Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Szerintem egyszeru:
Melyiket szereted jobban? A sztori alapu, ~mesterien narralt single player jatekokat, vagy a mindenfele multi lovoldet.
Elobbi esetben PS, utobbi esetben inkabb xbox, mert valoszinuleg a multiplatform cimek picit szebbek lesznek rajta.Igazabol a PS+ Collection meg a GPU uj beszallokent szerintem kb azonos erteket kepvisel, mert mindkettotol megkapod a jelen gen legjobb jatekait ingyer az elofizu melle, aztan mire azokkal vegzel (plane ha ps mellett dontesz es lenyomod a sztoris jatekokat), addigra kb berakjak azokat is, amik most jonnek ujonnan. GPU annyibol tobb, hogy ott elvileg megjlenes napjan megkapod az uj jatekokat is, annyibol meg kevesebb, hogy bo egy evig nem fog jonni uj ex boxra.
Szerintem amugy a legjobb kombinacio az, ha picit is szereted a nagyon nagyon minosegi single player jatekokat, hogy ps5 most, lenyomod a collectiont, aztan kicsit kesobb egy XSS/XSX, amikor elkezdenek jonni az uj xbox ex cimek.
ui: +1, ha swzereted a VR-t, esetleg ki akarod probalni/erdekel, akkor PS.
-
Juhaszatti
addikt
Nézz rá a PS4 exkluzív kínálatára. Ha ezek a típusú játékok tetszenek, akkor a PS5 lesz a te géped, nem is kérdés.
Ha viszont azok annyira nem fognak meg, lehet hogy jobban jársz az Xbox-al. Komoly húzóerő náluk a Gamepass, ahol olcsón elérhetsz rengeteg játékot. Hasonló kínálatú alternatívája a Sonynak jelenleg sajnos nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- i9 9980XE (18C/36T)/ 64GB DDR4/ RTX3060Ti/ 2TB SSD/ Dell Alienware Area51 R5/ garancia/
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- minigép/ i5 6400T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ WiFi+BT/ garancia/ ingyen foxpost
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest