Új hozzászólás Aktív témák
-
windchill
csendes tag
És a megoldás azoknak, akik hiányolják a dokkolót:
Lenovo Unboxed: ThinkPad USB 3.0 Dock
http://www.youtube.com/watch?v=-kfeuvw3UaQAjánlom mindenki figyelmébe!
Lenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
-
franc0
őstag
válasz windchill #94 üzenetére
"ami mint tudjuk AccuType lélegző billentyűzet, magyarul hőt ad le azon keresztül is."
Ezeket a marketingmaszlagokat nem csoda, hogy a pórnép zabálja kétpofára, ha még egy "szakmai" fórumon is előkerül...Integra
Vegyél egy X220-at oszt kész.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
adabra
senior tag
Ja még valamit elfelejtettem: többem említették, hogy nagyon látszanak a pixelek, ill a pixelek között pontok/csíkok. ("screen door effect" -ként emlegetik)
Mások meg nem tapasztalták ugyanezt. Valószínűleg arról van szó, hogy vki érzékenyebb rá, míg mást nem zavar / nem veszi észre.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hm.. a fényerő egy dolog, nekem az a kérdés, hogy vajon mennyire vibrál és fárasztja a szemet. az én t61-em botrány ha a panelról van szó.. nagyon gyorsan megfájdul a szemem tőle. a régi t41-em is jobb volt. öregem t520-a fényévekkel veri, abban ips van és elégedett vagyok vele. és akkor beraktak a csúcs gépbe egy tn panelt?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
adabra
senior tag
válasz windchill #98 üzenetére
Nem IPS panel, hanem egy jobb fényerővel és betekintési szögekkel rendelkező TN panel.
Itt egy összehasonlítás a T430s -sel.
Többé-kevésbé figyel(t)em a notebookreview.com ezzel foglalkozó fórumait [link] [link]
1-2 negatív dolog, ami "lejött" a fórumokból:
- a Lenovo extra bénán vezette be a terméket (elveszett rendelések, folyamatosan csúszó szállítási határidők, ellentmondó rendelési státuszok, félretájékoztató kereskedők)
- átlagos szállítási határidő kb 4 hét (az ígért 1-2 -vel szemben) - állítólag az USB-Ethernet átalakító hiánya (más szerint SSD hiány) miatt pár héttel később kezdték meg a tényleges gyártást
- többeknél előfordult, hogy a trackpad lötyög [link]
- egy két kieső, szoruló billentyű
- néha képernyő kerete nincs rendesen illesztve (2 oldalas ragasztószalag darabkákkal rögzítik a gyárban, csak nem mindig sikerül pontosan)
- sok "bloatware" miatt kevés a szabad hely az SSD-n (tiszta install -lal orvosolható)Valaki megjegyezte, hogy ezek a gondok valószínűleg a felhalmozott késedelmes szállítás miatti kapkodásból (ill az emiatt gyengébb QC miatt) adódhattak.
De aki megkapta, és nincsenek minőségi problémái a gépnek, mind azt mondja, hogy kb ez a tökéletes notebook! Persze olyan nincs, ill mindenkinek más és más.
Sokan fájlalták, h i7 -es processzor és 8GB RAM nem társítható (legalábbis még nem).
nem az USA-ban élek, csak gondolkoztam, hogy onnan hozatok egy ilyet
-
windchill
csendes tag
-
Integra
titán
válasz windchill #96 üzenetére
milyen panel van benne? ips?
amúgy nekem sem az ethernet, sem az optikai meghajtó, sem a dokkoló nem hiányzik belőle.. ellenben a klasszikus billentyűzet és kiosztás annál inkább
csinálják meg 12 collosra, normális billel és megveszem.[ Szerkesztve ]
-
windchill
csendes tag
Szia,
Nem tudom, hogy milyen a munkaköröd, de ez top managereknek szánt gép, illetve ThinkPad fanatikusoknak. Nem a kerületi önkormányzat pénzügyes Kati nénijének van pozícionálva, hanem állandóan utazó managereknek.
USB to Ethernet dongle jár a géphez, így vezetékes hálózatra is be tudsz lépni.
Dokkoló tényleg nincs rajta. Ha sokat vagy az irodában és nem akarsz minden nap kábeleket dugdosni, akkor ajánlom ezt:
ThinkPad USB 3.0 Dock - http://blog.lenovo.com/products/dock-is-launchedÉs mielőtt kiakadnál, hogy "jáááj more, há' ezen csak dívíáj port ván", akkor jelezném, hogy jár hozzá DVI to VGA átalakítő, sőt, adapter is.
Üdv,
w[ Szerkesztve ]
Lenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
-
windchill
csendes tag
Bizony nem lehet. Ram és CPU integrálva van.
Bizonyíték, nem ígéret (hardware maintenance manual):
http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles_pdf/x1carbon_hmm_0b48811.pdfLenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
-
windchill
csendes tag
válasz audi100td #90 üzenetére
Folyamatos terhelés mellett (FHD video lejátszása kb 1 órán át) egyáltalán nem melegedett. Nyilván langyos lett a gép, de azt vettem észre, hogy szétoszlik a hő az egész gépen. Lehet, hogy ez a carbon szálas háznak köszönhető.
Zajosnak sem nevezhető, inkább halk. Bőven átlagon aluli a zajszintje. Mondjuk itt közrejátszik a sokat fikázott billentyűzet, ami mint tudjuk AccuType lélegző billentyűzet, magyarul hőt ad le azon keresztül is.
üdv,
wLenovo Y580, 15.6 FHD LED, i7-3630QM, 8GB DDR3 1600MHz, 32GB SSD + 500GB 5400rmp, nVidia GTX 660M 2GB DDR5,
-
Integra
titán
ezt az új klavit sehogy sem tudom megemészteni még mindig.. felül ráadásul oda a hatos kiosztás is.. ja és mért 14-es, miért nem 12-es??
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
A 7-8 éves X40/X41-ek máig elvannak az alaplapra forrasztott RAM-mal , nagyon ritka, hogy ezek a gépek elhullanak, nem is igen látni bontáson. Persze ezek még az IBM időkből valóak. Nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen agyonkönnyített X1 is képes ekkora életciklusra, a melegedésre is kíváncsi lennék, a zajszintről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
az én HP notiman is fix a proci, nem igazán zavar mivel a teljesítménye elegendő nekem
ha lenne ilyenre pénzem nyilván olyan procival venném ami megfelelő nekem ( bár jobb lenne ha cserélhető lenne)
a RAM szerintem más kérdés, mivel ha slot-ban lenne szerintem 90% hogy te olcsóbban tudnád bővíteni mintha a gyártótól vennéd egyből 8 gb rammal pl (de persze aki rohan iylet venni azt nem vágja földhöz a + 150-200 dodó ramra pl)
inkább aggályos a szerviz, ameddig egy cpu nagyon-nagyon ritkán hal meg addig a ramok simán ki tudnak feküdni 3-4 év után... viszont akkor az egész alaplap kuka
de hát az üzlet az üzlet
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
az alaplapra forrasztott ram nagyon nem szimpi nekem :/ [link]
a gép maga tetszik
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
FRENK1988
veterán
Akinek a teljes ethernet csati hiányzik [link]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Gusztáv
addikt
Belső céges hálózatra kábelen sem szokás idegen gépet felengedni. Max csinálnak nekik egy szeparált guest wifi-t.
Az ethernet hiánya azért fájó pont, mert így nem lehet távolról telepíteni a gépet, mivel az wifi-n nem megy. Az usb-s adapter sem játszik, mert ahhoz meg driver kell.
Laci
-
mepet
addikt
Gyönyörű masina, és strapabíró is, az tuti!
-
törölt tag
Távolkeleti. Egyébként egy benchmarkból semmi nem vonható le, hogy a végeredmény miért olyan. A teljes képhez ismerni kéne még n másik ilyen doksit is, amit viszont nem ismerünk. Volt mostanában jó pár benchmark melóm, hát, gyakorlatilag pont erről szól, mi az ami jó a másikban, s hogy lehetne átvenni.
-
erdoke
titán
válasz #06658560 #68 üzenetére
Az milyen benchmarking egy (akkor) piacvezetői ambíciókat dédelgető mamutnál, ha az összehasonlítások felénél odaírják a következtetést: a mostani nem jó, legyen inkább olyan, mint amihez hasonlítunk? Egy esetben pedig éppen fordítva, a továbbiakban ne legyen már 1:1 ugyanolyan az összes ikon. LOL
A legjobb aláírás a héten
-
vicze
félisten
válasz macilaci78 #50 üzenetére
Tényleg olyan nehéz megérteni, hogy van rajta? :S És érted, hogy a ethernet csati vastagabb mint az egész laptop?
Amilyen mocsok ronda volt az X1 úgy olyan szép lett ez, és minden hibáját javították (gorilla glass kijelző, tükörnek kell a halálnak...). Ha tudna dokkolni, nagyon elfogadnám.
Sajnos ez a típus nem irodába való hanem utazásra ténylegesen sokat utazó managereknek/üzletembereknek, ő tuti nem dugdos (a notiba) semmit, hanem dolgozni akar útközben is.
[ Szerkesztve ]
-
ge.k.ko
tag
Az ethertn et business class gépnél fáj. Belső céges hálózatra nem szokás WiFi-n beengedni, az a rendszergazdik álmos könyve szerint nem jelent jót...
A tyúkbél meg télleg gáz. Meg a dokkoló is - mármint a hiánya, ha télleg nincs. Franc sem akar az irodába beérve kábelekkel szarakodni. Rávágom a dokkolóra, azt joccakát. Van táp, hálózat, monitor, hangfalak, miegymás... Ezzel meg minden alkalommal kihuzogatni - bedugdosni a kábeleket, áhhhhh....
Amúgy gyönyörű:-)
-
r4z
nagyúr
Ha az ember nem ragaszkodik ehhez a vékonysághoz, hasonló áron kap Sony Vaio Z-t erősebb APU-val és fullHD panellel. Szintén karbon, 1,2kg, csak nem ennyire vékony - bár aki a Z-t vastagnak nevezi, nem normális.
blueMerle: Ezek közül mindnek eleget tesz egy jól felszerelt Z.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
blueMerle
veterán
Ami számomra fontos egy üzleti gépnél hogy legyen:
strapabíró +
gyors +
hosszú üzemidejű +
dupla akksi lehetősége -
dokkolós -
könnyen bővíthető -
3G képes +
matt kijelzős +(ez az x1 mint látod az én mércémen nem minden szempotnak felelt meg)
Nekem ezek a legfontosabbak, egyszerűen ha már egy szempotnak nem felel meg akkor az számomra csak félmegoldás. Mint mondtam lehet hogy más igényeinek ez a gép megfelel. Persze mindez irreális elvárás is lenne egy ilyen vékony géptől, ezért is ez nem nekem készült, nem az én üzleti igényeimnek, hogy pontos legyek.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz blueMerle #59 üzenetére
mindenben egyetértek, kivéve, hogy ez nem lehet komoly üzleti cucc...ha tegyük fel strapabíróra sikerült, a csatlakozókat leszámítva miért ne lehetne az? szerintem a hordozhatóság komoly tényező, én legalábbis még egyszer biztosan nem veszek 2,5 kilós noteszt...de ultravékony divatmajom cuccot sem, ahogy mondod...mindenesetre ideje lenne könnyű-vékony-komoly gépet alkotni...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #58 üzenetére
Na azon ledobtam magam, a teljesen kinyitott kijelzö tartsa a gép hátsó részét...
M@trixfan: a kilopott doksik alapján egy sima benchmarking történt, ami teljesen bevett minden fejlesztésben, söt, ezzel szokott indulni az egész fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Napfénysüti #58 üzenetére
Nem dokkolható, ahogyan az X300/X301 sem... Nagy hiba... Az ethernet csati valóban nem fér el
Az meg, hogy nagy cégek wifi-t használnak, az egy dolog. Normálisnak viszont akkor sem normális. A Parlementben sem véletlenül lóg a tyúkbél.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz blueMerle #61 üzenetére
Ha nem dokkolható akkor nálunk alapból tuti kiesik a pixisből. Meg szerintem az ára is több mint egy X230/T430-as gépnek. Persze ez nem tudom mennyiben számít mert a cég tuti olyan kedvezményt kap rá amiről mi még csak nem is álmodhatunk.
De a lényeg hogy összességében én is úgy érzem hogy ez inkább divattermék, komoly munkára továbbra is az X, T széria marad Lenovo részről.
Inkább olyan ez mintha technikai demonstráció lenne a konkurensek felé hogy megmutassák igen mi ilyet is tudunk tervezni.Més que un club!
-
blueMerle
veterán
válasz Napfénysüti #60 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy a beszerzést általában a legkevésbé hozzáértő emberek intézik, úgyhogy biztos vagyok benne hogy fogyni fog ez is, mint a benzin árcsökkenéskor, csak aztán majd ha bővíteni kellene, meg túlmelegszik és miegymás, akkor lesz fejvakarás erősen hogy hát hupsz, elb..tuk főnök. Sebaj. Pár év múlva jó lesz ez majd olcsón németből behozva bankokból leselejtezve.
Szerintem -már amennyire strapabíró lehet- nincs különösebb gond vele, ez sem hullik majd szét atomjaira.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz blueMerle #59 üzenetére
Nálunk se hinném hogy idővel ilyen gépek lennének (még managereknél sem). Pedig a cégnél van pár Thinkpad.
Egyébként marhára kíváncsi elnnék ez mennyire masszív és strapabíró cucc. Mert az eddigi X és T szériás gépeknek ez is az erős oldaluk volt.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
blueMerle
veterán
Én úgy 4 éve használtam utoljára az ethernet csatlakozót a business class gépemen (pedig naponta-hetente megfordulok kis- közép és nagyvállalatoknál)...tényleg ordítóan fontos dolog.
Lássuk csak: ha valaki ezzel a notebookal elmegy prezentálni, oda illő netet cipelni magával. Hahó, nem internet-koldulással indulunk neki a prezentációnak menedszer-fiókák! 3G képes a cucc, erről ennyit.
A cégnél, bent, a kényelmes kis irodában pedig marad két opció: vagy wifivel csatlakozunk a munkahelyi hálózatra (ha lassú, nemjó, kevés akkor ez EGYÉNI PROBLÉMA, hadd ne a gyártó hibája legyen már...) és probléma megoldva.
Ha a wifi valamiért nem használható akkor ott van a replikátor, mégis, árulja el nekem valaki: miért ciki ha a replikátorra csatlakozik az a nyomorult kábel?! Valaki, esküszöm, ha leírja ez miért hátrány annak veszek egy Boci csokit. Tényleg nem tudok rájönni.
Persze, az is vessen magára aki erre kőkemény hardcore atombrutál üzleti cuccként tekint. Nem, el kell hogy keserítsek minden menedzserfiókát: ez nem az bogárkáim. Ez egy divatmajom cucc, úgy mint az ultrabookok, amivel a szőke cicababák járnak meetingekre, és azt hiszik mennyire űberkúlak. Majd ha egyszer, valamikor nagyon soká megadja magát a 8510p gépem, akkor valószinüleg egy ilyen lenovo lenne az utolsó cucc, amit vennék munkára. Ettől függetlenül biztos jó dolog, meg elegáns és hűdeszuper, de ettől függetlenül én ezt nem tekintem teljesértékű bc notebooknak. Persze, biztos megvan a maga vásárlóközönsége.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Csabulator #37 üzenetére
nem sértésnek szántam, de bocsi...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz #06658560 #52 üzenetére
hagyjad már, minden témába belecseppen egy ilyen kötekedős egyén újabban, úgy tűnik...méghogy gimis taknyok...az ilyent jobb ha elkerüli a figyelmed...bár aki birkózni akar, irkálhatna ilyen dumákat inkább privátba...
-
mghltm
addikt
Lenovo ThinkPad X1 Carbon teszt rengeteg keppel ( orosz nyelvu )
(#13) lezso6 hagyomanyos dokkolonak nincs rajta csatlakozo, marad az usb-s megoldas
(#53) fordfairlane nem thunderbolt, tuti mini-displayport van rajta
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
fordfairlane
veterán
Szép darab, bár szerintem sem ártott volna rá egy thunderbolt. Nem lehetséges, hogy az a mini-displayport az valójában TB port?
x gon' give it to ya
-
törölt tag
Azért mert te sikeresen beleléptél a szarba nem kell mindenkinek utánad csinálni, ha tudnak maguk elé nézni. A világból tapasztalást meg lehet neked kéne kezdeni, nem egyetlen cég alapján vonyítani az igazságodat. Nálunk pl. a könnyüszerkezetes irodában-többen is, több telephelyen is- wifin lógnak sokan, pláne megbeszéléseken, s megy a rendszer remekül.
Külsö wifi zavarás ellen pl. létezik megfelelö tapéta, hogy egy példát melítsek, sokat tapasztalt uraság. -
ZooLee
senior tag
negyedes #2: Hat ha mar uzleti akkor lefert volna rajta egy ethernet csati....
Üzleti ide vagy oda, fizikailag nem fér el egy ethernet csatlakozó ezeken a gépeken, alul-felül nem marad elég anyag ahhoz, hogy eléggé masszív maradjon. Ezen kár rugózi szerintem már, az Ethernet egyéni használatra túlhaladott, ha mégis szükség van rá (speciális felhasználás vagy adatbiztonság miatt) akkor ki lehet bírni az átalakítót.
Az viszont meglepő, hogy portokkal mennyire alálőttek, a kettőből az egyik USB 2.0, és Thunderbolt meg nincs sehol? Ebben az (ár) kategóriában igazán elvárható lenne, és akkor a dokkolás is meglehetne könnyen, szépen, elegánsan, sőt, az ethernet-függőknek is kisimulhatna a homloka.
m2m #15: Toshiba Portégé Z830-11M
Ez nem az a gép, amelyiknek a tesztjeiben megemlítik, hogy nagyon nyaklik a kijelző, nem egy stabil érzés? Inkább legyen benne az a 2-300 gramm még, de legyen egy masszív kerete, kíváncsi vagyok, hogy ezen a téren hogyan teljesít az X1. és egyébként gondolod, hogy a 280e vs. 500e ár az véletlen, és a cirka 90%-os árkülönbség csak a névnek szólna? A TP-s gépeket ismerve benne is van az az árkülönbözet a gépben.
T. Almeida #17: VGA port sem ártana egy üzleti gépbe, akárki akármit is mond... Annélkül manapság még nehéz prezentációt tartani.
VGA? Nem is, mert nálunk DVI van. A videókonferenciánál meg HDMI. Akkor legyen mind a három? A fenét, ott a kis helyet foglaló szabvány port, aztán pár ezer forintért azt az átalakítót veszed meg, amelyikre szükséged van. A gép idejének igen kis százalékában van szükség rá, úgyhogy nem hiszem, hogy sokat zavarna.
Z.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ethernet csati kell és kész.
Lassan ott tartunk a kis szubnoteszek fogyasztását tekintve, hogy PoE módban is elmennek. Baromság lenne kihagyni ezt a ziccert a gyártók részéről szvsz.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Kár hogy ennek nem mozog a 'segge' ennyi pénzért igazán mozgathatná. Más, én büszke lennék rá hogy annyira lapos a notim hogy nem fér rá az Ethernet csati. Na de még jó h nem vagyunk egyformák.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
erdoke
titán
Van Ethernet csati, csak mivel túl magas az aljzat, átalakítóval oldották meg. Vállalati környezetben a dokkolhatóság hiánya fájó igazán, és az hozná magával az Ethernetet is. Az USB 3.0 nem elég a Full HD monitor, a net és az USB-s eszközök (akár USB 3-as HDD-k) egyidejű, alacsony késleltetésű hajtására.
-
Elcserélném erre az X300-amat
franc0-nak annyiban igaza van, hogy ez egy alapvetően üzleti gép. Ott pedig tényleg kellene lennei ethernet csatinak (adatbiztonság miatt).
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
ha valakinek, vagy a cégének telik ilyen laptopra, akkor ott nincs ilyen szitu, hogy napi szinten dugdosni kelljen. dolgozz olyan korrekt üzleti környezetben, ahol van zsé ilyen cuccokra, és nem belépő szintű MSI laptop a munkagép, és AZTÁN pofázzunk a neten, ha kérhetem...
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
franc0
őstag
Szívesen megnézném a WiFi élharcosok arcát, ha abban az irodaházban kéne dolgozniuk ahol most vagyok Annyi a hálózat, hogy nem lehet rendesen dolgozni wireless nettel. És akkor még nem beszéltünk az adatbiztonságról.
Fel kell nőni, tapasztalni a világból dolgokat, AZTÁN pofázzunk a neten ha kérhetem.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
erdoke
titán
válasz Csabulator #28 üzenetére
Fordítva gondolkodsz. Otthon és irodában a LAN kábel végén fityeg az átalakító, amit a laptopba dugsz. Egyébként meg WiFi, akár egy saját mini routerrel.
Állat ez a gép, de kéne rá egy TB, hogy lehessen dokkolni. Az USB 3-as "dokkolók" szerintem ratyik, ha tényleg mindent akarsz rajtuk használni.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Csabulator #33 üzenetére
irodában használj dokkolót. aki ilyen laptopot vesz, nem fog szarakodni kábellel. gondolja bele, egy méretes utp kábel lifeg ki alaptopodból... hát röhej... én szökőévente egyszer használom a kábelt, amikor a routert kell bekonfigolni nulláról. egy üzletember meg, aki egy ilyennel rohangál... utp.. ja
A vér nem válik VAZZE!™
-
Csabulator
tag
Otthon tényleg nem sok értelme van, viszont nagyvállalati környzetben vagy mondhatnám az üzleti környezetet is, ritkán esik meg az, hogy csak 1-2-3 eszköz kapcsolódik az ap-ra, vagy routerre.
Ideális esetben a wireless hálózati infrastruktúra nagyon fainul külön van kezelve a vezetékestől, az viszont baromira sokba kerül, így marad egy öszvér megoldás. Ott számolni kell kismilliónyi más forgalommal is.
A tabletes sértegetésedet köszönöm, nagyon kedves, nem tudom mit ártottam neked, de akkor b+."Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz Csabulator #33 üzenetére
Én pedig azoknak a táborát erősítem, akik szerint tök felesleges rá. Elavult dolog.
-
Misser
tag
Jesszus, most veszem észre, hogy optikai meghajtó sincs benne...
Micsoda röhej, komolyan. -
zoli03
őstag
Mindenkinek tetszik, csak nekem nem?
-
jjeahh
nagyúr
wifi...szerintem minden kábel rontja a gép eleganciáját, áramon kívül én sem igazán dugok semmit bele...nameg kényelmetlen 66 kábellel ágyból, kanapéból netezni. ultrahordozható gépen meg nincs is akkora szükség erre...ennyi erővel tabletekből is hiányolhatod...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Csabulator #30 üzenetére
Egy normális cégnél gondolnak erre. Ott nem csak 1 AP van 20 munkaállomásra.
⭐ Stella
-
Csabulator
tag
Persze, alapjába véve én is azt használnám, de mondok egy szélsőséges példát: 20-an csatlakoznak 1 AP-ra ami ugye 1 csatornán sugározza a kakajót és te megpróbálnál valamit letölteni... Még ha N-es is. Teccikérteni?
No meg saját magamból kiindulva 800x elveszíteném a kis nyúlfaroknyi kábelt.[ Szerkesztve ]
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Csabulator
tag
Basszus most komolyan ez lesz a trend? Már ájuldoztam, hogy íííí... áááá.... úúúúúú!!!! Micsoda gyönyörűség, mindjárt végem...!!! Erre ez a hülye ethernet csati... De komolyan! Annyira elrondítja a gépet, meg már nem is olyan jó használni egy ilyen fityegős lósz*rral. A múltkor volt nálam egy Samsung NT900X4C-A78 lapi. Az is ííííííííííííí ááááááá úúúúúúú (pedig a Samsung notikat nem tartom valami minőséginek) és erre tessék. dugjad befelé a csatit oszt lesz tyúkbeles internyeted, paraszt! Hogy néz már ki? Egy elegáns notebookot elcsesztek ezzel! Vagyis rögtön kettőt Röhej, komolyan. Legközelebb már minden ilyen mini csatlakozóval lesz megoldva?
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
őstag
Az ára egész baráti az előzőhöz viszonyítva. Akinek VGA, LAN meg dokkoló kell annak ott van az X230 hasonló súlyban.
If it is not broken then don't fix it!
-
törölt tag
instant get
-
raper
senior tag
Jó fajta, de az 500.000 irreálisan magas.
-
Misser
tag
válasz T. Almeida #17 üzenetére
Wifis projektor? Wifis net? Haladjunk a korral : )
De még sok esetben usbn is átmegy egy prezentáció a projektorba
[ Szerkesztve ]
-
T. Almeida
senior tag
VGA port sem ártana egy üzleti gépbe, akárki akármit is mond... Annélkül manapság még nehéz prezentációt tartani. Az ethernet csatiról nem is beszélve.
Egy nagykutya vezír nem fog mindenféle átalakító szarságokkal szórakozni, inkább választ egy másik gépet, az fix. (tapasztalat -
atus72
őstag
A dokkoló az szerintem kizárt, max valami USB-s megoldás lehetne mivel elég vékony a cucc
-
m2m
csendes tag
AZ 1,3 kg biztos szép érték csak van könnyebb nála nem néztek meg a toshiba masináit mert ott van 1,12 kg-os is és meg olcsobb és jobb is már volt a kezeim között és nagyon ajánlom a következő típust.
Toshiba Portégé Z830-11M
http://ipon.hu/webshop/product/toshiba_portege_z830_11m/196310
280 bruttó!!! nem 500 ezer
-
Dokkoló van? Mert akkor nem kár az Ethernetért.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Orcsi
aktív tag
Hát ez nagyon szép gép ... ha belegondolok hogy a jelenlegi T420-asom is volt vagy 1100 dodo akkor ez nem is olyan drága (természetesen relative !!!) Igazi instant get gép !!
Same shit, different day!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gyönyörű kis gép!
⭐ Stella
-
lujó55
addikt
nagyon komoly.
persze az ára is... -
Misser
tag
Ha valaki ultrabookot vesz, az felteszem nem napi 8 órában egy asztalnál ülve használja. Ha meg cipeli mindenhova, akkor nem igen kell kábeles net.
Én simán meglennék nélküle...#7: nincs az a cikk, ahol be ne nyögne valaki egy utalást a pereskedésekre. Ennyire nincs más gondolatotok egy cikk elolvasása kapcsán? Csak ez van, csak ezen tudtok pörögni? Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
cer
tag
A HP új Ultrájára leszek majd kíváncsi. A Folio-t nagyon eltalálták és ha most nem lőnek mellé akkor befutó lesz.
-
stutga
tag
De rommá lesz valaki perelve. ék alak, téglalap alak, "i" betű, majd nem sokkal mögötte "Pad"...
-
ldave
félisten
Szép, ez a fekete-vörös összhang nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Thrawn
félisten
Gyönyörű gép.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kiskaktusz
addikt
Gyönyörű gép.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
negyedes
addikt
Hat ha mar uzleti akkor lefert volna rajta egy ethernet csati....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Dell Latitude 7410, 14" FHD IPS, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo LOQ 15AHP9 - Ryzen 7 8845HS, 32GB DDR5, 1TB, nVidia 4050 6GB 105W, 28 hó Premium garancia
- Lenovo T450 LAPTOP AKCIÓ! 5. gen. Core i5 / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
- Acer aspire 515G eladó
- Lenovo Thinkpad egyben vagy darabokban
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest