Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyó6987
csendes tag
-
-
-
partxxx
tag
UK ból rendeltem is
http://www.ebay.co.uk/itm/400807965727
1500+300 posta / 3 db ... pff
sry de nem tudom feldolgozni
-
Donko
csendes tag
Köszi szépen, az teljesen vállalható. Egyébként a tesztek 1 negatívumot többször említettek, ez pedig a rendszer kisebb-kisebb akadása. Átlag user-nek mondanám magam, mennyire érezhető ez valójában?
Biztos beszéltetek róla, de erre a modellre akkor még csak 4.2 van tudomásom szerint. Mennyire valószínű, hogy a Lenovo kidobja rá az újabb verziókat is?
Harmadrészt olyat olvastam, hogy 500 mobil számra van korlátozva a belső tároló képessége. Ez valós? Csak mert sok számot kéne tárolnia nekem és ennek korlátozása elég rossz lenne.Köszi előre is!
Donko -
kiskacz
senior tag
Köszönöm!
Még egy kérés: A record my call program (Samsung több típus/LG G2-n ROOT NÉLKÜL IS! tökéletes) fut?
(Sokat vezetek, e közben címeket - adatokat kapok és jegyzetelgetni nincs idő - a hívások felvétele HATALMAS segítség.)link: [link]
Vagy ami ezzel egyenértékű - lehetőleg ingyenes, bár ha nem túl drága az sem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest