Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Remélem, mert jelenleg nem igazán tudom használni. Nekem elindul ugyan, de random kifagy vagy kidob a játék, holott a v1.77-nél ilyen problémám soha nem volt.
Baltazár123
Szerintem becsületükre válik, hogy ennyit törődnek még a játékkal. A NEXT-el -és utána- irdatlan mennyiségű tartalom került bele, már egészen élvezetes, még akkor is, ha toábbra is több sebből vérzik. Alsó hangon 150-200 óra van benne úgy, hogy még nem válik unalmassá és még tud újat mutatni. Más kérdés, hogy aki már kiismerte, annak persze unalomba fullad. Leárazáskor még mindig feljön az eladási lista élére, és egy új patch kiadásakor még mindig többtízezren tolják. Azt mondjuk én sem értem, mitől éri meg nekik, bár a kiadáskor milliós mennyiséget adtak el, volt bevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest