Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #58 üzenetére
Na azon ledobtam magam, a teljesen kinyitott kijelzö tartsa a gép hátsó részét...
M@trixfan: a kilopott doksik alapján egy sima benchmarking történt, ami teljesen bevett minden fejlesztésben, söt, ezzel szokott indulni az egész fejlesztés.
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #58 üzenetére
Nem dokkolható, ahogyan az X300/X301 sem... Nagy hiba... Az ethernet csati valóban nem fér el
Az meg, hogy nagy cégek wifi-t használnak, az egy dolog. Normálisnak viszont akkor sem normális. A Parlementben sem véletlenül lóg a tyúkbél.
-
blueMerle
veterán
válasz
Napfénysüti #60 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy a beszerzést általában a legkevésbé hozzáértő emberek intézik, úgyhogy biztos vagyok benne hogy fogyni fog ez is, mint a benzin árcsökkenéskor, csak aztán majd ha bővíteni kellene, meg túlmelegszik és miegymás, akkor lesz fejvakarás erősen hogy hát hupsz, elb..tuk főnök. Sebaj. Pár év múlva jó lesz ez majd olcsón németből behozva bankokból leselejtezve.
Szerintem -már amennyire strapabíró lehet- nincs különösebb gond vele, ez sem hullik majd szét atomjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M3 8GB/256GB 13"
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest