Hirdetés
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
Sajnos, alaposan kitoltam magammal.
Egy 8.1-es custom ROM-ot szerettem volna telepíteni (7.1 volt rajta), ám a TWRP ehhez már nem volt elég friss, nem telepítette.
A baj ott van, hogy előírás szerint először is csináltam egy wipe-ot - mégpedig teljjes, azaz system és data is, tehát a telefon teljesen "csupasz" lett. Egyéb dolgom jött, ezért elkövettem azt az ostoba hibát, hogy ebben az állapotban a twrp-ben power off-ot nyomtam - a telefon kikapcsolt, és azóta csak a download módba tudok belépni, semmi egyéb.
Egy hete keresek-kutatok, linuxon is próbáltam, stb., de sehol nem találtam megoldást arra, hogy a "téglámat" életre keltsem.
Ha valaki esetleg tudna segíteni, végtelenül hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Horgász topik
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest