Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
A ventiszabályzásról annyit, hogy 300 körülire lehet visszafogni. Ilyenkor kb. hangja sincs (5-6dB?). Igaz, ilyenkor az 5000+ X2 szépen felmelegszik, de messze van még mindenféle kritikus értéktől.
-
sisakos
csendes tag
Hát ez jónak tünik, mivel a legtöbb höcsöves hütök mit pl pár ninja nem férne be egy átlagos házba de sztentem ez a kissebek be is, nem?
-
gardener
senior tag
Szépnek,szép. A lapátok a ventin szépen megvannak dőltve. Viszont kevés a felületük,amivel kellő mennyiségű levegőt tunak szállítani. Nehezen tudom elképzelni, hogy alacsony zajmentes fordulaton kellő levegőt tudjon szállítani. Talán az újabb generációs kevésbé melegedő,nem húzott procikon jól fug mutatni. Másra nem hiszem jó lenne.
-
Egzee
őstag
Nem ugyan ilyen a Zipang??? Annyi ugyan olyan hűtője van már a Scythe-nak, hogy unalmas...
-
Turmoil
senior tag
Nincsen, viszont az elején és a hátulján van hely ventiknek, szóval ilyen irányú légmozgást képzelj bele. A lap vízszintesen fekszik, procihűtő úgyis lefelé nyomja a levegőt. a házventik meg elfújják az egészet.
A limitet az jelenti, hogy az egészet a házból kihúzva szereled a tálcára és ha túl magas a hűtő, akkor nem tudod visszatolni. Én kb. 8 cm-nek számoltam ezt a magasságot, max ennyi lehet a cooler a procin és persze a VGA hűtése sem lehet magasabb, mint a kártya.
-
tothbe
addikt
Azért nem a Scythe találta fel a spanyolviaszt. Zalman-ban kb. ugyanilyen már évek óta létezik: CNPS8000
Ahogy néztem paramétereiben meg nem jobb annyival, szóval innentöl csak Márkaszeretet kérdése, ki mit választ. -
Integra
titán
aspire qpack féle házba ez gondolom könnyedén befér, ebbe a kis házba meg egy erőművet is be lehet paszírozni
-
Szlovi
senior tag
Szerintem irodai vagy HTPC-be egy Conroe-L procival megkínálva biztos,hogy nem fog hangoskodni,de még nagyon a fodulatszámot sem fogja felvinni 1200-1300 fölé. Csendes gépekbe jó kis hűtő ez... de kicsit drága
-
Robi BALBOA
őstag
Egy tesztre kíváncsi lennék!
355g ez eléggé korrekt a Zalman CNPS7700-cu-m hoz képest! -
ChRiS_RS
aktív tag
Inkább valaki azt mondja meg, hogy merre lesz érdemes keresni.
-
Jópofa kis borda. nekem tetszik
-
Turmoil
senior tag
30 dB??? Ennél azért van halkabb hűtő is... Ok, hogy ez a legnagyobb fordulatszámon ennyi, de akkor is zajos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kisebb házakba is beszerelhető, ugyanakkor valamennyi AMD és Intel processzor hűtésére képes a Shuriken.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest