Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Alukard

senior tag

válasz sing1ep1ayer #15 üzenetére

Akárhányszor volt dolgom a KÜRT-el mindig a visszaállítandó adatmennyiség alapján határozták meg az árat, és 250k általában nem sokra elég általában.

A felhőre meg csak annyit tudok mondani, hogy prioritások. Nem azt mondtam, hogy mindent ott kell tartani. A leglényegesebb dolgokat kell ott tartani a megfelelő módon. Játékokból sem kell nekem a teljes telepített játék, elég csak a mentés belőle... (A Steam és az Origin is intézi a mentések backup-ját)... Zenéből sem kell minden, mert a jobb online zeneboltok számon tartják, hogy mit vettél meg és letöltheted megint. Fényképeket is lehet okosan csinálni és lehet orrba-szájba... nekem pl. kevés képem van (~1,5GB), de azok fontosak is, a többi csak sallang. Szóval én az összetarhált, beta tesztes 8GB-s ingyenes dropbox-ommal köszönöm megvagyok mint fontos adatmentés.

A tápomtól meg nem félek, mert adtam a minőségre és nem Szalacsikné és tsa BT által kézi manufaktúrában készült sufni tápot használok.

Új hozzászólás Aktív témák