- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ami számomra fontos egy üzleti gépnél hogy legyen:
strapabíró +
gyors +
hosszú üzemidejű +
dupla akksi lehetősége -
dokkolós -
könnyen bővíthető -
3G képes +
matt kijelzős +(ez az x1 mint látod az én mércémen nem minden szempotnak felelt meg)
Nekem ezek a legfontosabbak, egyszerűen ha már egy szempotnak nem felel meg akkor az számomra csak félmegoldás. Mint mondtam lehet hogy más igényeinek ez a gép megfelel. Persze mindez irreális elvárás is lenne egy ilyen vékony géptől, ezért is ez nem nekem készült, nem az én üzleti igényeimnek, hogy pontos legyek.
-
blueMerle
veterán
válasz
Napfénysüti #60 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy a beszerzést általában a legkevésbé hozzáértő emberek intézik, úgyhogy biztos vagyok benne hogy fogyni fog ez is, mint a benzin árcsökkenéskor, csak aztán majd ha bővíteni kellene, meg túlmelegszik és miegymás, akkor lesz fejvakarás erősen hogy hát hupsz, elb..tuk főnök. Sebaj. Pár év múlva jó lesz ez majd olcsón németből behozva bankokból leselejtezve.
Szerintem -már amennyire strapabíró lehet- nincs különösebb gond vele, ez sem hullik majd szét atomjaira.
-
blueMerle
veterán
Én úgy 4 éve használtam utoljára az ethernet csatlakozót a business class gépemen (pedig naponta-hetente megfordulok kis- közép és nagyvállalatoknál)...tényleg ordítóan fontos dolog.
Lássuk csak: ha valaki ezzel a notebookal elmegy prezentálni, oda illő netet cipelni magával. Hahó, nem internet-koldulással indulunk neki a prezentációnak menedszer-fiókák! 3G képes a cucc, erről ennyit.
A cégnél, bent, a kényelmes kis irodában pedig marad két opció: vagy wifivel csatlakozunk a munkahelyi hálózatra (ha lassú, nemjó, kevés akkor ez EGYÉNI PROBLÉMA, hadd ne a gyártó hibája legyen már...) és probléma megoldva.
Ha a wifi valamiért nem használható akkor ott van a replikátor, mégis, árulja el nekem valaki: miért ciki ha a replikátorra csatlakozik az a nyomorult kábel?! Valaki, esküszöm, ha leírja ez miért hátrány annak veszek egy Boci csokit. Tényleg nem tudok rájönni.
Persze, az is vessen magára aki erre kőkemény hardcore atombrutál üzleti cuccként tekint. Nem, el kell hogy keserítsek minden menedzserfiókát: ez nem az bogárkáim. Ez egy divatmajom cucc, úgy mint az ultrabookok, amivel a szőke cicababák járnak meetingekre, és azt hiszik mennyire űberkúlak. Majd ha egyszer, valamikor nagyon soká megadja magát a 8510p gépem, akkor valószinüleg egy ilyen lenovo lenne az utolsó cucc, amit vennék munkára. Ettől függetlenül biztos jó dolog, meg elegáns és hűdeszuper, de ettől függetlenül én ezt nem tekintem teljesértékű bc notebooknak. Persze, biztos megvan a maga vásárlóközönsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest