Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trotter66
tag
Helló!
Van egy kis problémám. A leírás szerint telepítettem a programot, csatlakoztattam a telót, USB hibakeresés bekapcsolva, MTP kacsolat kiválasztva. Csatlakozni akar de nem tud. Nézem a laposonn a driver kontaktálását, ott azt írja, hogy serching preconfigured driver folders, majd driver not found és kezdi elölről. Ezt az Android és a CDC Serial sornál is csinálja. Olybá tűnik, hogy nem telepítette fel a drivert.
Mielőtt a program kapcsolódni akart volna a telóhoz, a telepítés látszólag rendben lefolyt, ahogy a leírásban is szerepel.
Mi a fene van ezzel? Ja igen: Win7 figyel a laposon, és az első sikertelen próbálkozást követően újraindítottam a lapost.
Köszi előre is a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Segítsetek leszokni a dohányzásról!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest