- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Balázs1986 #42400 üzenetére
És ha most átmentél WAMZER KUTYÁBA jobb lett a lelkednek???
Másrészről aki használja tudja,aki nem az nem is fogja.
Harmadrészben az itt említett romok 99%-át kipróbáltam teszteltem.Egy kivételével mind megbukott ennyi appal (gyári ICS bírta két hétig)
Utolsó sorban,ha már így utánam nyomoztál akkor tudhatnád hogy ki vagyok,és ismerhetnéd a tevékenységem,de szerintem a fingod sincs róla!Mert ha lenne akkor nem provokálnál,és főleg nem kérdőjeleznéd meg a szavam,és munkám!
Ha ezeket fel bírod fogni szikrányi agyaddal akkor majd jelenthetsz legfeljebb,de addig nem!
FŐWAMZER
Részemről end off (bár tegnap is az volt,de ha kö**ög módjára provokálnak azt nem tűröm)
Lehet sírni a modoknak...
Szeretem az ilyen sz@rházi hátulról jövős embereket,ilyeneket szoktam munkám során megtaposni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest