Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz Quent1n #44 üzenetére

A példáddal élve aki codért vesz 5870-et annak sincs túl sok esze, mert ugye cod-nak elég kicsi a gépigénye.
    De ez is a fizetésről szól, biztos hogy a videókártya gyártók fizetnek a játékkészítőknek hogy csinálják meg pc-re is, különben mi a pöcsömet kezdenének a 100-150ezres videókártyákkal. Mi másért vennének az emberek ennyiért kártyát hát a játékok miatt de még azoknak is teljesen felesleg ilyen árban venni...
    Pc-re azért sokkal jobb árak vannak, most pl konzolra hol kapod meg a dirt2-őt 990-ért, hát igen kb még mindig 6rongy. A pénz többet jelent, és sajnos rossz olyan indokkal dobálozni hogy warez, akkor érdekes senki nem panaszkodott amikor ps1-es korszak volt, kíváncsi lennék hány ember vett akkoriban 10rongyért rá játékokat, kb eszébe se jutott.
    Gépre is van annyi kiegészítő így nyugodtan jöhetne rá bármilyen stílusú játék, de az is tény hogy játékra igen keveset költenek itthon, elég megvenni a hardvert. És van aki mint pl én nem akarok éveket várni hogy kipróbálhassak egy játékot mert nem hajlandó csökkeni az ára, dirt2-őt is megvettem ma mivel még nem játszottam vele és ennyit megért, mégha ettől az amcsi stílustól rosszul vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák