- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #92 üzenetére
mondjuk asztali témához: szerintem a tálcán lévő ikonok kimondottan csúnyák már. oda jó lenne nagyobb felbontás. csak akkor erősebb vga kéne a játékokhoz, és már most sincs értelmes 60-70k alatt.
egyébként van egy határ, ami után feleslges, de azt bőven nem értük még el. és erre egész pontos adatok vannak, (nem szubjektív kérdés) ahogy mondtam, hogy meddig érzékeli a szemed a javulást. addig nem fölösleges, max beéred kevesebbel is.
-
joey04
titán
Azért ez nem ugyanaz, ahogy írták.
Ezek játszanak kb, még ha valamivel jobb is a szemed az átlagnál, akkor sem fogsz különbséget látni olyan távból, amit mondtam. De mindegy, én nem látom, akkor meg nem fog hiányozni a magasabb felbontás TV-n.(Egy i4 és egy alacsonyabb felbontású batár kijelzős (4,3") között viszont látom, ahogy az iPad sem olyan szép, mint az iPhone 4(S))
Pedig 2 évente szemészetre kell járnom az alkalmassági miatt, és csak minimális az eltérés, nem kell szemüveg. -
joey04
titán
Itthon még a 32-es tv-n leteszteltem a szemem a tesztábrákkal, és a vonatkozó táblázatokkal összevetve kiderült, hogy kb átlagos a szemem, és nem is "kell" látni a különbséget 3,5m táv esetén, sajnos. Így inkább kényelmetlenebb pózban, de 2,1m-ről nézem az igazán nagy kedvenceket fullhd felbontással.
-
joey04
titán
válasz
M@trixfan #66 üzenetére
Pedig ha meglépik, akkor lehet én is megfontolom a vételét, pedig nem vagyok tablet párti. De a következő iPhone-t azért megvárom. Ha nem lesz nagy durranás, akkor marad a 4, és veszek mellé új iPadet (mindkettőre nem lesz keret, az tuti). Nem írom, hogy iPad 3, mert még nem tuti, hogy ez lesz a neve. Lehetne iPad HD is.
-
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
sztem az értelmetlen fejlesztés, hogy egy 24 centis eszköznek nagyobb a felbontása, mint a félméteres fullHD monitoromnak.
szerintem meg nembárcsak nekem is a recés betűk lenne a legnagyobb problémám az életben.
nekem sem ez a legnagyobb problémám, de itt a fórumon, vagy legalább ezen topikon belül ezt tartom az egyik legfontosabb kérdésnek, így erről alkotok véleményt. A világ gondjainak kitárgyalását az alapelvek sem engednék egyébként, hiszen muszáj lenne kitérni politikára is. -
joey04
titán
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
Ez inkább szerintem Android vonalon van jelen. Az értelmetlen fejlesztésekre gondolok. Itt akkor kerül bele többmagos processzor, ha már meg van neki alapozva, és ésszel, okkal növelnek felbontást, nem csak azért, hogy "nekünk is legyen". Persze fontos lenne mást is fejleszteni, de ez is kell, ha értelmesen csinálják.
-
joey04
titán
Szerintem lehet Retina 300ppi alatt is, mert iPhone-nál is azért mondták a 300ppi-t, mert gondolom adott nézési távolsággal számoltak. Egy tablet esetében más számok játszanak, így elég lehet a 264 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest