- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Remélem, mert jelenleg nem igazán tudom használni. Nekem elindul ugyan, de random kifagy vagy kidob a játék, holott a v1.77-nél ilyen problémám soha nem volt.
Baltazár123
Szerintem becsületükre válik, hogy ennyit törődnek még a játékkal. A NEXT-el -és utána- irdatlan mennyiségű tartalom került bele, már egészen élvezetes, még akkor is, ha toábbra is több sebből vérzik. Alsó hangon 150-200 óra van benne úgy, hogy még nem válik unalmassá és még tud újat mutatni. Más kérdés, hogy aki már kiismerte, annak persze unalomba fullad. Leárazáskor még mindig feljön az eladási lista élére, és egy új patch kiadásakor még mindig többtízezren tolják. Azt mondjuk én sem értem, mitől éri meg nekik, bár a kiadáskor milliós mennyiséget adtak el, volt bevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi