- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Mr.Csizmás #68 üzenetére
Én az 50" Full HD-t ~2,5 méterről nézem, de elférne a 60-as is ekkora távolsághoz, hogy a jobb BD filmeken kijöjjön a részletesség, de még ne legyen pixeles. Tehát 60" és 2,5 méter. Az iPad-et (16:9-re húzva durván 11") viszont testhelyzettől függően 20-30 centiről nézem. Saját szavaiddal (kicsit szabadon) élve: Tudsz aránypárral számolni, vagy elmagyarázzam?
-
erdoke
titán
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
Lényegtelen, hogy értem-e. Felhasználóként az XGA felbontású, 600 g-ot nyomó kütyü 10 órás üzemidejéhez képest a QXGA utód mondjuk 658 g-ja és (hasonló felhasználás mellett, LTE-től eltekintve) 15-20 órás üzemideje igencsak vállalható kompromisszumnak tűnik.
-
erdoke
titán
válasz
Mr.Csizmás #23 üzenetére
A tényleges különbség a szoftverben van, de a kijelző a legfontosabb alkatrész, hardveresen az legyen a fejlesztések előterében, na meg persze a sebesség.
(#20) visz963
Kit érdekel?
-
erdoke
titán
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
Nincs szó nagyobb kijelzőről... Emellett lszi indokold, hogy a négyszeres felbontású kijelző miért fogyaszt négyszer annyit, illetve hogyan húzza magával a készülék összes többi fogyasztóját is ugyanerre a szintre, mert nem esett le a logikád.
Szerintem a nagyobb kijelző felbontás tényleges újítás, mert a mostaniak (iPad 1-2, androidos tabletek nagy többsége) pixelesek.
-
erdoke
titán
válasz
szabi__memo #1 üzenetére
Pl. rece nélküli betűket olvasni? Ez még mindig a nyomtatott magazin felbontása alatt van, emiatt én a csodálkozás okát nem tudom elképzelni...
Ha megnézitek az állítólagos iPad 3 az iPad 2-n képet, az utód picivel vastagabb az elődnél, tehát várhatóan jóval nagyobb akksit pakolnak bele. Állítólag közel duplájára nő az üzemidő azonos felhasználás mellett. Nyilván LTE hálózaton marad kb. a mostani.Egyébként azt se értem, a neten keringő fotókat és pletykákat miért kell tényként kezelni. Legtöbbször semmilyen jelzés nincs az iDevice-okban alkalmazott SoC-on, tehát pontosan mit is jelent, ha egy ismeretlen eredetű és célú NYÁK-on A5X van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest