Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
A példáddal élve aki codért vesz 5870-et annak sincs túl sok esze, mert ugye cod-nak elég kicsi a gépigénye.
De ez is a fizetésről szól, biztos hogy a videókártya gyártók fizetnek a játékkészítőknek hogy csinálják meg pc-re is, különben mi a pöcsömet kezdenének a 100-150ezres videókártyákkal. Mi másért vennének az emberek ennyiért kártyát hát a játékok miatt de még azoknak is teljesen felesleg ilyen árban venni...
Pc-re azért sokkal jobb árak vannak, most pl konzolra hol kapod meg a dirt2-őt 990-ért, hát igen kb még mindig 6rongy. A pénz többet jelent, és sajnos rossz olyan indokkal dobálozni hogy warez, akkor érdekes senki nem panaszkodott amikor ps1-es korszak volt, kíváncsi lennék hány ember vett akkoriban 10rongyért rá játékokat, kb eszébe se jutott.
Gépre is van annyi kiegészítő így nyugodtan jöhetne rá bármilyen stílusú játék, de az is tény hogy játékra igen keveset költenek itthon, elég megvenni a hardvert. És van aki mint pl én nem akarok éveket várni hogy kipróbálhassak egy játékot mert nem hajlandó csökkeni az ára, dirt2-őt is megvettem ma mivel még nem játszottam vele és ennyit megért, mégha ettől az amcsi stílustól rosszul vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Battlefield 6
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest