- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
válasz
Rotate #11175 üzenetére
Még júniusban - pár héttel a telefon megvásárlása után - írtam nekik teljesen normális hangnemben. Azt ígérték, hogy ha elviszem szevizbe, akkor ott tsztelni fogják a telefont és a szeviz egyeztetni fog majd az LG-vel. telefont megjavtották (természetesen csak egy résézt, mivel szotveres hibákat nem tudna javítani), de LG nem tudodd semmilyen hibárl, mert nem egyeztettek a szervizzel...
Mivel a telefon problémája nem oldódott meg, így írtam újból az ügyfélszolgálatnak, akik küldtek egy levelet, hoyg elfogadták a javtsát garaciában, így vigyem el a szevizbe. Ez volt júliusban. Mivel a levélből semmi sem derült ki, így ismát kerestem az ügyfélszolgálatot, ahol tájékoztata, h alaplapot cserélnek majd. Elmodtam h hibsa cserélik, mivel nincsen újabb szftevr mai megoldaná a problémkat, felesleges, egyszerűbb lenne cserélni vagy a vételáart visszafizetni.
Gondoltam megvárom azt az egy hónapo h kijöjjön a GB. Azóta ugye kijött a 10d 07.25, eleinte ok volt (úgy ahogy) a telefon, de most már eljuttt oda h nem tud csatlkaozni vezeték nélküli hálózathot, mobilnet sem mindig működik. persze ezek egy restart után megoldódnak, de idegesítő.
lehet h változott az ügyfélszolgálat hozzáállása és hajanak az ügy rendezsée úgy h cserélnek vagy visszafizetik a vételárat, úh megpróbálom amit írtál mg egyszer.Láttam h te sgII-t vennél. nem félsz h úgyaígy jársz? én biztosra megyek uh lejjebb adom és SE xperia mini pro lesz a köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest