- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumbi84
csendes tag
Egy észrevétel azoknak, akik esetleg teljesítményigényes játékokat játszanak a telefonon: ne nagyon használjatok memóriaoptimalizáló programokat (pl. Autokiller), mert nagyon belassítják a játékot. Én felnyomtam ezt az Autokillert, mert hasznosnak tűnt (azt írta, hogy hosszú távon is gyors marad tőle telefon, blabla), aztán csak néztem, hogy mitől szaggat az Order&Chaos Online, mikor egész addig röccenésmentesen futott. Mihelyt kikapcsoltam az Autokillert, megint sima volt minden.
-
bumbi84
csendes tag
Én amúgy azért toltam factory resetet, mert az xda-ról leszedett rom felrakása után furcsa módon néhány oda nem illő fájl/program jelent meg a telefonon. Mintha egy előző user hagyott volna ott néhány dolgot. Nem tudom, hogy készülnek ezek a smartflash fájlok, lehet, hogy a készítők a rendszerrel együtt összecsomagoltak néhányat a programjaik/fájljaik közül?
-
bumbi84
csendes tag
Nem igazán értem, miért sírnak annyian a 2.3-as frissítés után. Amióta felsmartflasheltem ezt a 7.25-ös v10d euro opent (kb. másfél hete), azóta tökéletes a telefon, most végre úgy működik, ahogy mindig is kellett volna neki. A régebbi gyári rommal volt elég problémám nekem is, de ezzel most mindegyik megszűnt. Persze lehet, hogy a rendszer nullára rakása oldotta meg a problémákat. Nem tudom, hogy végül is minek köszönhető a tökéletes működés, de én javaslom mindenkinek, akinek problémája van a telefonnal, hogy smartflash-sel tegye rá ezt a romot, és toljon egy factory resetet, mert így gyakorlatilag egy friss, szűz rendszert kap. Aztán ha még így is gond van, akkor már elképzelhető, hogy a szervíz a megoldás.
-
bumbi84
csendes tag
Na ez a smartflashes v10d euro open úgy tűnik nálam bejött. Mondjuk nem akarok elkiabálni semmit, de eddig mindig jól jelezte az akkutöltöttséget (az előző romnál gyakran megállt egy szinten és csak a restart segített), és spontán merülés sem volt. A menü mintha gyorsabban/folyamatosabban pörögne, viszont a Quadrant-ban most jó 200 ponttal kevesebb az eredmény, mint régen (2600-2700 helyett 2400-2500). A régi rom elcseszett magyarításait is kijavították
(a space billentyű most már szóköz és nem szókóz, wireless beállítások helyett meg már vezetéknélküli beállítások vannak). Fogyasztás terén én nem tapasztaltam érdemi javulást, legalábbis intenzív használatkor. Talán mintha standby módban egy kicsit csökkent volna a fogyasztás (a múlt éjjeli 12 óra alvás után ma délben még mindig 100%-on volt az akku). Mondjuk én repülős módba rakom ilyenkor és mindent kikapcsolok, amit csak lehet (wifi, adatkapcsolat, szenzor, bluetooth, gps, a biztonság kedvéért még az adatküldés/fogadást is a szinkronizálásnál).
-
bumbi84
csendes tag
Valóban...valami nem volt fasza, mert másodszorra már megvolt a doboz meg az a zöld kis szar. Amúgy a 7.25-ös euro opent (vagy neu vagy mi ez) smartflasheltem fel, minden rendben lezajlott, meglátjuk hogy muzsikál a rendszer. Remélem a spontán szarrá merülés és kikapcsolás problémát sikerül ezzel orvosolni.
-
bumbi84
csendes tag
Szevasztok
Egy olyan problémám van, hogy felraktam egy új romot smartflash-sel, amivel ugye törlődött a cwm. Nyomtam egy hard resetet (telefon kikapcs, majd bekapcs miközben power+volume down nyomva), és a telefon képernyőjén még 10 perc elteltével is világító lg logo van. Ilyen sokáig tart egy hard reset, vagy valami megfagyott? Mielőtt kikapám belőle az aksit, gondoltam rákérdezek, hátha van most itt valaki, aki felvilágosít. -
bumbi84
csendes tag
Na még egy kérdés: a smartflasht már megtaláltam, letöltöttem, el is olvastam mit kell csinálni, de ezeket a v10c 0622 meg v10d 0725 romokat honnan lehet letölteni? Ezek full gyári cuccok? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ezek az újabb romok szintén magyar nyelvűek? Vagy a romnak semmi köze nincs a nyelvi beállításokhoz? Amúgy én először megpróbáltam az LG mobile Phone Updater Toollal vagy micsodával is frissíteni a telefont, de a v10d 0405 -ömre azt írta, hogy ez a legújabb...szóval most megpróbálom a smartfalsh-t, csak kellenének ezek az új romok.
-
bumbi84
csendes tag
Köszi a tippet, de miért rakjak fel rá korábbi romot, amikor már v10d van rajta? A v10d rosszabb/hibás? Főzött romokkal meg abszolút nem szeretnék próbálkozni, azokat mindenképpen elkerülném.
Sajnos azt nem tudom megnézni, hogy mi szívja le az aksit, mert eddig amikor ez a dolog előjött, a telefon kikapcsolásig merült, és én már csak a kikapcsolt telefont láttam, meg a felmelegedett hátlapot.
Baromi idegesítő amúgy ez a dolog...kb. használhatatlan így a telefon, mert a legváratlanabb helyzetekben merülhet le, ébresztésre meg abszolút nem merem a történtek fényében használni. -
bumbi84
csendes tag
Szevasztok!
Nekem is van egy ilyen telefonom, faszán gyors meg minden, szuperül futnak rajta a legújabb játékok, az üzemideje meg olyan amilyen. Észerevettem én is, hogy az aksi szintjét hajlamos néha rosszul mutatni a telefon, de a restart eddig mindig segített. Viszont az enyémnek van egy másik, sokkal nagyobb és idegesítőbb hibája is, amit nem tudom mi okozhat. Kismillió fórumon olvastam már erről a hibáról, úgy tűnik elég gyakori, és sok tulajdonosnál előjött már, de mégsem találtam sehol egyetlen épkázláb megoldást sem, ezért írok ide is, hátha valaki tud valami okosat mondani.
Arról van szó, hogy már többször is előfordult, hogy a telefon csak úgy hirtelen elkezd melegedni a kamera környékén, és rövid idő alatt totál lemerül. Az az igazság, hogy pontos részleteket nem tudok magáról a folyamatról, mert mindig alvó üzemmódban történik, és csak mikor kézbe veszem és felébresztem a telefont, akkor látom, hogy meleg a kamera környéke és az aksi brutálisan le van merülve, legrosszabb esetben meg ugye a telefon már ki is van kapcsolódva. Már szinte minden helyzetben előfordult, de a leggázabb az volt, amikor az éjszaka folyamán jött elő a dolog, és reggel arra ébredtem, hogy többórás késésben vagyok a munkából, mert ugye a telefon szépen lemerült, kikapcsolt és nem ébresztett. Ez azért is érdekes, mert repülős üzemmódban volt a telefon, tehát a hálózat biztosan nem lehet ludas. Több fórumon azt írták, hogy lehet, hogy valamilyen program kezd el futni a háttérben, és attól melegszik fel a processzor és merül le az aksi, de hiába próbálkoztam mindenféle taskkillerekkel, Watchdoggal, Juicedefenderrel és állítottam mindenféle beállítást agresszívre, szart se érnek, időnként ugyanúgy előjön a dolog. Próbálkoztam hard resettel, kalibrációval az se segített.Valakinek van valami ötlete, mi a fenétől lehet ez? Hgyan lehetne megtudni, mi okozza a problémát? Vigyem esetleg szervizbe? Az a baj, hogy csak nagyon ritkán jön elő a dolog, az idő nagy részében teljesen pöpecül működik a telefon, úgyhogy nem tudom ,mit tudnának vele kezdeni... Esetleg, lehet, hogy tényleg valami program, szoftver okozza a problémát?
Mindenféle rom/kernel gyári, csak rootolva van a telefon. A rendszer adatai a követlezők:
Android verzió: 2.2.2
Alap verzió: 1035.21._20110405
Kernel verzió: 2.6.32.9
Cikkszám: FRG83G
LGE verzió: LGP990-V10dElőre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Zelda Játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest