Új hozzászólás Aktív témák
-
vadasz70
aktív tag
SZIASZTOK! HOGY LEHET EZZEL A JÁTÉKKAL JÁTSZANI? LETÖLTÖTTEM DE SERIAL SZÁMOT KÉR HONNAN LEHET SZEREZNI? KÖSZI.
-
GooD1993
csendes tag
Hy! Nekem nagyon tetszett a játék, és a gépigénye is elfogadható, de sajnos én nem kaptam meghívást a Béta tesztere. Aki megunta vagy hasonló gondjai voltak annak átvenném szívesen a karakterét.
Ide küldje akinek nem kell a karaktere: gyarmati93@freemail.hu
Thx: GooD
-
Stardox
csendes tag
Hello!
Sajnos énse kaptam mail-t : (
ha valaki küldene egy account-ot annak nagyon hálás lennék!
93dirt@gmail.com -
Moldren
csendes tag
Én is kaptam levelet
-
Sarakrael
csendes tag
Jatszottam vele jól, írtam róla sokat, meg videót is vettem fel:
[link] -
Feruendios
tag
Hét igen odáig tart a BETA.
-
Sarakrael
csendes tag
Van egy hely ahol nem tudok tovább menni, valami nimbushoz kéne átmenni rakétával, de mind a 3nál azt írja hogy még nincs nyitva vagy mi.
-
sirdond
őstag
Ha valaki kapott kulcsot,de mégsem használja fel,akkor én szívesen élnék a lehetőséggel
-
monsta007
tag
Én is kaptam meghívót
Egyébként ha nem láttam volna ezt a hírt meg se néztem volna az inbox-omat
-
D.Orion
veterán
Én sajna nem kaptam levelet.
Pedig a minimum minimuma megvan.
Sok szerencsét a beta-hoz, és ha majd lehet némi információkat is csöpögtess nekünk. Persze csak a törvényesség keretén belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest