-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yossarian14 #4928 üzenetére
Igen a wifit nálam is néha keresgéli, vagy próbál csatlakozni, csak nem tud, de egy wifi ki-be kapcsolás egyből megjavítja. Amugy nekem gyorsabbnak tűnik a 30a kdz-től, ami ugye 5.02-es csak.
-
Lg52xMAX
tag
válasz
yossarian14 #4872 üzenetére
A linkelt Marshmallow-t hogyan kell feltenni?
A tab eredeti gyári állapotban van. 4.4.2 v50020fAmi az Instructions résznél van és követem az úgy jó lesz? Vagy előtte meg kell rootolni a tabot?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
yossarian14 #4866 üzenetére
eBay-jel óvatosan, én rendeltem már onnan, de 1.8A helyett, jó, ha tölt 0.6A-rel, szóval onnan csak megbízható eladótól.
-
randras_83
addikt
válasz
yossarian14 #4866 üzenetére
LG Mo.? Vagy ez
-
yossarian14
tag
válasz
yossarian14 #4827 üzenetére
Ezzel műkődött:
-
fPApi
őstag
válasz
yossarian14 #4778 üzenetére
Nekem az LP-vel lényegesen gyengébb lett az akku idő. Sok mindent kipróbáltam, most egy custom Marshmallow van fenn, ezzel már sokkal jobban bírja.
-
mm89
őstag
válasz
yossarian14 #4658 üzenetére
Miért várod a garanciát? Vissza lehet rakni mindent, nem?
Én amúgy nem hiszem hogy lesz itt bármi féle lollipop.. Kint van már a marshmallow a nexusra, lg-ék meg a lollipopot nem tudják egy év alatt megcsinálni? Nem is akarják.
Én egyébként EZT/L] tudom ajánlani. Marad a KK bootloader, de egy jól működő lollipopot kapsz. -
z123456789
addikt
válasz
yossarian14 #4005 üzenetére
Aha, tényleg. Pedig próbáltam így is...biztos bénáztam. Köszi!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
yossarian14 #3754 üzenetére
Leírta már más is és én is a megoldás, a cuccok a-ra vannak írva, át kell írni d-re problem solved.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
yossarian14 #3748 üzenetére
Keresd vissza, max 50 hozzászólással ezelőtt volt róla szó. Át kell írni 1 betűt.
-
válasz
yossarian14 #3617 üzenetére
Ez egy igen érdekes kérdés, a válaszra meg nagyon kíváncsi lennék.
Nem tudom, hogy mlyen határ lenne 64 GB-nál. Az SDHC ugye 32-nél ér véget, afölött már SDXC van, egészen 2 TB-ig. Mármost, ha egy készülék ezek szerint tudja a 64 GB-ot, akkor az már mindenképpen SDXC-s. De akkor miért csak 64 GB???
Üdv: MaCS
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
yossarian14 #3617 üzenetére
Én úgy tudom, hogy de.
-
elté
csendes tag
válasz
yossarian14 #3559 üzenetére
Az enyém 32gb-os Samsung Evo UHS Speed Class 1 (U1)
-
Avicularia
veterán
válasz
yossarian14 #3489 üzenetére
Itt svédben már régen kiárulták a készleteket, megnéztem és 2 boltban lehet kapni még, valszeg beragadtak ott. Szóval otthon sem hiszem, hogy sokáig lenne már.
-
válasz
Nem lehet tudni, de év végén esélyes. Egyrészt ez is akkor jelent meg, másrészt hamarosan jön az új Nexus tablet is ellenfélnek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ameddig az LG ki nem dob egy olyan szériát (vagy egy sima csúcs gépet), ami leváltaná. Ezt előre kb. senki nem fogja megmondani neked. Lehet, hogy karácsonyra jön egy olyan felső kategóriás széria, felsős árral, mint ahogy kijött a közép kategóriás széria és akkor szerintem ezt ki is vezetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Android szakmai topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Boox note Air4 C
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged