Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumbi84
csendes tag
Szevasztok
Egy olyan problémám van, hogy felraktam egy új romot smartflash-sel, amivel ugye törlődött a cwm. Nyomtam egy hard resetet (telefon kikapcs, majd bekapcs miközben power+volume down nyomva), és a telefon képernyőjén még 10 perc elteltével is világító lg logo van. Ilyen sokáig tart egy hard reset, vagy valami megfagyott? Mielőtt kikapám belőle az aksit, gondoltam rákérdezek, hátha van most itt valaki, aki felvilágosít.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest