Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
válasz
#13260800 #25 üzenetére
Nem értem mért bántja mindenki szegény ASRock-ot pedig elég korrekt lapokat csinál (persze most nem a mindenféle hibridéről beszélek). Nekem a mostani lapom előtt gigaf0s volt és 1 év alatt 5 ment tönkre. Hogy gány az ASRock BIOS-a... Szvsz sokkal jobb és átlátható mint a gigáé. Persze nem egy felső kategóriás ASUS BIOS de különösebben nem érdekel hogy tud e profilokat tárolni stb.. Egyszer beállítom és megy ráadásul tuningba is jobb mint a giga volt.
-
törölt tag
válasz
#13260800 #33 üzenetére
Gyáron belűl tipikusan csak egy részleg foglalkozik BIOS írással. Szóval ha egy szériához szar BIOS-t írnak, akkor mindegyikhez. A GigaByte-nak is vannak ilyen időszakai, a DFI-kről meg mindig is köztudott volt, hogy hoki a BIOS.
TESCO-Zsömle: Bele kell nézni a foglalatba. Egyből látszik mennyi sáv van bekötve.
-
válasz
#13260800 #25 üzenetére
mikor megláttam, hogy újonc, gondoltam na valaki megint regelt-egyet, hogy leossza a tutit...
de aztán láttam, hogy 2004-óta vagy regisztrált, de akkor meg nem értem, hogy tudod Oliverda véleményét ilyen hevesen fikázni...bár a géped paraméterei 2004-re tökéletes, szal lehet azóta most jártál itt először... mind1...
amúgy Én sem úgy gondoltam eddig a DFI-re mint pocsvány szarra... persze nem vennék ilyet (ár)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest