- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz #11302912 #136 üzenetére
Elolvasod a tesztet, aztan homlok egyenest ellene mesz, csakmert te azt HISZED, hogy mindent jobban tudsz mindenkinel.
Attól, hogy te azt hiszed, hogy én azt hiszem, hogy mindent jobban tudok mindenkinél még sajnos nem lesz igaz és így az ebből kigörgetett konklúzió sem lesz valós.
Ha te személyes harcodnak veszel egy gép védelmét, szíved joga, hidd el, rengeteg ilyennel találkozom. Minél nagyobb a tét (legyen az anyagi vagy bármilyen más érték az életből) annál erősebb lesz az önigazolás és annál nehezebb feldolgozni és megérteni a másik álláspontját és pozícióját ahonnan ezt mondja és amiért ezt mondja. Nekem is volt ilyen korszakom, de így fejlődik a jellem (vettem én is gémer gépet anno sok pénzért, 4 évvel később mikor eladtam sírva csuktam az ajtót a vevő után). Ha pedig tényleg nagyobb merítésnek gondolod a te tapasztalatidat, mint azét aki tucat ilyet küldött már át ilyenből a kezei között mindenféle kiadásban úgy, hogy már akkor ezt nyomogatta, mikor még hír szinten sem volt róla kb. semmi a neten akkor nem tudok mit tenni, visszakúszok a sötétbe és töltöm tovább szomorkás életem.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest