Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

Én úgy 4 éve használtam utoljára az ethernet csatlakozót a business class gépemen (pedig naponta-hetente megfordulok kis- közép és nagyvállalatoknál)...tényleg ordítóan fontos dolog. :U

Lássuk csak: ha valaki ezzel a notebookal elmegy prezentálni, oda illő netet cipelni magával. Hahó, nem internet-koldulással indulunk neki a prezentációnak menedszer-fiókák! 3G képes a cucc, erről ennyit. :)

A cégnél, bent, a kényelmes kis irodában pedig marad két opció: vagy wifivel csatlakozunk a munkahelyi hálózatra (ha lassú, nemjó, kevés akkor ez EGYÉNI PROBLÉMA, hadd ne a gyártó hibája legyen már...) és probléma megoldva.

Ha a wifi valamiért nem használható akkor ott van a replikátor, mégis, árulja el nekem valaki: miért ciki ha a replikátorra csatlakozik az a nyomorult kábel?! Valaki, esküszöm, ha leírja ez miért hátrány annak veszek egy Boci csokit. Tényleg nem tudok rájönni.

Persze, az is vessen magára aki erre kőkemény hardcore atombrutál üzleti cuccként tekint. Nem, el kell hogy keserítsek minden menedzserfiókát: ez nem az bogárkáim. Ez egy divatmajom cucc, úgy mint az ultrabookok, amivel a szőke cicababák járnak meetingekre, és azt hiszik mennyire űberkúlak. Majd ha egyszer, valamikor nagyon soká megadja magát a 8510p gépem, akkor valószinüleg egy ilyen lenovo lenne az utolsó cucc, amit vennék munkára. Ettől függetlenül biztos jó dolog, meg elegáns és hűdeszuper, de ettől függetlenül én ezt nem tekintem teljesértékű bc notebooknak. Persze, biztos megvan a maga vásárlóközönsége.

Új hozzászólás Aktív témák