Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Fasza kis gép, jó ár érték aránnyal, de ez az LG-s kezelőfelület nem jön be
-
Quqesz
nagyúr
válasz
toto0569 #793 üzenetére
na grat! aztán zizegjél milyen...
akkor nézzetek be a votyához...olyan áraik vannak,hogy beszarsz! mikor vettem a nexus s-t a gyorshoppan 70e-ért(meg a trénél is ennyi volt) náluk 121e volt...nooorrrmmmááállliiiissss?????????inkább vettem ázsiai importot,nem bántam meg eddig....aqwer21
-
jilian
addikt
1. mennyi ideig tart feltölteni a 3000 -es aksit?
2. mikorra várható a T-nél?
3. root -olt, nyitott bootloader-rel érkezik? -
Cyberpunk
félisten
válasz
#03372544 #784 üzenetére
Nekem jelenleg korlátlan van, amit ajándékba kaptam januárig (Telenor).
De aztán 500 MB/hó viszont csak lassítanak, böngészés nem lassul, csak az egyéb. Mondjuk melóba utazás közben csak Edge van, ami ugye hiába lenne mindig korlátlan net, szart sem ér, mert lassú. Még egy internet rádió is felejtős, max böngészés, meg email. Szóval jó dolog a 4G, de sok helyen még 3G sincs ez a bosszantó. Tavasszal voltam Budapesten, hát ott is van azért bőven lefedetlen hely, ahol max Edge van ez a vicces.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cyberpunk #776 üzenetére
Ezt hol írtam
Arról volt szó, hogy a felhő alapú szolgáltatásokat akarják nyomni, de ehhez nem elég gyors sok helyen a mobilhálózat. Erre írtam kiegészítésként, hogy ahol véletlenül van 4G, ott meg fél óra alatt meg is tudod enni az adatmennyiségedet, pl ha a felhőből akarsz lehúzni/megnézni egy filmet.
-
migabi24
nagyúr
válasz
-Mosquito- #772 üzenetére
Már volt
-
Weeman1
veterán
válasz
-Mosquito- #772 üzenetére
Komoly.
-
-Mosquito-
őstag
Ezen bex@rtok!!
LG2 Optikai stabilizátora
-
Apaxp
senior tag
válasz
toto0569 #767 üzenetére
Szerintem a szolgáltatók jobban örülnek ha nagyobb a választék náluk mert több réteget meg tudnak fogni.
itt leírtam az iphone hozzáállását. Kizárólag az LG döntésén múlik hogy mit ad a szolgáltatóknak.
A felhővel kapcsolatban meg pl. a T LTE-s készülékeket részletfizetéssel csak olyan előfizuval ad amiben már van LTE képes net. -
gabesz839
senior tag
Igazság szerint én még logikát sem látok abban hogy ilyen kevés tárhellyel adnak ki egy csúcs telefonont. Először is, adva van egy nagy kijelző amin már az ember megnézne egy-két jobb minőségű filmet, de azt hova rakja? A másik. Mi a francnak lehet fullhd - ban videót rögzíteni?! Sokan tudjátok hogy zabálja a megákat, és ha megtelt a teló akkor azt töltsem fel felhőbe? Hogyan? Azzal a rendkívül gyors feltöltési sebességgel amit a szolgáltatotók nyújtanak, ráadásul nem kevés pénzért. Szóval lényeg a lényeg hogy szerintem a felhős szolgáltatás nagy méretekben Magyarországon még bukott dolog. Kár egyáltalán 16gb g-s telefonont gyártani 32-es vagy annál fentebb, és akkor az LG G2 talán tökéletes lenne.
-
Apaxp
senior tag
Olyan irreális nem igazán lehet mert ott lesz a gsm és egyéb boltok független készülékeinek az ára.
Szerintem most van 22-es csapdája az LG-nél. Ha nem lesz 32-es az presztizs veszteség nekik, ha lesz akkor viszont a marketing szavahihetősége kérdőjeleződik meg. szvsz a második lehetőség könnyebben kimagyarázható lenne. -
joey04
titán
szerintem ezek után ha be is teszik, irreálisan magas lesz az ára a 16-os verzióhoz képest.
-
Quqesz
nagyúr
hát én nem akarok vészmadár lenni,de sztem kezdik"erőltetni" a felhő alapú szolgáltatásokat....hasonló volt az mtp bevezetése,az unibodi ház(no akkucsere),most a kártyafoglalat elhagyása,microSim........stb..de ne legyen igazam
és ugyebár a felhő szolgáltatás netet kíván,az meg a szolgáltatónál forgalmat generál...ki van ez találva.
-
Apaxp
senior tag
Akkor tessék itt a reklamálás helye LG G2 facebook
-
Apaxp
senior tag
Mivel az csak koreai verzió és erre a környékre a nem bővíthető jön ezért ez kilőve. Az LG Magyarország pedig elfelejthetné a kis országnak kis tárhely is elég gondolkodást. Ebben a topicban sok szó volt az iphone telókról: na azok miért képesek megjelentetni a szolgáltatóknál 8-tól 64Gb-ig a teljes skálát. LG marketing innentől mehet a francba. Ha még a megjelenés előtt "tömeges" reklamációk lennének a Facebook oldalukon akkor talán mozdulnának.
-
Apaxp
senior tag
Kicsit több reklamálás kéne azon az oldalon. Én a magam részéről már megtettem. Több morgás talán használna és lenne szolgáltatóknál 32-es verzió. Érezze az LG Magyarország azt hogy nem elfogadott a felhasználók részéről a lekezelés.
-
F-ECT$
titán
válasz
jooker82 #749 üzenetére
2 bejegyzés az LG-től:
LG Magyarország: Kedves Érdeklődők, nálunk a 16GB-os verzió lesz majd kapható, és reméljük, azt is ugyanannyira fogjátok szeretni.
LG Magyarország: Kedves Érdeklődők! A 16GB-os verzió a kizárólag ebben tér el a 32GB-os verziótól, minden más tulajdonsága megegyezik majd, ugyanaz a csúcstechnológia, a legújabb, legerősebb processzor, csodálatos kijelző, és minden egyéb tulajdonsága megmarad. A szabadon felhasználható memória kb. 10-12 GB kötött lesz, ez a különböző szolgáltatók verzióitól is függ. A fotók, zenék, egyéb fájlok tárolására megoldást jelenthet egy felhőszolgáltatás (amit az LG Cloud-dal biztosítunk is), vagy egy micro USB-vel a telefonhoz csatlakoztatható pendrive.
Engem nem csak az zavar, hogy nem tudják elintézni a 32-es verziót, hanem hogy megpróbálják elmagyarázni, hogy miért lesz jó nekem a 16-os. No mindegy, marad a külföld / gsm bolt. (Ja, és rendesen fogalmazni sem tudnak.)
-
pumukli21
csendes tag
válasz
eclipse006 #110 üzenetére
Így van, küllemét leszámítva visz mindent :-)
Veri az s4-t kamerában:https://www.youtube.com/watch?v=n3dWr6ZCE-s
http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z1-vs-LG-G2_id3436/page/3
-
manokaki
addikt
egyet még mondhatok : ez a telefon nem ismeri a melegedést , söööt inkáb hüti a kezemet még játék alatt is ...
-
Sznómen
tag
-
manokaki
addikt
Hát erre nem tudok válaszolni ,mert kise bontottam a headsetet, nem szoktam azon hallgatni zenét sajnálom.. !
De ha hét közepe felé jelent meg , akkor a csaj pénteken napközben még azt mondta az xxl-ben telefonon ,hogy még a péntek délután se biztos , mert egyenlőre elöjegyzik csak , aztán a kollégája mondta neki , hogy ha minden igaz ma azaz péntek délután érkezik a nagykerbe ... és ök is csak este zárás elött kapják meg ha rendelek ..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #738 üzenetére
Szerintem a jövő héten bekerül több helyre is.. Az XXl-hez is csak e hét közepe-vége fele jelent meg...
Pár napot várni kell azzal. -
manokaki
addikt
válasz
sehol , mert más egyenlőre nem is árulja.. Mikor bent voltam pénteken este , akkora ért ide a szállitmány , azt mondta a srácc , csak épp hogy 1-2 darabot tudott behozni a nagyker....Na az egyik nálam van
Alapcsomagot ne vegyél mert abban csak töltö van szimplán...
Attila
-
toto0569
addikt
válasz
én nem találtam másik boltot.
-
Ferenczi Áko
addikt
Hol a legolcsóbb most a G2 alap csomag? 16 gb-os elég.. Az xxl gsm oldalán 152.000 ft. Esetleg valahol olcsóbb#
-
manokaki
addikt
válasz
jooker82 #733 üzenetére
átlagba 1 ora kijelzőhasználat 11-12%-os akkufogyás ( ez mint korábban irtam folyamatos wifi, internet , face , és telefonálásbol tevődik össze ) a G Pro-hoz hasonlitva vagy a Note 2-höz ( azokkal is ugyan ezeket a dolgokat használtam ) kb. 10-15%-kal jobb ! Nem mondom hogy világcsucs , de szerintem remek arányban van a kijelző / aksi idő%-ka ...
Tegnap irtam este hogy mennyit birt , mikor lefeküdtem és töltöre tettem , én sose meritem 25% alá az aksit ...
ma kapja a 3. töltést
, gondolom ez olyan 6-8 töltés után áll be rendesen ..
-
Quqesz
nagyúr
ebben a cikkben van,hogy az 5s kamerája egy ismeretlen sony cmos......5s no saját fejlesztés,szóval:lg akku,sony cmos,samu proci.....jól összekaparták....
-
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #724 üzenetére
Bexarás..
Csak a google kell ide. LG Chem is supplying its lithium polymer batteries to Apple 2013-07-22 18:53.
LG Chem a világ legnagyobb akkumulátor szállítója, miután 10 globális autógyártó, beleértve a General Motors, a Renault, a Ford és a Hyundai-Kia Motors az ügyfelek.
google translate. -
jooker82
nagyúr
válasz
-Mosquito- #723 üzenetére
Még ezek után az sem biztos,hogy az aksit nem az LG gyártja nekik,mert az LG Chem-ből jönnek ki az LG telefonokba az aksik. Ezek leányvállalatok az LG-n belül.
És az Apple veszi valahonnan az aksit,hogy honnan,nem tudni.Amúgy ezért sem piszkálja szinte egy gyártó se az LG-t pereskedésekkel,mert nagy beszállitó.
-
toto0569
addikt
a Z1-et bármi alázza...(viccből írtam) de ugyan várd már meg amíg többen használjuk és alá is tudjuk támasztani mint felhasználók.Te nyögöd,hogy a teszt hazudik,fényképeztél már a G2-vel,vagy valaki más ismerősöd?Szerintem nem...(megjegyzem azért én sem hiszem el ,hogy annyira szar képeket lő a Z1.)
-
tzsolesz
nagyúr
nem nem erről a tesztről beszélek mert ez egy vicc
Keresel magadnak egy olyan tesztet ahol jobban szerepel az i5s, vagy éppen a Z1, elmented könyvjelzőnek és megnyugodsz. Ennyi. Attól még több oldal tesztjei szerint is kiemelkedő az androidos mezőnyben jelenleg a G2.
Ebbe is bele kell nyugodnod. -
Quqesz
nagyúr
válasz
FragMaster #700 üzenetére
oké..legyen a duplája...akkor is pofátlan haszon van rajta.....
utomi
?????margit..nooomális? meséld man el nekem,hogy pl az lg képén miért ne lehetne szoftveresen javítani mint a sunyién????főleg,hogy 99% hogy sony cmos van benne.... -
utomi
senior tag
válasz
jooker82 #682 üzenetére
Hagyjuk már , elég hányadék képeket lő, a Z1 is messze van a tökéletestől de mivel a hardver es alap adott így itt bizton lehet számítani fejlődésre ! Ellenben az 5s meglőpen szép képeket csinál (nem nem erről a tesztről beszélek mert ez egy vicc) , egyenlőre alázza a Z1-et is !
-
jooker82
nagyúr
válasz
csababarca #707 üzenetére
még nem veszek,majd később...
-
F-ECT$
titán
válasz
#31733248 #703 üzenetére
manapság egyébként is inkább a szoftveres képességek döntenek arról, jó egy telefon vagy sem
Nem feltétlenül. Pl van olyan androidos telefon, ami kb az iphone méretét és anyaghasználatát hozza? Pedig sokan vennének csúcs hardverrel telefont a 4-4.5 körüli méretben, de nincs.Az androidos Nexus modellek számomra is túlságosan puritánnak hatnak egy gyártó által telepített UI-hoz képest
Ez így van, puritán, de legalább keveset eszik, kevés helyet foglal, és szinte azonnal jön a frissítés rá.Nekem inkább az a bajom a Nexus telefonokkal, hogy:
-nincs FM rádió
-nincs SD bővítés (ez főleg a 8 és 16 Gb-os telefonoknál gáz, 32 Gb már elég lehet)
-nem kapható a magyarországi Play-en keresztül, így ha jó áron szeretnéd megvenni, akkor kicsit ügyeskedni kell -
törölt tag
Én is így vagyok a Samsung TouchWiz felületével. Nem árt ha egy telefon kellően fel van extrázva, manapság egyébként is inkább a szoftveres képességek döntenek arról, jó egy telefon vagy sem. Az androidos Nexus modellek számomra is túlságosan puritánnak hatnak egy gyártó által telepített UI-hoz képest.
Az iPhone pedig igenis egy jó telefon, azokat az igényeket, amelyeket a legtöbb vásárló támaszt egy telefonnal szemben, tökéletesen kiszolgálja. Egy androidos felület természetesen többet kínál, de a legtöbb vásárló, nem keresi ezeket az extra lehetőségeket, mert még csak nem is tud róluk. De most írtam
az iPhone 5c topicban, hogy a feleségem számára az iPhone is tökéletesen megfelelő telefon lenne, bár van néhány widget amiről valószínűleg ő sem szívesen mondana le. Amit egy iPhone kínál az számára is alapvetően elegendő lenne. -
Riuko
senior tag
válasz
FragMaster #700 üzenetére
Azért azt szögezzük le, hogy a szifon egy többszörösen túlárazott sz@r. Vevőkörükre jellemző a sznobizmus és az arcosodás, mindenek felett.
Van egy igazán profi fényképész barátom, aki imádta és imádja a jó telefonokat, főleg az androidosat . Egy ideje már csak szifont, használ.... Kérdeztem többször is tőle: ennyire jó szifon? Egyszer csak kibökte Választ: Á, dehogy, de a mióta Pestre is járok gazdagékhoz fotózni, kinéznek és megszólnak ha nem szifon van a kezemben. -
petrson
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest