Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
De utálom azt a kifejezést, hogy Full LED. Olyan, mintha lenne "Partial LED", ahol a panel valamekkora, tetszőleges része (mondjuk fele, akár tetszőleges mintázatban/helyen) LED háttérvilágítású, a többi rész meg például CCFL lenne.
A Full HD még rendben van, de ez max. LED háttérvilágítású TV, bármilyen hülyeséggel is próbálkoznak a marketingesek. Full LED TV-nek max. akkor lehetne nevezni, ha pixelenként 1 LED lenne. Vagy rosszul gondolom?
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
MorphBCS
tag
Nyugi-nyugi!
Teljesen igazad van, nekem is bántotta a szememet azonnal ahogy olvastam...Amúgy ha sikerült volna beszotítani kerek 2 kilóba az árát, best-buy lenne kategóriájában!
Habár így sem drága azért, csak FHD, IPS, LED, 47"...(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Rover623
félisten
Oszt hun van ezen Ethernet
Oszt ha vóna is, minek vóna, hisz nem tuggya használni!(Egy USB csatit összekeverni az RJ45-el, ölég lúzerség! )
[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
F_Zolee
veterán
Itt pedig következzenek az idális képi beállítások...
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Azért jó kis cumó ez, nekem nem hiányozna az a sok csillivilli extra. A fényes káváért jár egy fekete, a mai napig nem értem miért jó.
<< Heimdal >>
-
Jovanny2
őstag
-
GeryFlash
veterán
Én is így gondolom, jó kis marketing bullshit, de amúgy abban tévedsz, nem pixelenként lesznek a ledek
Amúgy szerintem 215ezerért nem olyan olcsó, hisz nem is 3d, ami nem is baj, de akkor meg nyugodtan lehetne olcsóbb, ip panel ide vagy oda...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Tudom, csak gondoltam húzlak egy picit, amúgy egy véleményen vagyunk
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Dany007
veterán
Nekem egy kissé fapadosnak tűnik. Főleg a távirányítót elnézve. No DLNA stb... De végülis ha tényleg olyan szép a képe...
Legalább itt egy modell végre, amiben nincs semmi extra, csak szép a képe. A sok 3D ellenes most örülhet neki végre!Ja és külön pozitívum, hogy kezdtek egyre nagyobb arányban emberi áron is kapható TV-ket bemutatni. Nem csak a 6-800 ezres kategóriát! Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Nem rossz cucc. 200kt meg is ér.
Ethernet?IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Abyssh
csendes tag
Nah igen, paradicsomfejű emberek. Sok Tv-n probléma és többek között ezért nincs most lapostévém. Esetleg tudna valaki az alábbi kritériumokhoz ajánlani egy készüléket?:
-32 col
-lcd/led tv
-felesleges internet/smart/3d/médiaplayer nélkül
-nem felhősödik
-nem pirosak az arcok
-konzolgéphez lenne használva, tehát lehető legkisebb inputlag (toltam már guitarhirót olyan laggal, hogy visszaküldtem a tv-t)
-full hd[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
32 col tuti elég? Mi tavaly vettünk egy 37 colos Lg ledet 120-ért de bánom, hogy ennyiért nem egy 42-es sima lcd-t vettünk, szerintem ha új tévét akarsz venni, akkor 42 alá ne ad
-
Locutus
veterán
valós kontrasztarány?
input lag?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
GeryFlash
veterán
-
nismoka
addikt
Akkor már inkább a Sony KDL46R470 200ezerért!
-
Taky
senior tag
Én meg attól a kifejezéstől mászok a falra, hogy LED tv... LCD az is, csak led háttérvilágítással. Akkor ennyi erővel lehetne CCFL tv is... És nem a tvtől vakulnak az emberek, hanem az "akcijós" hirdetésektől...
[ Szerkesztve ]
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
pigster
senior tag
Jajj, de nagyon kell spórolni a HDMI-vel, meg az USB-vel:
2 db 1.4-es HDMI, 1 db USB 3.0
Az én tv-men már most foglalt 2 HDMI + 2 USB, mi lenne ezzel ha valami játékkonzolt is rá akarnék kötni?
Még egyszerűbb kéne: se tuner, se médialejátszó ~= monitor ekkora méretben
-
Trak
addikt
Pont ezt akartam írni. Már elég régen vettem a TV-met, akkor jónak számított, akkor azt mondtam, hogy minek kellhet rá 4 HDMI, mára megértettem, már mind foglalt.
Pont egy nagy, semmi extra TV-t keresek legalább 47"-os méretben, olcsón, ez jó is lett volna, de a legalább 4-5 db HDMI sajnos már alap követelmény lenne nálam, így ez a modell sajnos nem játszik...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Alex91
félisten
Aten VS481A, veszel melle egy ilyet, es leszen happy !
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
fondorlatos
aktív tag
Az árát vagy 30k val lejjebb nyomhatnák mert 200k-ért (sőt árgép szerint olcsóbban is) már lehet kapni mondjuk 47lm620s modellt normális boltban, ami igaz, hogy nem 2013-as modell, de tudja a 3d-t, smartot, dlna-t.
Ne értsetek félre, olyan funkciókért én sem szeretek kiadni plusz összeget amiket (most még) nem használok, de szerintem TV-t nem vesz az ember évente.
PS: már csak az Ava..r otthoni 3d élményért megérte nekem ez az extra tulajdonság. -
Trak
addikt
Igen, én is gondoltam erre, de ez már csak végső megoldás lenne.
Ezzel még egy plusz eszköz, még egy plusz macera, még egy távirányító... Így is egyre több a műszaki cuccom, ha meg úgyis újat veszek, akkor keresek, választok olyat, amin gyárilag rajta van a 4-5 HDMI.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Dany007
veterán
És megéri 4-5 cuccot rákötni a TV-re? Mert mondjuk egy médialejátszó + konzol, rendben. De hova a másik három? Szvsz másra már nincs is szükség.
Egy médialejátszóval minden filmet / sorozatot megtudsz nézni, minden alkalmazás elérhető, netezés stb, konzolon meg játszol. Ha meg TV adást is nézel az meg megy kábelről? Esetleg set-top box-ról még egy HDMI-n, de még így is maximum 3-nál tartunk.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Ah, nalam van egy jobb fajta univerzalis taviranyito, azt azzal iranyitok mindent . Nem volt olcso, de igy csak 1 taviranyito van az asztalomon...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
osztraksajt
őstag
válasz fondorlatos #28 üzenetére
Érdemes ezt is beütni árgépnek, más árat fog dobni mint ami a cikkben van.
-
Mardel
őstag
Hegylako editon.
Ez az LG nekem meg mindig draga 100-150 ezres arban azonnal vennem. A kozel negyed millio Ft meg nezopont kerdese, hogy kinek olcso.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Dany007
veterán
Ha tényleg olyan szép képe van, akkor megéri az árát.
Sokaknak nem kell a sok 3D meg Smart, csak legyen szép a képe. Tv-t meg nem 2 évre vesz az ember. Így az ilyen 100-150k-s kategóriát kár is erőltetni. 6-7 évente azért össze lehet spórolni annyit, hogy egy normálisabb tévét vegyen az ember.
Persze jó a 100-150k-s tévé is, de attól nem kell csodát várni. -
Alpee
aktív tag
az a 120 Hz valodi, vagy ennel is trukkoznek?
-
Trak
addikt
1 - számítógép (lehetne médialejátszó is, mindegy)
2 - házimozi
3 - konzol
4 - set-top box
és akkor már nem is tudok mást rádugniHa újabb tévé lenne, akkor lejön a set-top box, de akkor is 3.
Meg lehet oldani másképpen is egy jó házimozi erősítővel (a mostani nem az, régi), de így jött össze most, az még a jövő zenéje lesz.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
Mindkét fentire:
Ahogy írtam, nem túl jó, új a házimozi, nincs rajta HDMI, csak egy, amivel a TV-vel kötöm össze.
Tudom, hogy ha lenne egy új, akkor mindent arra lehetne kötni, és ha új a TV, akkor set-top box sem kéne, ebben az esetben elég is lenne a 2 db HDMI a TV-n, de sajnos ezen most nem fogok tudni változtatni, mert 200-250k a tv, plusz 50-100 között egy jó erősítő most sok lenne.
Szóval fejlesztésekkel, új cuccokkal valóban elég lenne a 2 db HDMI, de ezért írtam az első hozzászólásomban, hogy nekem a mostani felállással kevés lenne.
De most inkább babakocsira költök és nem ezekre...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
nagyúr
Kifejezetten szimpatikus TV. Egész jó a képminősége és semmi sallang nincs benne ami nekem nem kell. Ha most vennék TV-t erősen elgondolkodnék rajta.
Més que un club!
-
LámaZ
addikt
"Az interfészek a szokásoknak megfelelően a hátlapon kaptak helyet."
Mikor lesz már vége ennek az idiotizmusnak?Ha falra szereled, utána kínlódni kell a csatlakozásokkal.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
N!GhTyka
tag
Ennyi pénzért minden csak nem olcsó... Ráadásul "fapados" felszereltség terén, hozzáteszem soha nem használnám ki azt a sok marketing sz..rságot, se a "3D"-t.
-
Dany007
veterán
Az akinek nem kell a 3D se a Smart rész. Ellenben szeretne szép képet.
Persze ehhez látni kéne mindkettőt élőben, de egy jobbfajta IPS panel (ami ebben az LG-ben is van) általában szintekkel szebb képet ad, mint a Samukban általában lévő VA panelek.@pigster:
Jó, magamból indultam ki. Nekem van 4HDMI in oldalt(!) de mindössze egyet használok belőle. Egy jobbfajta HTPC minden igényt képes kiszolgálni, és akkor nem kell külön céleszköz mindenhez egyenként.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest