- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz1308
csendes tag
válasz
adalbert1 #336 üzenetére
Engem is érdekelt, hogy hogyan mennek a képregényolvasók ezen a tabon, de semmilyen tesztben amit megnéztem a Youtube-on nem próbálták ki. Ma délután bementem a MediaMarkt-ba (Mammut) és telepítetem rá Comixology-t, Comicrack-et és a Marvel appot. A comixology-val és a marvel appal letöltöttem rá pár ingyenes képregényt és megnéztem, hogy milyenek. Sajnos még nem volt tabletem, így nem is tudom mivel összehasonlítani de az első benyomásom nagyon jó volt. A kijelző szép, az egész oldalas megjelenítés portré módban jó. Én el tudom olvasni a szövegeket így is de ez szerintem a képek minőségétől és a felhasználó látásától is függ. Nagyítás/kicsinyítés nagyon gyors. Laggolást nem tapasztaltam. A comixology első indításakor valami hiba miatt bezáródott az app, de másodszorra már nem jött elő, nem is tudtam reprodukálni a hibát. A comicrack-et sajnos nem tudtam rendesen tesztelni mert nem volt időm a neten letölthető képregényeket keresni. Marvel app kb. ugyanaz mint a comixology. Frankó. Guided view is szépen megy rajta bár én nem vagyok híve. Ami engem kicsit zavart az az alsó menűsor (most nem jut eszembe a neve), mert az ugye mindig ott van tehát a kép vertikálisan nem tölti ki a képernyőt (nem is kell neki az arányok miatt) de a menűsor ott van. Inkább landscape módban volt zavaró de nem hiszem, ezzel a tabbal landscape-ben kellene olvasnom bármilyen képregényt is. Egyébbként nexuson is ott van a manubar, meg az összes tabon, ahol szoftveresen vannak a gombok. Megszokható a dolog. A nexus 7 pont ott volt mellette a polcon és összehasonlítva a képernyőméreteket nekem elég jelentősnek tűnt a különbség az LG javára. Engem meggyőzőtt.
Ja és csütörtökön a Budapesti és Budaörsi MediaMarkt-okban este 8-tól night shopping akció lesz. Minden termék árából lejön 10%. Szóval egy GTAB-ot 81.000-ért el lehet majd hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest