- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Norbeee01 #45198 üzenetére
Szia!
Jó kérdés...eszembe se jutott átlökni ART-ba!
Optimus G-n próbáltam egyszer-kétszer, vagy be se kapcsolt, vagy újraindítás után alig tudtam újból működésre bírni...
De köszi az ötletet!
Kicsit nyögvenyelősen ment a dolog, de működik!
Benchmarkok tovább javultak, általános működést próbálgatom!
AnTuTu: 13000 >> 14000
Vellamo browser: 900 >> 1200
Vellamo metal: 290 >> 340
Vellamo multicore: Dalvikkal nem futott le, most 940. -
Crytek
nagyúr
Nem szenvedek AIO toolkit-el.Ez a flashme.bat-os megoldás über egyszerű leszedem elindít kész.
Csak ilyenből jó lenne ha lenne 4.4-es droid verzió rá azt megnézném milyen a 2X-en! -
Balázs1986
őstag
válasz
Crytek #45193 üzenetére
Ha nem érzékeli a telefont, az olyan miatt is lehet, hogy megpróbáltad 1-2x, aztán félbemaradás után beragadt az ADB. Feladatkezelőben, a folyamatokban ilyenkor meg kell nézni, és ha van ADB.exe akkor azt kilőni. Utána már újra elindítva a folyamatot látja a telefont.
Ha félúton szakad meg, arra pedig USB kábel, vagy USB port is könnyen lehet ok. Pl. asztali gépnél, ha előlapi USB-t használsz. Próbálkozz alaplapi porttal, vagy laptop esetében olyannal, ami mellett nincs másik port. -
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #45190 üzenetére
Na találtam valami flashme.batot a gépemen a mindenféle telefonos cucc között ez felkúszott. Fogalmam sem volt mit rak fel, de úgy néz ki hogy rootolt (legalábbis feltört lakattal indult az lg logo) alap ICS.
Na szóval ilyen flashme.bat-os megoldással 4.4-et tudna linkelni valaki?
-
Crytek
nagyúr
Ez kész nem értem most már a smartflash tool sem látja a telefont.
A flash.bat-os megoldás sem jó.
Hangerő fel+le usbre- dug ugye nem történik semmi. Flash.bat elindit végigtekeri a dolgait közben a telfonon ugye bejön a S/W Upgrade képernyő a please wait szöveggel. Majd a dosos ablak bezárodik az utolsó bejegyzéssel hogy system img send complete,de a telefon nemindul újra ugyanaz a képernyű van rajta.
Valami ötlet mert kettészedem mindjárt ezt a fos kalapáccsal.
-
Rover623
félisten
Gondoltam leporolgatom szegény 2x-et, nem árt, ha van egy működő tartalék készülék otthon...
Legutóbb vmi MIUI került rá, így vonult nyugalomba...hát botrányosan lassú volt szegény.
Kicsit körülnéztem a piacon, s lám, KK is van rá!
Felgyűrtem rá a SlimKat 4.4.4-et (8.10, Kowalski 3.1.10 kernel, stb.)...és egész használható!
AnTuTu több mint 13.000, a nyomorultul kevés RAM ellenére végszükség esetén szódával elmegy! -
syl5
őstag
válasz
Crytek #45181 üzenetére
Tessék, itt van minden.
Telepít, drivereket telepít, megfelelő rom letölt, kicsomagol a tool-al, majd flash a tool-al.
Egyszerű, mint a faék. Mindent újrahúz, formáz, legyalul, és a legfrisebb gyári rom lesz fent, full gyári állapotban. -
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #45180 üzenetére
Találtam a gépen egy flash.bat-os megoldást is.
" csomagold ki a ROM zip fájlát és indítsd el a benne található flash.bat-ot (win7 alatt rendszergazda módba)
- Várj amíg végez és újraindul a teló
- utána kábel ki, akksi be, bekapcs és örül, hogy újra él a teló."A dosos ablak végiffut majd eltűnik a telefon nem akar újraindulni rendületlenül a S/W Upgade kép van rajta de már ezer éve
Nem értem én ezt ezer éve mindkettő módszer elsőre ment minden gond nélkül ,most meg egyiksem müködik érdekesAki tudja mi a szar baja lehet kérek adjon ötleteket!
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
A tesomnak adnám kölcsönbe a telefont amíg nem vesz valami olcsó másikat.
Kérdésem ,hogyan lehet a telefont fullosan legyalulni hogy alap gyári állapot fogadjon bekapcsoláskor?
(A sok szeméttől már nagyon lassú) -
syl5
őstag
válasz
Balázs1986 #45175 üzenetére
Én is pislogtam ezen a hszen.
-
syl5
őstag
válasz
Balázs1986 #45172 üzenetére
Köszi, én is arra gondoltam.
-
syl5
őstag
Sziasztok,
mi a legegyszerűbb mód a telefon teljes gyári állapotának visszaállítására?
Jelenleg Miui van rajta, és custom recovery.Nekem 3 evig szolgált, nagyon jól megvoltam vele.
-
Norbeee01
tag
válasz
Leones #45169 üzenetére
Köszi majd csekkolom
Egyenlőre visszatértem a stock ICS-re. És már van mihez kötnöm a lassulást... Mobilnet vagy wifi kapcsolatnál azonnal lelassul, de olyan szinten hogy kb 3-4 percig használhatatlan, utána észhez tér és elég lassan, de működik. Viszont amint a netet kikapcsolom ismét pörög mint a villám... Messengeren már a chat fejeket is kikapcsoltam, mert ha az bevolt lőve akkor amíg ment a net, nem lehetett szinte semmit csinálni, a facebook appot meg már fel sem mertem rakni
-
Leones
csendes tag
válasz
Norbeee01 #45164 üzenetére
Próbáld ki szerintem a 4.2.2-es Slim romot, Kowalski M1 kernellel; én is ezt használom és úgy-ahogy laggmentes
Elég sokat kipróbáltam már (megmondom őszintén nekem a tonyp féle cm11 is nagyon lassú volt) és idáig ez a legjobb.. szóval ez plusz 1 év így
Ja és persze Titanium backup minden új romnál
-
Kloss
őstag
válasz
Levi941127 #45166 üzenetére
Én nem bírtam 3 évig
Amúgy nem olyan rossz ez -
Levi941127
senior tag
Üdv mindenkinek, szerencsére sikerült lecserélnem végre ezt a hulladék telefont, 3 évig "szolgált". Ha esetleg érdekelne valakit, egy 10-esért elviheti
Csak a MicroSD foglalat rossz, kidobja a kártyát, ezért egy kis papírral együtt kell beletömni a kártyát
-
Norbeee01
tag
Akkor ki kell próbáljam a tonyp romok egyikét mert ez tényleg katasztrófa, hétköznapi használatra is teljesen alkalmatlan, a hiváslista és egyéb dolgok megnyitása is minimum 5-10sec gondolkozásra kényszeríti, az első görgetés borzalmas, utána már kisebb lagokkal de folyamatos. Egyszereűen felfogni nem birom mi okozhatja ezt, főleg hogy bármilyen játék lassú betöltés és az első pár sec lagja után akadásmentesen, szépen fut... igazábol olyan mintha nem lenne a készülékben semmiféle gyorsitotár...
attol félek hogy a tonyp féle rom sem fog segiteni
4 romot próbáltam, a 3 gyárit(2.2, 2.3, 4.0.4)és az avatart(4.2.2), de mindnél ugyanez a jelenség van... :/ Senkinek semmi ötlet tényleg?
-
Norbeee01
tag
válasz
Seirei #45161 üzenetére
A vicc az h a rendszer laggol elég durván, a facebook és a messenger is laggol, viszont a 3D-s játékok lassu indulás után szépen futnak, antutu stock gb rommal 11121pontot hoz... Nagyon lassan tér észhez bármit is inditok, a kezdőképernyőt is lassan hozza elő a képernyőzár felnyitása után. A böngészőben a görgetés szép és folyamatos, viszont ezek a random lassulások 150mb szabad rammal igencsak arra késztetnek lassan hogy a falhoz vágjam életem megkeserítőjét... Senki nem találkozott ilyennel?
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #45159 üzenetére
Ja és amit most vettem észre: Eltér az IMEI kódszám a telefonban található és a szoftveresen leolvasható közt. Amit a szoftver ír ki felettébb gyanús volt: 00000001-el végződött. Lehetséges hogy lopott a telefon? Vagy valami szoftveres probléma? Lehet ennek köze a telefon lassúságához? Szinte teljesen használhatatlan
-
Norbeee01
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne. 2 napja vagyok Optimus 2x tulaj és megkell mondjam egyenlőre nagyot csalódtam benne. Mikor kézhez vettem Avatar ROM volt rajta, azt hiszem 4.2.2. Katasztrófálisan lassú volt, a telefonkönyv megnyitásán is fél percet gondolkozott. Ezt megunva Smartflash-el felhúztam a stock v30a ICS rom-ot, abban reménykedve hogy lesz változás. Igazából valamennyi lett is, de (és most jön a kérdés) találkozott már valaki olyannal hogy a stock rom-ot a facebook alkalmazás is megakassza? Nem fut semmi a háttérben, elindítom az fb-t és vagy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tölt be. Ugyanez van a messengernél is hogy rohadt lassú a betöltés és utána az üzenetküldésnél is karakterenként 1-2mp-es késés van. A hugom Xperia Tipo-ja (amiben jóval gyengébb a vas) 5x körbeveri. Egyszerűen már a sírógörcs kerülget ha valamiért elő kell vennem a zsebemből a telefont és el kell kezdjem nyomkodni, mert mindenen sokáig gondolkozik. Elronthattam valami? Esetleg hardveres hiba? A gyári 2.3 GB szoftver is ilyen lassú? Kihasználja mindkét magot, vagy csak az ICS? 2.3 GingerBread-re is elérhető minden alkalmazás(gondolok itt a messengerre, facebookra, google maps-re és a tegrás játékokra)? Ha ezekre igen a válasz akkor hogy tudnám downgrade-elni? Vagy valami tutibiztos, atomstabil(hétköznapi használatra) főzött rom? Köszi a választ előre is!!!
-
dancergabor
tag
válasz
szMartin17 #45154 üzenetére
Én nem neked írtam azt. Na mindegy is.
Ha visszaolvasol, akkor szerintem találsz linkeket. Tudom tudom, senki nem szeret visszaolvasni.De hát pl. nekem nincs elmentve semmilyen link, ami neked hasznos lehet. Vagy megvársz valaki olyat, akinek el van.
Nem is tudom melyik több idő. Visszakeresni, vagy várni a választ.
// A keresést is megpróbálhatod.//
-
szMartin17
tag
válasz
dancergabor #45153 üzenetére
Most kellene
Vagy egy kis segitség cm7.2 felrakásához -
Arenastag
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem e-bayról 1800 mAh-s akkumlátorokat. Nekem eddig bevált, tökéletesen passzol a helyére hátlap is jó meg minden. Van még egy darab, 2000 Ft-ért odaadom ha kell valakinek. Budapesten át tudja venni. -
Rainman05
tag
Sziasztok.
P990 alján mindkét hangszórónak kel szólnia?
Mert nekem csak az egyik ad ki hangot. -
dancergabor
tag
Eléggé silány akkumat muszáj volt már lecserélni. Eljárt felette az idő.
Ezt vásároltam meg és meg vagyok vele elégedve így 4 nap használat után. Érzésre kb a felére csökkenhetett az eredeti aksi kapacitása, mert ez sokkal jobb nálaCsak ajánlani tudom.
http://www.tok-shop.hu/termek/akkumulator-lg-p920-p990-1500-mah-li-ion-fl-53hn-kompatibilis-premium-line
-
Rainman05
tag
Köszönöm
megnézem mind kettőt.
-
QbHead
aktív tag
válasz
Rainman05 #45142 üzenetére
Én ezt használtam nagyon sokáig és nem vettem észre rajta semmilyen bugot minden működött gyorsan talált gps jelet wifi megosztás is működött rajta nem fagyott le de már ph-n és sok helyen is tapasztalták hogy minden telefonon máshogy működik az összes rom
-
QbHead
aktív tag
-
Rainman05
tag
Sziasztok tud valaki ajánlani valami jó kis bevált ICS romot?
-
szabog4
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Érdeklődnék, hogy a GPS miért nem működik. Annak idején a 2.3.3-nál azt hittem, hogy valami rendszerhiba, de, hogy a legújabbnál is (4.0). Haverom Win8 Phone-ja rákapcsolódik 2mp alatt az enyém pedig nem.
Mi lehet a probléma?Most vágjam hozzá a falhoz?Lassan talán lesz időm visszarakni a PM-ben javasolt rendszert!Választ előre is köszönöm!
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy 10.2-es stabil ROM-ra a megfelelő GAPPS-al. Tudna dobni valaki linket?
Kerestem, de nem igazán találtam.NewBL-es a készülék, 11 volt rajta, de nem volt stabil.
Próbáltam már 10.1-et és 10.2-t, de gapps felrakása után folyamatosan FC-zik a google services.
-
puskmik
tag
-
puskmik
tag
Sziasztok.
Szeretnék feltenni egy cm7.2 Temasek féle romot de nem sikerül sehogysem.
Szeretném kérni a segítségeteket, már 1-2 hónapja nem sikerül megcsinálnom.
Előre is köszi. -
szabog4
aktív tag
ÜDV ismét mindenkiknek!
Erre a ...arra...lehet tenni valami más nagyon buherált puritán rendszert! Ez alatt azt értem, hogy alig fog le az 512ramból 350 mb a rendszer, hogy állna bele az egész androidfejlesztőbe a mari néni ekéje...
Nem sokat ér a régi rendszer visszarakása hisz az meg nem használja ki a 2 magot, így azért nem ér egy kalapot sem.Mint PC-n a linux. Puritán, azt tudja, amit kell, aztán áldja meg a világ ...és nem eszik sok ramot!
Segítséget előre is köszönöm!
U.i, lassan úgy vagyok, hogy inkább falnak vágom...hát, ha pokolba kerül végre.
-
tabletgenius
tag
Udvozletem kedves 2x buheratorok, kerlek segitsegek, ha tudtok:
roviden: adott egy lg 2x, melyre valaki, valamikor valami tajidegen szoftot sikerult ramokoljon. Azota - ahogy sokan masok is megjartak - a kutyunek nincs imei-szama, nem jelzi a baseband verziojat, es az aksi folyamatosan 999%ot mutat (egyedul kikapcsolt allapotban kovetheto tolteskor a szint, a kis aksi-ikonon).
Orak ota kinlodom es barmilyen modszerrel fussak neki, jo esetben csak cm vagy mentet stock imgjebol beindulos allapotot tudok rakalapalni, csak nflashel, de az alatt is ugyanazt latom, mint mikor hozzam kerult a cucc (akkor rajta meg 2.2.2es android volt), vagyis a mar emlitett hibak megmaradnak.Barhogy probalkozom smartflashel alap v10. v20, v30as stockromot ratenni, mert minden esetben csak addig halad, hogy trying to communicate with IFX modem . madj jon a Timeout error is occured! (ezt mindig az folyamat-kigyo 50%nal jelzi)
Ha csak baseband filet tennek ra, ugyanaz a helyzet, IFX timeout.. s az istennek sem megy tovabb.
Gondolom nagy okosan egy SU660ast flashelhettek ra, s attol allt fejre az egesz, de ebben nem vagyok biztos.Elmeletileg a bibis romolas utan meg egy darabig mukodott minden jol, azt kovetoen szallt el a gsm.
Lehet akar az is, hogy a modem-modul most doglott be, s tenyleg alaplapcseres lesz a cucc.. de elobb szeretnek meggyozodni, hogy szoftilag ne hozhato helyre.
Jelezem, hgoy probaltam w7 32, 64es geprol, probaltam xps geprol, laptop, pc, stb. de hiaba.
Volt alaplapi usb valtogatva, usb kabel szinten cserelve, hiaba,, az IFX hibat mindig kidobja.
Nflashel meg hiaba okoskodom, mert max felteszek egy CWMdot es azon kereszult ilyen olyan p990re valo CM-t, vagy barmit, de az alapok elkurva maradnak.Jart mar igy valaki?
A gugli sem igazan a baratom, bar tobb 10/100 ilyen sirankozot listazott s a zomenel a smartflash mukodott. Kinek meg ifx hibaja volt, max nehanyszor probalva, tuljutott rajta es ratolthette a kello .fls es . bin allomanyokat.
A valaszaitokat elore is koszonom. -
Rainman05
tag
Köszönöm megnézem őket mit tudnak
-
bd.szerviz
csendes tag
válasz
Balázs1986 #43897 üzenetére
Köszi, ez a leírás nekem is sokat segített.
-
Rainman05
tag
Sziasztok!Tud valaki olyan appot amivel ki lehet kerülni a bekapcsoló gombot? Például koppintással tudom bekapcsolni a képernyőt vagy hasonló.
-
deminos
aktív tag
válasz
szMartin17 #45123 üzenetére
1. Rendszergazda módba indítod a flash.bat-ot?
2. Érdemes először külön indítani a parancssort és abból betallózni a flash.bat-ot, hogy ne tűnjön el az ablak. Így fogod látni, hogy mi a baj. -
deminos
aktív tag
válasz
QbHead #45121 üzenetére
Ha nem ismeri fel, akkor manuálisan kell telepíteni az eszközkezelőből.
APX driver kell, hogy telepítésre kerüljön.
Ha ezt sikerül elérni, akkor már menni fog minden.
Sajnos nekem már nincs meg a teló (utóbb belegondolva nagy hiba volt eladni), így már egyre jobban kopik az emlékezetem. -
deminos
aktív tag
válasz
szMartin17 #45119 üzenetére
Egy korábbi hozzászólásomból kivágtam neked a rövid leírást:
Végezetül Nvflash, azaz mindig van egy kiút. Ezt a telefont gyakorlatilag szoftveresen nem lehet tönkre tenni. Akinek mégis sikerül, hát....
:
- Töltsd le a ROM-ot: [link]
- Töltsd le a Drivert: [link]
- Nvflash módba tenni a telót: akksi kivesz, hang_le és hang_fel nyomva tart, miközben usb-re dug (tehát bekapcsot nem nyom!).
- Rakd fel a drivert a kicsomagolt zip-ből
- csomagold ki a ROM zip fájlát és indítsd el a benne található flash.bat-ot (win7 alatt rendszergazda módba)
- Várj amíg végez és újraindul a teló
- utána kábel ki, akksi be, bekapcs és örül, hogy újra él a teló. -
deminos
aktív tag
válasz
szMartin17 #45116 üzenetére
-
szMartin17
tag
Gyári 2.2 v10b-t honnan lehet letölteni?
-
puskmik
tag
Szêp Jó napot mindenkinek. Van egy mára már nagy problémám. Az O2X emre szeretnék feltenni egy Tomasek féle 2.3as droidot, de jelenleg 4.1 van rajta. Nem engedi a ToolKit a régebbi partíciótáblát feltenni rá. Van e más lehetőségem? Előre is köszi.
-
Seirei
tag
Üdv!
Rég jártam már itt akkor is kisebb problémával, most viszont komolyabb gondjaim lennének. Pár napja váltottam tonyp féle cm11-re (cm-11-20140713-UNOFFICIAL-p990-bcmdhd), eddig nem volt semmi baj, gépre nem nagyon csatlakoztattam mert eddig nem volt rá szükség, most viszont kellett volna néhány fontos cuccot áthúzni rá. Usb mass storageben csatlakoztattam, először default win intézőben majd tcommanderben is próbáltam, de totál befagy másolást megkezdve. Próbáltam kártyát kivenni, majd vissza, illetve folyamatos reboot miután egyszer már csatlakoztattam (másodjára már nem ismeri fel, csak rebootot követően).
Valaki esetleg járt már hasonló cipőben, tud valami fixet? Xda-t feltúrtam de ép kéz láb megoldást nem igen találtam, a rom topicjában sem említettek ilyen jellegű problémát. Előző rom amit használtam az tonyp féle cm10 volt, és azzal nem volt ilyen gond. -
szMartin17
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami stabil ROM-ot amin minden (vagy legalább majdnem minden működik)?
Illetve vagy az ajánlott ROM vagy a gyári 4.0ás ROM letöltési linkjét meg tudjátok adni, mert a gyárit már sehol sem találom ? :/KÖszi
-
mikesgabor
aktív tag
Az a lényeg hogy neked tetszik.
De az is lehet,hogy és látom bénán. -
mikesgabor
aktív tag
De most a te kedvedért megnéztem megint és már emlékszem miért vetettem el.
A telefon tényleg jónak tűnik.Egy ügyes otimalizálás és biztos hogy szárnyal,de a kamera nekem nem az igazi.
Több oldalon is véleményem szerint "valamilyen"oknál fogva elfoguntak a kamerájával kapcsolatban.
Rendkívül kevés extrát kapunk amivel még nem is lenne gond,de a magasra csavart zajszűrő elmossa a képeket.De szükség is lehet rá mert ahogy sötétedik a környezet zavaróan magas képzaj jelenik meg amit a zajszőrő algoritmus sem képes elmosni.(Valószínű átlagon aluli a fénybeeresztés képessége nem tudom)
Sok helyen a kromatikus aberráció is meglyelenik.
A videóról nem tudok mit mondani ennél a pontnál megálltam,mert ez "hardver-es" probléma nem orvosolható.
De kamerát leszámítva a telefon jónak tűnik. -
mikesgabor
aktív tag
Jaj ezt már néztem.
Bár egyre jobban szemezek egy HTC sensation-nel. -
Kloss
őstag
válasz
mikesgabor #45100 üzenetére
A jelenlegi piaci helyzetet nem ismerem, nem tudok ajánlani.
Ebben valóban jó a kamera, de csak 2.3-as rommal! Nekem egyáltalán nem tetszettek az ICS alapú romokkal készített képek. Én vissza is tértem egyrészt ezért, másrészt a kevés memória miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest