Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Az egyik ismerősömnek kellene feltenni egy lollit.
Akkor ez a Online
166 NEU/EUROPE OPEN V30b LGD802 az ugye? És ez akkor mehet az offline frissítővel...ugye? -
válasz
Balazska15 #59996 üzenetére
Srácok! Megérkezett a telefon az LG szervizből. Komplett előlapot, keretet, kijelzőt cseréltek. Nagyon hálás vagyok nekik. Előzmény: a Vodafone a TeleMax-ba küldte, aki visszadobta a horzsolt sarok miatt. Ezután a Fogyasztóvédelemhez fordultam, akik az Advansys Notebook Szerviz Kft.-vel bevizsgáltatták: ők meg nem láttak semmi foltot. Harmadik lépés volt, hogy saját költségemen elküldtem GLS futárral a telefont a Váci utcai szervizbe. 4 nap alatt visszaküldték, kicserélték az oldalsó keretet, komplett kijelzőt. Hatalmas respect nekik
SOHA nem szabad beadni a szolgáltatóhoz, nekem megért 1.300 Ft-ot a futár. Ja, visszafele ők állták! -
spuros
őstag
Sziasztok,
milyen lett a Telekomos 30b? Most független 30e-n vagyok, csak érdeklődésképpen kérdezem..
-
rzoli
senior tag
Debrecenben tud valaki megbízható, GYORS szervizt, ahol az elrepedt képernyőt cserélik?
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Tudtok esetleg alternatív képernyőzár progit, amin működik a dupplakoppos ébresztés ?
Laca
-
stefi68
addikt
Én most ezt raktam fel este:
QUETZAL Base30E ROM v1.3 [802/805/806] [ROOT] [BusyBox] [Xposed] [ViPER4Android] [T-Action] [Lantern Toggle] [Plug & Plop] [Call Recorder] [FM Radio]Még nem nagyon volt időm tesztelni, de egyelőre minden OK. Van benne minden jó: xPosed, Viper4, stb.
Pár mod is van hozzá...Annyi, hogy telepítéskor az Aroma spanyolul van, de arra a pár kérdésre így is lehet válaszolni.
-
Tatyla
őstag
Kéne kis help, be frissült az LG G pad is lollira de azóta nem talál hálózatot vagyis talál majd ismét keres folyamatosan, beállítások ahogy néztem jók de mi lehet a probléma?
-
m_dawe
senior tag
MIUI 6 mennyire stabil mindennapi használatra? Akksi idő milyen benne?
-
oba
addikt
debloated gyári 5.x rom létezik? csinált valaki?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Looserke #59987 üzenetére
Csináld a kövit: beáll/hang/ne zavarjon menüben beállítod,hogy akar-e zavarni vki(hívás /üzenet/naptár). Alul pedig beállítod melyik napon mettől-meddig legyen ebben a módban. Kilépsz és az alatta 2-vel levő alkalmazások menüpontban beállítod prioritásba az óra appot. Az ébresztés meg a szokásos módon kapcsolod be. Nekem így ébreszt rendesen minden nap.Ez csendes mód lesz,de nem rezgő. Azt csak manuálisan lehet bekapcsolni.
-
Looserke
őstag
Hali!
Frissítettem a telefon T-s lollipoppra. Egy kérdésem lenne csak. Az új csendes módot nem egészen értem. Mit és hogy kellen pontosan beállítanom, ha azt akarom, hogy minden nap este 21:00-tól másnap reggel 6-ig kussban legyen a telefon, de az ébresztő az ébresszen akármikor is van és akárhány óra van. Kit-Kat-en ez pofonegszerű volt itt meg van meg van variálva minden.
Köszi!
-
tomika9988
tag
válasz
MightyEagle #59982 üzenetére
-
vico03
tag
Sziasztok!
Korábban kdz-vel frissítettem T-Mobile-os G2 -öm (úgy tudom telekom által nem kiadott) D80220H verzióra.
Véleményetek szerint ezt a verziót frissíthetem pc-suite -tal D80230B verzióra?
A pc-suite felajánlja a frissítést, nem lesz "gebasz" ha "ráfrissítek"?
Köszönöm előre is! -
mouzrr
őstag
Azt hiszem ideje szervizbe vinni a telefont. Már csak 300 es 700 mah között töltődik hálózati adapterről
Mas toltorol meg azt irja 40 es 200 kozott szedi az áramot.
-
-
BigSlim
csendes tag
válasz
tomika9988 #59978 üzenetére
Na akkor most hogy is van ez?
-
noxon
őstag
Vettem a hàtsó kameràhoz ebayről kamera takarót, hogyan lehet leszedni a rajta lévőt? Nem tudok alànyúlni. Ìrtàk, hogy hajszàrìtóval? De azzal hogy, na meg fújja rà a forró levegőt, az se jó
-
BigSlim
csendes tag
Szevasztok! Mai nap sikeresen fel telepítettem a pc suittal a nyalókát a telekomos készülékemre! Kicsit többet vártam tőle de így mindent össze vetve azért bejön ez az új dizájn! De van egy olyan problémám ami nekem nagyon hiányzik is, hiába jelölöm be hogy a záróképernyőn jelenjen meg az időjárás efekt pl mikor esik az eső akkor folyik a viz csepp a képernyőn! Na most ez nem jön be egyáltalán! Hiába állítgatom be semmi! Ja meg a widgeteket se látom sehol hogy kilehetne rakni záró képernyőre! Tudtok ezekre valami megoldást?
Vagy próbáljak meg egy gyári visszaállítást? Mielött frissítettem akkor megcsináltam de mikor felraktam a lollit már nem! Előre is köszi! -
anvigh84
csendes tag
válasz
tomika9988 #59968 üzenetére
Csak tot fájlban találtam d800-as romot és azt meg csak lgflashtoolal tudnom megnyitni, de az meg nem rakja fel mert visszadobja a más modell miatt
-
-
anvigh84
csendes tag
Haliho!
Szeretnék segítséget kérni, mert már 2 napja keresgélek a neten, de nem találtam megoldást a problémámra.
A problémám a köv: frissítettem gyári 4.4.2-es D800-am (annyi hogy rootolva volt) lollipopra pc suittal.
Nem működött a dupla koppos feloldás csak a zárás, ezért a service menüből frissítettem a touchscreent és azóta nem érzékel jól, így nem tudom használni a telót.
Ami nagyobb probléma hogy D802 lett belőle, és nem tudok visszarakni rá sehogy se D800-at, pedig sztem csak annyi baja van hogy D802 lett vmiért belőle és ezért nem kezeli jól az érintőpanelt. -
csatakacsa
tag
Na feltettem én is a lollit.. Nem is lenne vele baj, csak annyi a gond hogy videózásnál szaggat a felvétel. Akármilyenre állítom ( 1080 60fps, 720p, ) sokszor darabossá válik a felvétel. Nektek nincs ilyen gondotok vele ?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Valaki1234 #59961 üzenetére
Mert egyszerűen mindenhol más tetszik az embereknek(pl kultúrális különbségek). Az eu dolgok pl ázsiában nem mindég jönnek be. Így akarnak a gyártók minnél nagyobb területet lefedni eladásokban. Az ami az almának sikerült az egyedi,nem valószínű,hogy más gyártónak is sikerülne. De megfordítom: örülnél ha minden gyártó csak egy csúcsmodellt dobna ki ugyan azon az áron és ugyan olyan tudással? Tehát mindenki alma lenne?
Firemanus
Tudom először q1 volt,de mikor benyögték a q2-t akkor nekem az első napon meg is jött(ápr 1),sőt asszony g3s re is megjött....a sony-t meg még mindég várom...és várom....... -
akooos
veterán
válasz
Valaki1234 #59961 üzenetére
Van ugye a D802, ez a nemzetközi kiadás, az alap G2. Valamelyik vagy a 800 vagy a 803 vagy nemtudom melyik a Verizon Wireless saját változata,még a telefon is máshogy néz ki.
Az F320, a koreai variáns pedig rendelkezik micro sd slottal, levehető hátlappal és kihúzható TV antennával.
Erre van igény az egyes területeken, ezért van minimum 3 féle. A maradékról fogalmam sincs -
Valaki1234
tag
válasz
akooos #59959 üzenetére
Nekem csak a Droidos gyártók frissítési politikájával van baj magával a rendszerrel nem. Nem váltanék iPhone-ra és nem az ára miatt, szimplán jobban tetszik az Android (WP-ben gondolkodom mostanában csak a próba kedvéért), egyrészt pont az általad is leírt dolgok miatt.
@Laca0: az, hogy a szolgáltatós telefonokra a függetlenekkel egy időben jelenjen meg a frissítés az miért is függ attól hogy magát az Android operációs rendszert a Google gondozza? Az Apple miért tudja nekik megmondani, hogy márpedig mindenkinek egy időpontban válik elérhetővé a frissítés?
Mellesleg csak ismételni tudom önmagam, ha ilyen nagy probléma kiadni a frissítést az 5 különböző fajtájú telefonra, akkor minek van 5 különböző fajtájú telefon? Ha az Apple-nek elég hogy 1-et ad minden régióra (nyilván értem én hogy rádiós hardverben vannak különbségek ott is, legalábbis gondolom) akkor a nagy Androidos gyártók miért szo*atják magukat azzal hogy kiadnak 5 fajta variánst egy készülékből?
Egyébként Nexus 5-öt akartam venni a G2 előtt (pont a frissítések, tonnányi custom ROM miatt), de aztán teljesen véletlenül a kezembe került egy G2 és nem tudtam ellenállni
Viszont következő telefonnak szívesen kipróbálnék mondjuk egy Nexus 5 2015-öt amennyiben lesz ilyen... Tényleg erről van valakinek valami híre?
-
akooos
veterán
válasz
Valaki1234 #59957 üzenetére
Biztos van oka, hogy több féle variáns van, ebben én nem vagyok kompetens.
Mindenkinek szól aki szidja a Droidot:
(senkinek nem akarok a lelkébe gázolni, ezért aki érzékeny az ne is olvassa el)miért nem vesztek iPhonet? Legalább hibátlan lenne minden
(És ne jöjjön nekem senki az árával
)
Nekem világ életemben jól működött az Android. Ha frissebb verziót akartam akkor ráflasheltem BÁRMIT. Ahogy most is ha valamit akarok akkor flashelek egy másik ROM-ot. Applenél mit flashelnek az emberek ha valamit ki akarnak próbálni? Ha rosszul sül el egy verziófrissítés akkor még vissza se lehet menni a korábira. -
Laca0
addikt
válasz
Valaki1234 #59957 üzenetére
Pedig de!
Pont erről beszéltünk!
De szerintem legyen már elég az OFF témából! -
Valaki1234
tag
válasz
akooos #59949 üzenetére
Miért kell kiadni 5 felé változatot egy telefonból? Ennyi erővel Apple is kiadhatna minden régióra külön egyet de valamiért nem teszi... A másik ami számomra felfoghatatlan hogy Androidos gyártok miért nem érik el a szolgáltatóknál hogy ne üljenek hónapokig a a friss szoftveren?? Hogy lehet hogy iPhonra mindenkinek 1 időben jelenik meg a szoftver függetlenül attól hogy USA EU vagy ázsiai illetve hogy független vagy szolgáltatós? És ez nincs összefüggésben azzal hogy magát az Android operációs rendszert hány fajta telefonra kell optimalizálni...
-
akooos
veterán
válasz
firemanus82 #59950 üzenetére
Szerintem egy szóval sem védtem az LG termékfrissítési tevékenységét. Nyilván ebben a fórumban nem a Samsung Galaxy S4-el fogok példálózni Android oldalról. A kommentem lényege az lett volna, hogy az Androidot ilyen szempontból (is) felesleges az iOS-el összehasonlítani.
(#59953) hcs57:
Ezt nem tudom, ugyanis soha nem frissítettem iPhonet, viszont nekem egy Droid se lett tégla az elmúlt évek során. -
Laca0
addikt
Akkor az is ide tartozik, hogy egy ismerősöm szifon 4-esét kb 4 havonta küldik szervizbe, mert hol a mikrofon megy tönkre, hol a wifi... De 2* volt már szoftveres problémával is bent. Pedig nagyon vigyáz rá...
Csak hogy maradjunk a tényeknél...
Egy zárt rendszer, ami 1 bizonyos hardveren fut, mindig is stabilabb lesz, mint egy univerzális rendszer! Ennek ellenére mégsem annyival stabilabb egy iphone, mint egy jó androidos, mint pl a G2!!!
Nelem ez a telefon 1 év alatt egyszer sem fagyott le!!! -
Laca0
addikt
válasz
MightyEagle #59951 üzenetére
Jó rá a 16-os. Az összefoglalóban le van írva a kdz telepítés.
-
MightyEagle
csendes tag
Sziasztok!Letöltöttem az elméletileg hivatalos 5.0-t a g2 re,viszont a magyarországi verzióbol csak a 16 gb-osra volt fent.Történhet valami gond,ha én a 32 gb-osra teszem fel?Továbbá:lett nekem egy 1,76 gb-os kdz fájlom.Mit csinálja vele,hogy telepítsem?Az adatok megmaradnak utánna?
-
akooos
veterán
válasz
ad4m1337 #59948 üzenetére
Hiába mondja azt az LG ha 10 változat van pl a G2-ből is. Ezt próbáltam az előző kommenttel is szemléltetni. Van DI00,D801,D802,D803 is asszem. Van F320 is. Ezen kívül van szolgáltatós verzió is. A Telekom, Telenor, Vodafone nem csak itthon hanem külföldön is saját ROM-ot ad ki, ezért szintén csúszik még LG-n belül is. Akkor a D802 (international) verzióból is van kb 15 régióba készült variáns. Más verziót készít az LG Eu-ba és Ázsiába is. Ezért nem lehet elvárni, hogy az Android frissítés úgy működjön, mint almáéknál.
-
akooos
veterán
válasz
ad4m1337 #59946 üzenetére
Csak amíg iOS csak Apple telefonojon fut, addig Android kb 100 márkán. A 100 márka 125 féle optimalizációt végez el. Hasonlíts össze egy Nexus féle droidot egy LG, Samsung, Sony, HTC felülettel. Az összes más és más. A Google megadott időben adja ki az új verziót mindig, amit hónapokkal előtte bejelentenek. Addig a többiek mit csinálnak? Tele rakják a saját launcherükkel, appjaikkal, widgetekkel. Ha csak egy cég gyártana androidos készülékeket más lenne a helyzet. Gondolj erre amikor az apple frissítesi politikája jut eszedbe
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
ClioRS #59933 üzenetére
Nem vagyok nagy iPhone fan, csak rövid ideig volt i4 -em, de nagyon-nagyon meg voltam elégedve vele.
A smoothosságot nem feltétlen a rendszerre értettem, hanem a gördülékeny frissítésre. Megvolt, hogy mikor jön ki az új rendszer, és akkor szépen, le tudtam frissíteni.
A régi S3 -on, most meg a G2 -n is ez a rossz, hogy nem adnak meg egy konkrét dátumot, hogy mikor jön ki a legújabb verzió... csak vársz és vársz. Nem olyan óriási probléma, mert nem ez határozza meg a mindennapjaimat, de akkor is lehetne más gyártók telefonjainál is valami következetesség, rendszer, stb.
De ahogy mondod, nem éri meg a felár nekem, de ha Ny-Európába vagy USA-ba születtem volna, akkor tuti mindig a legújabb iPhone -al rohangálnék
-
r3dwo0d
tag
Más nem tapasztalt a mai nap folyamán fagyást és laggolást? Mintha reggel frissült volna valami google cucc is és azóta a telefon teljesen furcsán működik. Néha nem reagál az érintésre, HW-s gombokra se reagál vagy nagy késéssel. Párom G3-ján hasonló tünetek. A gyanús appok(fb, messenger) eltávolítása után is fenn áll a probléma. Másnak nem jött elő ilyesmi?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Levi941127 #59928 üzenetére
Én a sony-t nem dicsérném....itt van mellettem az asszony Z1compact-ja és még mindég nem jött meg rá az 5.0.2 sem.....pedig naponta nézem. Bezzeg az LG G3s már megkapta 2 hete,pedig azt később jelentette be az lg.......a Z3compact meg akkor kapta meg a lolit,mikor a mi G2-esünk......kalap szar ott a frissítés.....
-
reap3r
aktív tag
válasz
Szerintem ez a telefon így is hálás lehet, mert így is elég frissítés jött már rá. 2 éves telefonra nem fog az isten sem már frissítést adni. Nem bunkózásból mondom, de ennek a telefonnak itt a történet vége, ami a frissítést illeti. A Sony meg hogy mit tervez, azt felejtsd el, mert ő nekik most eléggé rá kell állniuk arra,hogy visszanyerjék az emberek bizalmát, ha nem akarnak befuccsolni a mobilos részleggel.
Mindig elmondom, hogy ha valaki naprakész droidot akar sokáig, miért nem veszi meg a Nexust? Ez a telefon amúgy 4.4-gyel is tökéletes lesz egy év múlva is, max dobsz rá valami ikon pakkot meg egy launchert...Érdemi változás szerintem nem igen lesz már,így is kielégíti az emberek 80%-át a tudása szerintem. -
tbajusz
tag
Valaki tudna feltenni néhány képet a lollipopról. meg egy leírást a fontosabb változásokról?
köszi -
ad4m1337
aktív tag
válasz
Szerintem bele kéne törődmi, hogy normális, sallangmentes, smoothos terméktámogatás csak iPhonera van...
-
bala6120
senior tag
TeleMax szervíz:
A kijelző jobb oldala tele lett függőleges fekete vonalakkal. 2015.05.07-én a szervíz átvette a G2-t, 2015.05.12-én telefonáltak, hogy kész. Tökéletes munkát végeztek.
Alaktrészek:
- Átvezető + headset + rendszer csatlakozó
- Előlap + Érintőplexi - Fekete. -
Levi941127
senior tag
Szerintetek rászánja magát az LG, hogy a G2-re is kidobja az 5.1.1-et? Kicsit rontana szerintem a vállalat reputációján, ha nem tenné meg, annak ellenére, hogy a Sony a Z1-re is már tervezi kiadni a legújabb androidot...
-
belua27
tag
Gyerekek szép meg jó ez a nyalóka de hol van belőle a vezeték nélküli adatcsere meg az a kis fícsör amikor bedugod a fülhallgatót és felugrik az a kis ablak hogy mit szeretnél csinálni? Meg a quickmemo+ is inkább - lett nem is értem ezeket miért kellet kihagyni.
-
Quqesz
nagyúr
A firmware oldalra is kikerült a trés v30b....
-
alex71995
csendes tag
PC Suite-al gond nélkül frissített a Telekomos 5.0.2-re.Utána gyári vissszaállítás. Szerintem megéri frissíteni 4.4.2-ről. Semmi bugot nem tapasztaltam még. Akksi talán ugyanolyan esetleg egy kicsit jobb, de a telefon érezhetően gördülékenyebb, gyorsabb lett.
-
Looserke
őstag
30b-n már javítva van az értesítő led lassú villogása és a néha kimaradó ébresztő?
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes Droid 4.4 -ről Droid 5.x -re váltani?
Nagy az eltérés? Előforduló hibák?
Koszi. -
ad4m1337
aktív tag
Kétszer írtam véletlen
-
ad4m1337
aktív tag
A Telenorosok viszont még mindig várhatnak 1-2 hónapot
-
desigo
senior tag
Nekem is felment gond nélkül az 5.0.2 a Telekomos G2-re.
Support toolal talált frissítést. -
jaraig
csendes tag
Vajon probalkozzak a pcsuite-tel tovabb eg sikertelen frissites utan, vagy support tool a jobb? Nekem is azt irja rooted persze nincs rootolva....
Koszi a valaszt
-
dorika87
őstag
Mivel a független telefonom magától nem talált frissítést (mindig azt írta ki, hogy a legfrissebbet használja) ezért gondoltam meglesem az LGmobile support tool progival és rögtön jelezte is, hogy van új fw mégpedig a v30a, fel is tettem gyorsan és miután végzett a telepítés bejött az LG logo indult volna a telefon... és közben már jött is az 5-ös droid, mert még most is az Android frissítése van folyamatban kiírás látszik. Tehát gondolom, hogy ez már az új droid lesz
Ja közben már be is fejezte!!!
-
-
oba
addikt
Mikor jutunk már el arra a szintre, amikor gyári hivatalos szoftver telepítésnél és/vagy frissítésnél kiválaszthatjuk, hogy mik azok a beépített gyári appok amiket telepíteni szeretnénk és mik azok amiket nem? Költői kérdés volt.
-
Nordik
őstag
Telekomos telefonomra megjelent a firmware ellenorzos oldalon egy D80230B nevu szoftver. Ez mar a Lollipop lenne?
-
beldeczki
aktív tag
válasz
morneo.it #59899 üzenetére
Egyértelmű, amúgy nem irkálnék hogy nem jó... Az alternatív ötlet se működik ami le van írva összefoglalóban. Lehet flashelni kellene azt a pár img fájlt hogy legyen download mód (aboot, boot, laf)? Angliai telefon, ráakartuk tenni a legfrissebb szoftvert, de így nehéz lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest