- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz #57271552 #35458 üzenetére
A settings.apk van valószínűleg. Ki kell csomagolni apktool-al, módosítani, (szignózni lehet nem kell), majd vissza csomagolni. Ezután kell készíteni egy update.zipet amiben ez benne van, és flesselés után megadja neki a jogokat,hova tegye, stb, twrp-ből. A másik módja, hogy simán be másolod a helyére, de ekkor valószínű rendszer össze omlás lesz, és csak újraindítás után tudod a jogait ismét módosítani. Nehéz művelet. Aztán még kell a művelethez, smali, baksmali, framework-res.apk, lg-res.apk, stb....ha mindez kínai volt, neki se állj .
Én csináltam hasonlót G3-on. Annak még utána tudsz nézni esetleg, hogy a build.prop fájl szerkesztésével lehet e esetleg ilyesmit módosítani, bár kétlem.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
hard74
senior tag
válasz #57271552 #36377 üzenetére
Biztos a matrica halt meg?Szerintem ez a teló hardveres hibája lesz. Nekem is ilyen a teló. Az első 2 hétben hibátlanul ment a töltés, majd egyszercsak elkezdte eldobálni. Hil tölt hol nem, szinte folyamatosan villog a töltésjelző a padon. Próbáltam 4 féle matricával, és 3 féle töltőpaddal.Ha huzamosabb ideig nem használom a qi töltést, akkor egy ideig megy normálisan(10-40percig),majd kezdi a tölt-nem tölt ciklust a végtelenségig.
Én mindketét féle matricával próbáltam, az eredmény ua.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
törölt tag
válasz #57271552 #36522 üzenetére
írtam, hogy pár napja gyári töltős "etetés" közben erősen égett szagú lett a telefon.
ma bevittem márkaszervizbe, szétszedték és se az alaplapon, se a készülékházon nem látszik égési nyom, viszont marha büdös, égett szaga van még mindig. ők is értetlenül állnak a dolog előtt, mert a telefon tökéletesen működik, közben meg egyértelmű, hogy történt valami a készülékházban...
ráadásul új 2016/08 havi alaplapos a telefon, mondták, hogy ezt már nem érinti a bootloop.[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
válasz #57271552 #36603 üzenetére
Az elején még itt a fórumon is megkövezték aki megemlített a bootloopot mondván minek pánikot kelteni.
De osztom a véleményed, ezt azért nem hívták vissza mert nem élet veszélyes vagy biztonság kritikus, így ráértek, meg hogy mutatna már a részvényesek elött így elkönyvelhetik most, most meg már mindegy a G5 úgy is lejebb húzta a bevételt.
Megjegyzem ellenézve a G5 fórumot nem úgy látszik mintha tanultak volna a hibákból, bootloop egyenlőre még nincs de beégett kijelző az van.[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz #57271552 #36639 üzenetére
Az Lg nem hibázott,a volt tulaj volt tudatlan ugyan is meg a fogyaszto vedelem is úgy kezeli az ilyen esetet hogy tudatos vásárló,tehát pl ha a boltban nem tud egy termek aran eligazodni ott nem a bolt hibas hanem o ,be kell tudnia azonositani ugyan is nem vagyunk 1 bites aggyal rendelkezoek.Ebben az esetben pedig él a két év szavatosság a garancia idő lejárta után(vevőnek tájékozódnia kell),tehát nem az Lg hosszabított gart hanem szavatosság alapján kutya kötelessége javítani. Remélem hamar jön a hetes droid mert talán a topic sem csak a csontig lerágott,túlgerjesztett bootloop hibáról fog szólni.
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
FerNandor
őstag
válasz #57271552 #37418 üzenetére
én playről szedtem le flashfire-t. és azzal flasheltem a 2.2-t és a modem+bootloadert, aztán utána halt meg a flashfire. de most már hagyom. marad a módosított, rootolt v10e. majd talán ha a közeljvőben lesz időm kipróbálom
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz #57271552 #37423 üzenetére
Köszi, de nem segít. Valami módosítva lett és így most "tinted" a navbar. Ha pl a.hivaslistaban vagyok, akkor alul olyan zöld. Máshol másmilyen színű a háttere a gomboknak, főmenüben pl nincs háttere, mint ahogy szeretném is.
Nem.lehet ezt valahogy resetelni? Valamit a system vagy valamelyik mappában visszaírni?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
kelly416
veterán
válasz #57271552 #37513 üzenetére
Eddig nem tűnt fel, hogy a 100%-ot baromi sokáig tartja? Nekem eddig is feltűnt.
hard74:
Most nem tudok nekikezdeni, a gyerekeket kell vinnem suliba, de viszem be a lapost melóba, ott majd próbálom így is, úgy is. Ha az LGUP nem ismeri fel, ami nagy valószínűséggel így lesz, akkor mi a teendőm részletesen? Hol találok leírást meg egyebeket ehhez a flash tool-hoz? Ez összefoglalóban "csak" ennyit találtam róla: "A korábbi LG modelleken megszokott Flashtool már nem működik, ennek a helyét vette át az LGUP, melynek használatáról egy másik Logout posztban kaphatsz felhomályosítást." -
Tatyla
őstag
válasz #57271552 #38162 üzenetére
Ráadásul a béta mert ugye még mindig ebben a státuszban van a Facebook app ma frissült már egy jó pár napja nem, lehet át kéne állni teljesen a böngészős Facebookra
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
kazan23
aktív tag
válasz #57271552 #37947 üzenetére
Quqesz
A hidden menü-s motion sensor calibration - végül úgy tűnik, hogy - rendbe hozta.
grafikus72
A push üzenetek is megjöttek CIB app adat/cache törléstől. Bár a 25 perces ügyfélszolgálati nóta próbára tette az idegeimet, mivel a törlés miatt új kódot kellett kérni tőlük. Lehetett volna internetbankon is igényelni, de hogy oda belépjek kellett volna egy, az app-al generált token.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest