- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom telefon cserén. Ami eddig felvetődött az a SGS2-3,SG Note,ill. szerényebb kivitelek.. Mígnem megtaláltam eme remek darabot.
Mondhatni nagyon bejövős!
Lenne pár kérdésem.
Mennyi az átlagos üzemideje a gyári verziónak,ami nincs megpiszkálva? Illetve van-e olyan hibája ami kellemetlen,esetleg zavaró a kicsikének? Nagy méretet ne mondjátok. Tepsi nagy kezem van! -
törölt tag
válasz
Jeanne d'Arc #4196 üzenetére
Semmi gond! Amúgy is, suvenyír nyihuhu, ne kukucsku protku....
-
Cruiserke
tag
Tudtok olyan helyet ahol lehet rá venni fóliát, és fel is rakják rá helyben? Főleg a belvárosban érdekelne.
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #4183 üzenetére
Üdv a klubban!
Csatlakozok jooker82 véleményéhez,mivel nem fényes műanyag a hátlap nem kell agódnod miatta(ha meg sérül,akkor meg veszel új hátlapot).Van szilikon meg kemény tok is hozzá,de a szilikon elveszi a szépségét(kicsit gagyin néz ki benne),a kemény meg nem biztos hogy jól illeszkedik ezért én sem vettem.A kijelző meg gorilla glass.....de egy fóliát megér rátenni(nekem is van rajta 1500,- volt és teljesen jó). -
törölt tag
válasz
Jeanne d'Arc #4185 üzenetére
Ha mégis úgy gondolod, hogy kell rá valami, akkor tudok adni egy tökéletes állapotban lévő szilikontokot ingyen és bérmentve. Nem használom, nekem felesleges.
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #4183 üzenetére
Nem kell arra semmi,ügyelni kell rá és kész... ha zsebben hordod,más ne legyen mellette.. Nekem 2 hónapos,de egy pisszenés nincs rajta,tok nélküi..
Amúgy,üdv a klubban.. -
Én is 4x tulajdonos vagyok végre!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen tokba rakjam, mivel elvileg a bőrtokba kopik a teló(?) Vagy csak egy fólia az elejére és annyi? Amúgy nagyon-nagyon király telefon! -
fogtunder
nagyúr
válasz
pumukli23 #4162 üzenetére
én töltöttem már mindent mindennel, pillanatnyilag összesen 4 töltőt használok, egyetlen androidos teló se fanyalgott még egyikre se: egy gári kétrészes htc (sensation mellett volt), egy gyári kétrészes lg (e900-é volt), egy iphone 2g töltőfej és egy samsung microUSB kábel kombó, egyberészes lg töltő (valami feature phone-hoz volt). az utolsó csak 0,4 amper, de ez is töltött mindent eddig, még a note II-t is, bár azt mocsok lassan.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Forma... Úr Isten... mikor meglátta MA!TV-ben felvillant a szemem előtt a Must have! felirat... A Samsung is meg a HTC is számomra úgy néz ki, mintha nem tudtak volna valami normális formát eltalálni. A másik ami tetszett az a Nokia L. sorozat, de nem akartam, hogy WP korlátozzon...
Így lett egy szép telefonom androiddal
-
stickrs
senior tag
én csak a videózással nem vagyok teljesen megelégedve,főleg este,mesterséges fénynél...a héten felteszem a win 7-est,és akk fel birom kdz-vel frissiteni v10f-re,remélem azzal javul majd..
-
Quqesz
nagyúr
én is nagyon meg vagyok elégedve vele.szép kijelző,jó összeszerelés,jó vevő képességek(wifi,gps,mobilnet). Nexus s után azt kell mondjam végre nem kell agyalnom miért nem vesz gps jelet,miért dob le folyamatosan a wifiről,miért nem akarja ezt meg azt megcsinálni vagy hogy miért minket használ tesztbábunak a gogli.A NS a GB-re lett kiadva,de pl az ICS alat lett jó a wifi és gps vétele,de még az is jóval elmarad az LG mellett.Ja és ott több akadozás volt mint ezen.Kinézet izlés dolga,de én pl már untam a szappantartó formát.Mivel nem fényes a hátlap nem fog tok nélkül karcolódni,mint a samuk pl.És itt még senkinek sem sárgult a kijelzője......nem úgy mint másutt.
-
verser233
senior tag
válasz
jooker82 #4175 üzenetére
Mármint az Arénát? Pff nem tudom, amikor megjelent majdnem rögtön, de nem volt nálam egy hétig sem és eladtam, mert a hajamat téptem tőle. Félreértés ne essék, nem volt hibás a készülék vagy ilyesmi, csak nekem baromira nem jött be az a felület az a kezelhetőség akkor. Egyedül a zenei része volt nagyon jó a telefonnak számomra, de a többi álmomban ne jöjjön elő. Persze manapság egy olyan telefon össze sem hasonlítható egy mostani Androidos telefonnal, ég és Föld a különbség.
Szerencsére a 4x hd tényleg minden tekintetben nagyon jó lett.
-
verser233
senior tag
Tudod, én nagyon LG ellenes voltam az LG arena telefon után, azt mondtam soha többé lg. De eeezzzzzzz tényleg jó! Ez még akkor is kiváló ha soha nem kap JB-t! Gyors, jó összeszerelés, gyönyörű kijelző, egyszerűen nem tudok rá negatívumot mondani.
-
hat aki cserelni akarna az megvan huzatva vagy nagyon szep kps rafizetest kell hogy igerjenek ra
(#4172) Colani nekem a note tul nagy, de ha megnezed a parametereket mindenben oda veri szoval 5k rafizetesert en tuti nem valtanek ra
az a baj a regi mobiloknak nem ment le az aruk az ujakhoz kepest igy viszont nem eri mar meg megvenni se az s2-t se a tobbit..
-
Colani
tag
szaisztok..
ha esetleg vki megunná és cserélné lg telefonját és galaxy note-ra azt szivessen venném...
érdeklődni itt,köszi előre is
szép napot mindenkinek -
Quqesz
nagyúr
nekem nincsen gondom a gyárival(mostmár),de fent van az időkép is ami most éppen frissítési gondokkal küzd.
DjRu$i
ŐŐŐŐ most bajban vagyok mert a fent írt időképet és az opera mini böngetőt ajánlanán.Viszont ezek most nagyon kakik lettek.Az időkép nem frissít rendesen,az opera mini meg szarik kommunikálni a serverrel(itt nem a direktbe lépsz fel oldalakra,hanem az opera serverén keresztül egy tömöríttett verziót kapcs,így kevesebb mb-ot használ,főleg mobilnetnél).Így a nem tökéletese chrome,firefox böngetőt tudom ajánlani.Nem tudom a korosztájod,ezért lehet más az érdeklődési köröd,de nekem még bejött(és hasznos) camscanner,tunein(netrádió),tesla led,QR kód scanner,google fordító,rigo navi,TV24,est,bp menetrend,menetrend(volán busz+vasút).szemezgess csak a playben,van még ezen kívül elég progi ott.File managger meg van rajta alapból(polaris manager). -
jampop
tag
Nem tudom, hogy szóbekerült-e:
Ha esetleg valakinek nem tetszik a gyári időjárás widget transzparenciájának hiánya annak ajánlom a Transparent clock & weather-t a Play-ről. A felhasználók véleménye eltérő, nekem viszont bejön. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Beadtam neki a gmail-es címet és egyből beengedett Playre, szedtem is mindjárt böngészőket ilyesmi. Köszönöm!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Érzem, ahogy árad belém az Android
D fent F éppen küzd
Jó lesz ez pajtik!
Pár ingyenes minőségi játékot mondanátok? Meg szoftvert ami mindenképpen ajánlatos?!
-
jooker82
nagyúr
válasz
n3zold3r #4159 üzenetére
Úgy látszik,mi már a GSM boltok garanciatevékenységét,sosem tudjuk meg,legalábbis nem ennél a készüléknél...
DJ Rusy: Én töltöttem elsőnek sokáig...este rádugod és reggel lekapod,azért had szokja a rendszert...
Töltő,az azért kellene LG,mert az eladásnál majd jól jön,ha gyári tartozékokkal tudom hirdetni...
Alapból megmarad minden a frissitésnél,csak a gyári visszaállitásnál törlődnek...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
jooker82 #4158 üzenetére
Köszi srácok!
Ha frissítek minden megmarad ugye? Nokiából nagyjából átvarázsoltam a névjegyeket nem kéne bukni
Azért címzem neked a hozzászólást jooker, mert ne spec. LG töltőt keress... hanem a töltőnek megfelelő BÁRMILYEN töltőt
Nekem van az N97 miatt tök ugyanolyan adatokkal rendelkező töltőm, jelenleg is azzal tölt a telefon
Őőő hülye kérdések órája, de az aksit meddig kell tölteni? Nincs tízen X órás töltés ugye?
-
n3zold3r
csendes tag
Én tőlük vettem: GSM Plaza
Teljesen megvoltam elégedve velük, másnapra ittvolt, Eu-s fekete és minden tartozékot adtak hozzá azért az árért ami a linken van.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4153 üzenetére
Gratula és üdv a klubban!Ha felment a D akkor először nézd meg hátha a szoftverfrissítés engedi az F-et is.párszor nyomogasd,hátha felajánlja.ha nem akkor lg support tool(az lg oldaláról letöltheted a terméktámogatásból).azzal már fel kell hogy menjen,kdz-re elvileg nincsen szükséged.látod jooker82 legalább mi tudjuk,hogy csak KDZ jó nekünk és nem aggódunk
éljen ázsia
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mától holland vagyok
Telefon lóg a töltőn
A telón B-s szoftver van, de frissítésben csak a D-t kínálja fel... vajon ha rádugom majd gépre, akkor engedi majd az LG szoftverfrissítőjével az F-et vagy kdz-vel kell harcolnom?
-
tothl
addikt
Aha !
Stress test elkurta a default cpu frekitáblát, 1500 mhz -n maradt mindig.
Bazz.. Nem csoda, ha merült...Tudja valaki mi a default governor és min cpu freq. ?
Nem sok kedvem van factory resetet nyomni..
-
jampop
tag
Sziasztok!
Minden vásárlás előtt állónak ajánlom a B-Tel-t. A telefon tökéletes, múlt heti felvetéseimre maradéktalanul válaszoltak és ma hozta a futár a hiányzó NFC tag-eket. Korrekt ügyfélkezelést tapasztaltam. -
tothl
addikt
Sziasztok !
Valami gyárinál komolyabb battery monitort tudtok ?
Hogy rájöjjek mi szívja az akksimat..
-
Quqesz
nagyúr
Aki használja a gyári időjárás widgetet annak átállt az óra téli időszámításra?nekem mindig egy órával többet mutat(de frissítésnél jó az óra,ki érti)
-
Cruiserke
tag
Hali, tudtok helyet a belvárosban ahol lehet venni fóliát, ill rá is rakják helyben?
-
TrueWhitee
tag
válasz
jooker82 #4135 üzenetére
Először is köszönöm a gyors válaszokat, meglesem a B-telt és amit ajánlottatok. Hogy mi a baja az Arenamnak? A kijelzőt cserélnem kell (most nem részletezném konkrétan, miket produkál), az akksiját szintúgy. A megjelenés után lett megvéve 1-2 hónappal, szóval érett volt már amúgy is a telefoncsere, igaz kicsit sajnálom mert jó telefon ettől függetlenül, de haladni is kell a korral, na meg idegesítő volt a 2 perc telefonbeszélgetés és 2 órás pihenő kikapcsolva (ez persze az akksi hibája...is), meg a kijelző baromkodása. Na, mindegy. Még egyszer köszönöm a gyors hozzászólásokat!
-
jooker82
nagyúr
Nézzétek!!!
Most mondta a hiradó,hogy 1 év 4 hónapra lecsukták,pedig sokan azt hitték kamufelvétel..... A csajok meg azt hitték aludt,h lefele volt a szeme,közbe meg a telefont leste....Áldás volt,h pont felvették...
A 90 ezres mobilt,25-ért adta el... -
Loituma69
őstag
B-tel vettem fehér eus!
-
jooker82
nagyúr
válasz
TrueWhitee #4132 üzenetére
A legtöbb helyen 1 napos szállitás van,tehát,ha holnap megrendeled,szerdán kiviszik,akárhol laksz... A B-tel-től vették itt sokan,én a partnerotól vettem... Garanciatapasztalatot nem tudunk mondani szerencsére,mert lényegébe semmi baja nem volt még a telóknak..De szerintem ez igy helyes...
Általába,már mindenhol 100 alatt dobálják...ugyh válassz kedvedre..
Ha valahol szemétkedni fognak a garival,rád háritják a kár okozását stb.. tuti kiosztjuk és lejáratjuk az egész fórumon azt a GSM üzletet.... bizom benne,h ez ügyben kölcsönösen számithatunk egymásra,mert itt nem 200 ft-okról van szó...Nekem is volt arenám,neked mi most a gondja,h haldoklik??
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Szia! Ajánlani a B-telt tudom én is ott vettem.Normális banda,már többen vettük ott.Ha megrendeled ma,akkor lehet,hogy holnap délután át is veheted v szerdán megkapod otthon.esetleg hívd fel őket.a honlapon levő
ár az ázsiai verzió(frissítés kdz v ott a szervíz),de kb 5e plussz és kapsz eust is(ajánlott,menüben frissíthetsz). -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Csáó!
Utolsó pár oldalt kellett volna elolvasnod, de akkor tömören:A B-Tel-t ajánlja az egyik kolléga, valószínűleg nem csak neki vannak jó tapasztalatai onnan. Én ma megrendeltem a KápmegyerGSM-től a telefont, holnap a kezemben lesz. Tudnod kell, hogy Fehér és Fekete valamint európai és ázsiai lokalizációval árulják a telefonokat a GSM boltok. Ázsiai hátránya, hogy rá kell "haxolni" egy európai rendszert, lehet, hogy addig magyar nyelv sincs a telefonon, illetve ahhoz ázsiai töltőaljzat jár, amit van ahol megtoldanak egy átalakítóval van ahol nem. Európai hátránya, hogy kicsit drágább, de van magyar nyelv, egyszerű frissítés, kompatibilis töltő. Ha teheted (3-4e Ft) akkor európait vegyél szerintem. A két webshopot megtalálod a Google által, ha holnap megrendeled a Kápmegyertől, akkor már szerdán nálad lesz és puhatolózhatsz nála a hosszú hétvége alatt!
-
TrueWhitee
tag
Helló!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat, de mivel rengeteg van, így nézzétek el nekem, ha felesleges kérdést tennék fel. Jelenleg telefon vásárlása előtt állok, mivel a KM900-am haldoklik (na igen, nem mai csirke) és már a 2X-re fentem a fogam anno a megjelenésekor, de mivel sem az anyagiak , sem másért nem volt kedvem cserélni (nem éreztem szükségességét), így maradt a kicsikém. Na viszont, most elérkezett a pillanat a nagy váltásra és az LG mindig is a szívem csücske volt, a 4X meg egyenesen a favorit nálam, így ezt a telefont szeretném megvenni. Először úgy volt, hogy a T-mobile-nál venném meg részletre, de anyám szerint inkább fizessem egybe, mint hogy részletbe többért megvegyem, na meg nem rég használtam fel nekik a készülékváltás opciót, így a kedvezmények is ugrottak. Szóval ez a lehetőség ugrott a második előfizetés miatt is. Ekkor jött az ötlet, hogy honnan kellene megvenni, viszonylag olcsón, de normális megbízható üzletből. Eddig passz. A Partnero-val beszéltem, de kicsit utána olvasva, elég sok negatív dolgot találtam róluk. Az XXL-nél is olcsó a készülék, de a tartozékok nélkül (az Arenamat itt vettem amúgy, szóval eddig pozitív a dolog, csak ez tartozék nélküliség tossza a csőrömet), szóval ahhoz még plusz pénz a többi amúgy is hozzá járó kiegészítőkért. Valami javaslat, ötlet, tipp, hogy honnan érdemes megvenni, "viszonylag olcsóbban (nem 120e, meg 140e... )", újonnan és minden tartozékkal? Mivel jó lett volna még a hosszú hétvége előtt megvenni és meg is kapni, nagy valószínűséggel csak jövő hét lesz belőle, de inkább kivárok, hogy hátha sikerül egy korrekt üzletet találni.
Előre is köszi a választ.
-
peje
tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
"Amennyiben nem, semmi gond. Szürke világító képernyőnk van. Usb lehúz. Akksi behelyez, és nyomunk egy bekapcs gombot. Esélyes, hogy újra az "S/W Upgrade Please wait while upgrading... " oldal ( képernyő ) vár minket. Hagyjuk így, majd csatlakoztassuk az Usb kábelt újra."
R2D2
-
peje
tag
válasz
jooker82 #4118 üzenetére
Igen pc siute-tal.
Nem kellene bele az akksi a pcsuite frissítés alatt?Most olvasom a kdz updater frissítést az XDA-n, nem teljesen tiszta a leírásban a sorrend...nem értem, ennek ilyen bonyolultnak kell lennie? (mármint egy egyszerű frissítésnek)
Nem beszélve arról, hogy az update újra indításakor megint letölti az sw-t. Újra és újra.
-
peje
tag
Üdv mindenkinek!
A t-s 4x-emet rádugtam a gépre, LG mobile support tool frissítést jelzett, hát elindítottam.
Letöltötte amit kell, azóta S/W UPGRADE felirat és semmi. Hiába csinálom amit mond (akku ki-be...újra), semmi sem történik. Persze a teló így maradt.
PC suite, driverek fent vannak.
Most akkor mit kellene tennem? Jól jönne egy kis segítség. -
siletto
tag
Üdv!
Szeretném kérdezni azoktól, akik egy picit jobban beletúrták magukat telefonuk életébe:
Csak én vettem észre, hogy root után lassabb lett?
Gondolok itt arra, hogy pl vár kb 1 mp-et, míg feloldja a kijelzőt.Vagy tegnap felraktam ezt a custom recovery modot, és a fruit ninja kisebb felbontásra váltott O.o????
-
lacy0003
csendes tag
Sziasztok.
Van nekem egy 4x-em,amit "kisebb" baleset ért,bezuztam a kijelzőjét,de az e-bayröl rendeltem,találtam egy szervizt ahol beleszerelték. NO de azóta felvette azt a szokást h mikor hívok valakit elalszik a kijelző és nem kapcsol vissza,a geo szenzor hibátlanul működik,és nem is csinálja mindig ezt csak mikor úgy tartja kedve. Nos a kérdésem az lenne hozzátok h szerintetek ez hardware-s probléma vagy szoftvere-s???
-
jooker82
nagyúr
válasz
smidipeti1 #4102 üzenetére
Ez fogalmam sincs mi lehet,nekem megse szólal a böngésző....próbálj másikat....dolphin..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
smidipeti1 #4102 üzenetére
Melyik böngészőben?nekem még sohasem akart felolvasni..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha minden jól megy holnaptól Én is közétek tartozom srácok!
-
smidipeti1
tag
Üdv mindenkinek!
Új tag vagyok és bár az elsők között kaptam meg a telót és rendszeresen olvasom a kommenteket,most írok elöször.Sehogy nem tudom kikapcsolni a google szövegfelolvasót és baromira zavar az állandó angol nyekergés böngészés közben.A "volume-"nem megoldás.V10f és nem root-olt.
Köszönöm a segítséget. -
toto0569
addikt
Az előbb szemtanuja voltam ahogy egy HTC One X-nek 10 másodperc kellett,hogy a böngészőböl kilépjen kezdőképernyőre.Hmmm...Jóójezaz Lg!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest