Hirdetés
Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Sziasztok!
Élek még csak kicsit elfoglalt vagyok mostanában. Jövő héten viszont pihenek. Elmegyek 1 hétre Tapolca környékére. Mivel akár eső is lehet, vettem tegnap egy új kalapot (nálam ez tölti be az esernyő szerepét). A régivel ellentétben ez már bőrből van, úgyhogy tényleg esőálló lesz. Amúgy ilyen:Nemrég egy jópofa párbeszéd is lezajlott a tervezett programokkal kapcsolatban:
- Mit fogsz csinálni Tapolcán?
- Lesz városnézés, meg barlang és kirándulgatás is, de elmegyek egy pisztrángneveldébe és veszek pisztrángot vacsorára. Megyek egy kecskefarmra is, ahol kecskesajtot és mangalica szalonnát, meg kolbászt fogok venni és megyek egy bivalyfarmra is, ahol meg is lehet vakargatni őket, mert teljesen békések. Már félretettek nekem bivalylábszárat, úgyhogy csinálok egy jó bivalypörköltet.
- Szóval az a taktikád, hogy először megsimogatsz mindent, aztán megeszed?
- Miért? Mindig azt mondják, hogy az a jó, ha tudod, mit eszel!Na, szóval elég változatos program lesz és megpróbálok kizárólag bográcsban, meg grillen főzni. Ja és megyek borkóstolásra is.
Majd írok egy beszámolót, ha nem felejtek el képeket csinálni. Már látom is a címét: "Látogatóban Pityuéknál!"
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest