- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
válasz
Williamgrant #7734 üzenetére
Mivel nekem néhány napja nem jön meg a nyitáshoz az ellenőrző SMS(még a kérelem legelején levő), ezért én is kérdezni szeretnék.
Próbáltam pénteken, szombaton, vasárnap, hétfőn, kedden. Hétfőn és kedden már más (30-as) számot adtam meg, mivel Telenorra (20-asra) úgy néz ki nem küldenek. Ellenőrző SMS azóta sem jött. Próbáltam többször is kérni (Resend).
Mit lehet tenni? Mit jelent, hogy 100%-os legyen a MI fiók? A biztonsági kitöltöttségnél látok 75%-os értéket. Azért 75 pontos, mert úgy tűnik bugos, az utolsó szekcióban a 4 db biztonsági kérdésre nem engedi a válaszokat elmenti (Problems can not be empty) pedig ki van töltve a mező.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest