-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZoleee
tag
válasz
kenwood #28131 üzenetére
Nálam is hasonló a probléma, mondjuk ennyire nem durva, de sokszor használhatatlanul belassul. Gondolkodtam a downgrade-n, de gondolom csak mókolással megoldható, nincsen rá semmilyen egyszerű módszer, igaz? :\ (A keresővel nem találtam infót, vagy nem tudom használni
)
-
FZoleee
tag
Jelenleg v20a van a telefonomon, ha v20b-re akarom frissíteni LG Support Tool-lal, akkor ajánlott a factory reset?
-
FZoleee
tag
1 hónapos a telefonom, többször is előfordult, hogy ledobta a SIM kártyát, de reset után újra érzékelte. Ma azonban egyáltalán nem működik, nincs SIM kártya üzenettel fogad... Próbáltam mindent, megtisztítottam a SIM-et, repülő üzemmódba raktam, de nem jó. Semmilyen SIM kártyával nem működik, és nem a SIM kártyával van a gond, mert más telefon gond nélkül elfogadja. Valami ötlet, vagy szervíz?
-
FZoleee
tag
Sziasztok, tegnap kaptam meg a telefont, még nincs sok minden feltelepítve rá, ICS van rajta, és olvastam, hogy elérhető rá a JB, megéri felrakni, vagy stabilabb az ICS? Egy-egy hozzászólást elolvastam, és azt írták, hogy lassabb tőle a telefon. Akku időt hogy befolyásolja?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest