Új hozzászólás Aktív témák

• sz1308

csendes tag

válasz adalbert1 #336 üzenetére

Engem is érdekelt, hogy hogyan mennek a képregényolvasók ezen a tabon, de semmilyen tesztben amit megnéztem a Youtube-on nem próbálták ki. Ma délután bementem a MediaMarkt-ba (Mammut) és telepítetem rá Comixology-t, Comicrack-et és a Marvel appot. A comixology-val és a marvel appal letöltöttem rá pár ingyenes képregényt és megnéztem, hogy milyenek. Sajnos még nem volt tabletem, így nem is tudom mivel összehasonlítani de az első benyomásom nagyon jó volt. A kijelző szép, az egész oldalas megjelenítés portré módban jó. Én el tudom olvasni a szövegeket így is de ez szerintem a képek minőségétől és a felhasználó látásától is függ. Nagyítás/kicsinyítés nagyon gyors. Laggolást nem tapasztaltam. A comixology első indításakor valami hiba miatt bezáródott az app, de másodszorra már nem jött elő, nem is tudtam reprodukálni a hibát. A comicrack-et sajnos nem tudtam rendesen tesztelni mert nem volt időm a neten letölthető képregényeket keresni. Marvel app kb. ugyanaz mint a comixology. Frankó. Guided view is szépen megy rajta bár én nem vagyok híve. Ami engem kicsit zavart az az alsó menűsor (most nem jut eszembe a neve), mert az ugye mindig ott van tehát a kép vertikálisan nem tölti ki a képernyőt (nem is kell neki az arányok miatt) de a menűsor ott van. Inkább landscape módban volt zavaró de nem hiszem, ezzel a tabbal landscape-ben kellene olvasnom bármilyen képregényt is. Egyébbként nexuson is ott van a manubar, meg az összes tabon, ahol szoftveresen vannak a gombok. Megszokható a dolog. A nexus 7 pont ott volt mellette a polcon és összehasonlítva a képernyőméreteket nekem elég jelentősnek tűnt a különbség az LG javára. Engem meggyőzőtt.
    Ja és csütörtökön a Budapesti és Budaörsi MediaMarkt-okban este 8-tól night shopping akció lesz. Minden termék árából lejön 10%. Szóval egy GTAB-ot 81.000-ért el lehet majd hozni.

Új hozzászólás Aktív témák