-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz kenwood #28131 üzenetére
Ezzel én is szívtam, sajnos a JB ilyen tetű. Visszatettem az ICS-t, azzal megtáltosodik a telefon, galaxisokkal gyorsabb. Össze sem hasonlítható.
Elcseszték a JB frissítést, ez van sajna...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
FZoleee
tag
válasz kenwood #28131 üzenetére
Nálam is hasonló a probléma, mondjuk ennyire nem durva, de sokszor használhatatlanul belassul. Gondolkodtam a downgrade-n, de gondolom csak mókolással megoldható, nincsen rá semmilyen egyszerű módszer, igaz? :\ (A keresővel nem találtam infót, vagy nem tudom használni )
-
LLKobe
veterán
válasz kenwood #28136 üzenetére
Én ez alapján csináltam, pöccröff sikerült.
De, a JB a szar. Nekem hibátlanul felment a JB frissítés, és sokkal lassabb lett a teló mint ICS-el. Szabad ram is 150-200 megával kevesebb lett vele.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
AliasB
senior tag
válasz kenwood #28233 üzenetére
Üdv!
A belassulások oka az lehet, hogy valamit nagyon futtat a háttérben ezt kellene megtalálni. Megnézni a futó alkalmazásokat meg az akkut használó alkalmazásokat pl.
Én azt tudom ajánlani ami nekem bevált, hogy rootolás után amelyik gyári alkalmazás nem kell azt fagyaszd le valamint ha sok alkalmazást feltettél azokat is ha nem használod.Azt, hogy mennyi a szabad RAM ne nézd hisz azt kezeli ő és ha nagyon kell neki majd bezárja a kis prioritású alkalmazásokat. Ha már kifizetted az 1GB ramot használd is ki mert attól csak gyorsabb a telefon minél többet tud gyorsan elővenni a memóriájából. Ezt ne úgy képzeld el, hogy minél jobban belassul minél több ramot használ. Sőt onnan veszi elő gyorsabban amit használ. Ha azt akarod, hogy ott legyen 600MB szabad ramod kihasználatlanúl akkor vehettél volna olyan telefont amibe csak 512MB RAM van
Járj nyitott szemmel.
-
-
AliasB
senior tag
válasz kenwood #28238 üzenetére
Tetszik vagy sem én csak megpróbáltam rávilágítani, hogy hogyan is működnek a dolgok függetlenül attól ki mit gondol erről
Ha ennyire be van lassulva akkor valami alkalmazás foghatja meg a procit és azt kellene megtalálnod.
Egy másik alkalmazással bezárhatod azt az alkalmazást is a többivel együtt ami fogja de ha újra elindul és megint megfogja az nem megoldás akkor sem mint látod. Meg kell keresni és fagyasztani vagy megnézni miért is csinálja.Nekem is a gyári rom van fent de ilyen problémáim nincsenek vele. Igaz én rootoltam és fagyasztottam a nem kellő alkalmazásokat ezért javasoltam ezt. De hogy megfogadod a tanácsot vagy sem az már rajtad áll.
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz kenwood #28372 üzenetére
Igazából nem figyeltem, hogy mi volt a gyári beállítás mert azóta ezerszer elállítottam mindent de nincs kizárva, hogy LG-nél is alapbeállítás. Ki tudja ezt már...
Gyári 4.1.2 van rajta és tökéletesen működik nálam a rendszer úgy látszik nagyon nagy eltérések vannak a telefonoknál mert van akinél tökéletesen működik hiba nélkül és van akinél nagyon nemMondjuk én a friss rendszer hiányába elgondolkodtam, hogy beszerzek egy újabb telefont amin már alapból lollipop van esetleg ha van valakinek valami tippje azt ne tartsa magába ami fontos, hogy lehessen bele memóriakártyát tenni és jó képeket lehessen vele készíteni és valami nagyobb márkát szeretnék, mint az LG, Sony, Samsung, Huawei... az ilyenek, mint a BeeX, Akai, Colorovo, ConCorde, Lenovo, Xiaomi, Sencor, myPhone... és társaik nem nagyon érdekelnek ja és ne legyen széles mert ez az lg is elég nagy tepsi már ez a lélektani határ nálam
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz kenwood #28376 üzenetére
Persze értem mit mondasz de nekem egyenlőre fenntartásaim vannak ezekkel a telefonokkal amiknek nincs nagy múltjuk itt nálunk mondjuk ha tényleg van már itt szervizük esetleg boltjuk és Magyar menüjük akkor ki fogok próbálni egy ilyen xiaomi telefont ahogy nézegettem nagyon nem olcsó készülékek
http://xiaomishop.hu találtam ezt az oldalt és meg is tetszett ez a Mi4 de 135900ft és még náluk sincsen csak az van írva rendelés alatt nem is nagyon van sehol és drága is szóval ez a márka a mi kis országunkba elég nehézkes beszerzés szempontjából és nagyon drága is nem tudom mit mondhatnék róla... túl drága, túl ritka
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
szqter
tag
válasz kenwood #28382 üzenetére
Nekem volt már ilyen, de mindig csak egy emberrel, és csakis akkor, ha ő hívott. Mikor én hívtam sosem fordult elő. Amúgy arra gyanakodtunk, hogy akkor csinálta ezt a telefonja, amikor be volt kapcsolva rajta a net. Két telefonnal is előfordult, mindkettő két kártyás samsung. Lehet valamelyikünk sim kártyája a probléma, bár az enyémet épp múlt héten cserélték
mióta újratelepítettem a hanics v3at ezen a héten, még nem fordult elő. Ha újra előfordul, majd írok róla. -
ateszm
senior tag
-
Borosz
őstag
válasz kenwood #28410 üzenetére
Én nem pakolom tele túl sok mindennel. Amit észrevettem, hogy amikor fogadnám a hívást, akkor előjön egy felbukkanó üzenet, hogy "a SubwaySurfer alkalmazás sajnos leállt". Fel van telepítve, de sem háttérben maga az app, sem semmilyen service-e nem fut, mégis ezt írja ki - és beszaggat a képernyő bejövő hívásnál.
Azt nem nagyon értem, hogy miért "fogy el" a telefon, ha ekkora erőforrásai vannak. Persze a szabad RAM általában 2-300MB, de alapvetően marha gördülékeny a használat során a tel.Próbáltál másik launchert?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest