- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
Rickazoid #30 üzenetére
Nincs semmi túl bonyolítva, sőt mint mondtam, rengeteg járulékos nem kifejezetten a szolgáltatáshoz kapcsolódó költségtől el is tekintettem.
Irodaház kell, még ha olyan szerencsés vagy hogy a saját lakásodat használod (bár azért ha már 1-nél több fő foglalkozik vele,l akkor már inkább saját ház kell, irodaszobával legalább) már akkor ott az alternatíva költség alapból, ettől sem lehet eltekinteni. Most abba ne menjünk bele, hogy milyen lelki vonatkozásai lehetnek, ha valakinek a lakása egyben a munkahelye.
Szerverpark (najó parktól eltekintek, elég lehet akár egy is kezdetben) kell, igaz lehet bérelni is, de attól még kell így vagy úgy költség. De én a leírásomban nem is elsősorban a hardverre, hanem a szoftverre gondoltam, azt el kell készíteni valakinek.
Azt eltudom fogadni, hogy kezdetben nem kell 2 platformot támogatni (bár azért a két platform a multiplatfromnak eléggé egy határértéke), de akkor máris elveszíti a potenciális vásárlóinak majd felét kezdetben. Ami kezdeti bevétel kieséssel jár.
Az adatbázis még csak-csak megcsinálja a programozó, de én az adatok feltöltéséről beszéltem, azt nem fogja a programozó megcsinálni, mert fingja sincs mondjuk a paprika és paprika közötti különbségről.
Marketing kell, különben se vásárlója, se őstermelő tagja nem lesz, aztán nézheted at üres rendszered. Mitől repülnének rá a felhasználók, vagy az őstermelők a szolgáltatásra, ha nem is hallanak róla, ha nincs bent senki?
A designer nem a csicsához kell, hanem a használhatósághoz is, szerinted miért harsog már az ipar 1-2 évtizede a felhasználóbarátságtól, az informatika már nem annyi, hogy felsorakoztatom a funkciókat, fel kéne ébredni, hogy nem a 80-as éveket éljük. Majd nézz meg egy top mobil programot, meg úgy általában nézd meg amit úgy tutorialokban összedobnak a szoftver fejlesztők, funkcióban lehet ugyanaz, de használhatóságban és szépségben ami felhasználói ragaszkodást eredményez, ég és föld.
Elég sufni garázs feeling az amit írsz, hogy abból piacra dobható termék nem lesz abban biztos vagyok. Prototípusra elég lehet, de azt én is írtam, hogy ez a pénz max arra elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Facebook és Messenger
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- VoLTE/VoWiFi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest