- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz buvartacsko #41 üzenetére
Viszont a képek alapján valami elképesztően jól néz ki a gép. Szerintem VAIO-n kívül még nem láttam ennél szebb gépet
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Tyren
aktív tag
válasz buvartacsko #34 üzenetére
Az sajnos nem 2 cm, hanem a duplája és nem is 13"-os méretű a ház. A 14-es ház nekem már nagy. A 13"-os méret számomra az, mai még kényelmesen cipelhető sokat és a mérete is jó. Egy időben sokat szemezgettem a T420is-sel és az X220-szal is, csak az egyik kicsi, a másik nagy Plusz a T420is csak egy ideig volt kapható, a rendes T420s pedig azért kegyetlen drága
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Tyren
aktív tag
Ha tényleg akkora, mint az Air és belefért egy 14"-os kijelző, akkor bravó.
Ellenben nem tudom elhinni, hogy a hűtést normálisan meg tudják majd oldani. Illetve az akksiidőre is kíváncsi leszek, az X1-nél valami szégyen volt, most pedig vékonyabb ház+nagyobb kijelző... Rossz előjel.
Lehetett volna 2cm vastag, normális hűtéssel és 10 órás akksival és akkor tényleg álomgép (egy picit azért így is)''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Tyren
aktív tag
Ez így nagyon vékony... Szinte biztos, hogy a hűtés kárára fog menni. 2cm alá menni csak akkor éri meg, ha villogni akar valaki a géppel. Azt meg meg lehetne hagyni az almás masináknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest