Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Csessze meg, ennyi pingvinnel körülvéve...
Kicsit több, mint egy éve fogalmam sem volt róla, hogy bármi közöm lesz hozzájuk. Persze nincs velük semmi bajom, mint ahogy más Isten teremtvényeivel sincs. De soha nem gondoltam volna, hogy "testközelbe" kerülök velük.
Pingvin, meg pingvin, még egy pingvin, és meglepetésként egy lángoló pingvin.Gondolkodom.
Most ki fogad el kit? Ki fogadja be más nézeteit, hozzáállását?Anno páran belekapaszkodtunk hat piti smiley-ba. Terjedt a hír, jöttek a játékos kedvű emberkék, beindult a buli.
Mára ott tartunk, hogy éjfélig bizonyára elérjük a 15 ezres hozzászólást.
Kajakra köszönhető ez a pingvineknek (is). Olyannyira, hogy Galaktikus Pingvin Birodalom az otthonunk.Jót mulattam azon a tényen, hogy egy felnőtt ember hogy tud örülni a "főkávéfőzői" titulusnak.
Nos igen. Ezek az apróságok teszik otthonossá ezt a topicot. A játszani tudás, a gyermeki lélek.Ki fogad el kit? Mindenki mindenkit. Ez a szép az egészben.
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest