szánt telefonról van szó akkor a KDZ frissítővel kell feltenned rá a romot mert olyan romra fogja frissíteni amibe nincsen Magyar nyelv. -
I_Am
veterán
válasz
Borosz #28324 üzenetére
Nekem tegnap volt pont két éve, hogy megvettem a készüléket. Azon felhasználók közé tartozom, akik nagyon nem szeretik a felesleges dolgokat a telefonon.
Nem turkáltam a telóban, nem rootoltam, gyári 4.0.3-al megy a telefon azóta is. Letiltottam a felesleges alkalmazásokat amik benne voltak, ezen kívül az elején pár játékot próbáltam ki, angry birds meg a jewel starsokat kimaxoltam és annyi.
A két év alatt 1 kezemen megszámolom hányszor fagyott le a telo, ebből 3 alkalommal a kamera miatt, mert valszeg elmozdult a memóriakártya.
Lassulás érezhető picit, ha nagyon telepakolod a telót, de eddig csak a g flex 2-nél nem vettem észre lassulást maxra telepakolva sem. (erre cseréltem pár hete a 4X-et, amit azóta párom használ, tehát hamarosan lesz egy terheléses tesztem is róla, mert Ő aztán mindent kipróbál ami megtetszik neki és a gyerkőc is szeret játszani Anya telóján.)
Nálam rendszeres volt, hogy 500 és 1000 óra közötti üzemidőket ment és általában csak azért ennyit, mert néha azért jót tesz egy újraindítás és meg szoktam ejteni a telefonjaimon.Töréstesztem is van, mert 3-szor esett a készülék. Elsőnek betonra a bekapcsológombjánál pont a sarkára. Pici felületi sérülés de a taft továbbra is tartott.
Másodszorra szintén beton, benzinkúton repült kiszálláskor a zsebemből, akkor sikerült úgy földet érnie, hogy szintén a gombnál, de a képernyő felső sarkával tompított. Eredmény, egy kb 1cm x 1cm-es oldalú háromszöget lefedő terület átlójának megfelelően eltört az üveg. Semmit nem befolyásol azóta sem, így azóta sem cseréltettem ki 18 ezerért a komplett előlapot, mert szinte észrevehetetlen.
Harmadik alkalommal pedig párom vágta dühében a földhöz (parketta), hátlap-akksi-teló a szélrózsa 3 irányába.
Összeraktam, bekapcsoltam, semmi baja.
Gps-t nem szeretem mert van mikor 5 perc után talál csak hálózatot felhőtlen napsütésben és sokat is zabál, de ettől függetlenül ezzel a telefonnal szerettem bele az lg telefonokba.
Összességében ahogy előttem is írták 25-30-as kategóriában szerintem is az egyik legjobb választás. A design pedig mai napig annyira egyedi és elüt a kommersz egymásra hajazó telóktól, hogy a mai napig megnézik a kezemben ha előveszem. (a g flex 2-nél már a szemek is kerekednek néha, hogy hajlított.
jókat nevetek a reakciókon, főleg az idősebb korosztályén.
)
-
Darkcomet
tag
válasz
Borosz #28343 üzenetére
Jesszusom! Ha ez a Samsung galaxy advance lenne, akkor sürgősen felejetsed el. Ez a telefon képes úgy csonttá fogyni, hogy egy darab külső appot sem teszel rá. Szintén tapasztalat, asszonykámnak olyan 8 hónapig volt meg (utána HTC Desire 500 lett, na az faja kis beugró kütyü, Snapdragon 200-as SoC-al), aztán megkapta apám, aztán ő vágta a falhoz. Azóta van apámnak Huawei y550. Két változata van. Az egyik max. 2.3-as droiddal szállítják, a másik fajtára meg ráerőszakoltak egy 4 valahányast. A Telenor az utóbbit árulta, a trémobil az előzőt. Nekünk is Telenoros volt. Gyakran fotózni sem lehetett vele, mert egy telefon álló módból fektetett módba való átforgatásánál olyan szinten csontra fagyott, hogy csak az aksi kivételével lehetett ujraindítani.
-
Darkcomet
tag
válasz
Borosz #28327 üzenetére
26 ezerhez még összespórolsz 24-et, és megveheted bármelyik általam említett telefont, akár kártyafuggetlenűl is. Azt azért látni kell, hogy az Lg optimus 4x hd négy plusz egy magja nem egy kategória a mostani közép kategóriás négymagos SoC-okkal. Feleségem Lg spiritje úgy állva hagy, ahogy illik. Itt most nem játékokról van szó, hanem napi felhasználásról. Ráadásul amikor az én 4x-em már töltésért könyörög, az övé még laza 60 százalékon van. Apám Huawei y550-e szintén zenész. Kollégám Huawei ascend g620s-e meg amellett, hogy simán kiröhög, közepes használat mellett teljes jól kibírja a két napot. A Huawei valami brutális módon eltalálta az adott SoC és kijelzőhöz történő rendszer optimalizálást. Szóval én meg sem próbálom majd eladni, ha lesz lóvém új telefonra, mert amúgy rengeteg okos dolgot lehet belőle csinálni.
-
AliasB
senior tag
válasz
Borosz #28327 üzenetére
Ha neked jó a telenor és szép is akkor megéri annyiért.
Azt tudni kell a telefonról, hogy nagyobb igénybevételnél melegedhet (engem nem zavart még mert nem tartom vészesnek) de ez nem hibája hanem tulajdonsága a telefonnak! Valamint a gyári romot ajánlom amiből a 4.1.2 a legfrissebb és nem lesz belőle újabb már!
-
AliasB
senior tag
válasz
Borosz #28324 üzenetére
Lehet vannak negatív hozzászólások de nem tőlem mert nálam tökéletesen működik. Nem is tudom elképzelni, hogy mások akiknél nem jó mit műveltek vele. Vagy elcseszték másik nem gyári rommal vagy feltettek valamit amit nem kellett volna vagy nem tudom.
Ami azt illeti vannak ennél sokkal gyengébb készülékek is a piacon! Hogy érdemes-e venni az attól függ mennyiért. Ha valakinek megfelel ez a teljesítmény és jó áron van akkor miért ne venné meg? Sokan el vannak szállva az árakkal és még 60ért is láttam
annyiért természetesen viccnek is rossz
De 25-30at érdemes adni egy szép és független példányért. Én annó függetlenül karcmentesen dobozában papírjaival tartozékaival 35ért vettem pedig akkor még magasabb áruk volt. És nem bántam meg! Sőt volt egy ilyenem még ez előtt is amit eladtam de aztán csak visszatértem a típushoz mert annyira megtetszett és megbántam, hogy eladtam. Nálam mindkettő hibátlanul ment-megy most is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest