Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
Igazság szerint nekem valami olyasmi kijelző kéne, aminél az összes manipulációt teljesen ki lehet kapcsolni. Tehát szín- és élességmódosítást és a sok száz Hz-es interpolációt is. Azt a képet szeretném látni, amit a film készítői elképzeltek. Számítógépre kötve hajtanám meg, és mivel 26-32 hüvelyk környékén keresgélnék még a monitorok is szóba jöhetnek. Sokszor találkoztam monitoroknál olyannal, hogy valami utófeldolgozást csinál a képpontokkal, és egyszerűen nem olyan éles a kép, mint lehetne. Mintha nem natív felbontásban menne. Pl. a munkahelyemen kaptam egy 26-os Acert, aminek a színei szerintem elég jók, vsz. IPC paneles, de az élességgel bajok vannak. Vagy pl. a barátomnak van régebbi, de komoly Samsung monitora, amibe szerintem szintén jobb panel van mert jók az árnyalatok, de valami utóélesítés lehet benne, ami agyoncsapja az élességet. Őszintén szólva amely laptévéket eddig láttam, azoknál is mind egy hasonló effektussal találkoztam.
A régebbi munkahelyemen volt egy 22-es EIZO, annak borotvaéles képe volt. Na valami olyasmi élességre vágyok, kicsit nagyobb méretben. -
PuMbA
titán
Ha be van rakva a legmagasabb fokozatra a SMART LED beállítás vagy a Feketébb fekete, akkor biztos, de nálam nincs ilyen. Minden ilyen képbirizgálót kikapcsoltam, pont olyan a képe, mint bármely PC-s monitornak
A bőrszínre nem tudok mit mondani, mert az enyém nem műszerrel kalibrált
-
dabadab
titán
A 3D csak a cikkből maradt ki, vagy már teljesen kiment a divatból?
-
BloodRay
veterán
Jó büntető képe lett ennek is, hasonlóan az idei suhd szériához...
A tavalyi magas kategóriás tv-i sokkal jobban sikerültek a Samunak. Persze a tömegnek úgyis elég lesz hogy most már rá van írva hogy suhd és még neonosabb színe van a fűnek... -
bteebi
veterán
Bőven nem ideális árak, de legalább már nem annyira elrugaszkodottak a valóságtól, mint a suhádék. Mondjuk még mindig inkább LG-t vennék, de lehet, hogy kellene adni egy esélyt a QD-nek is.
-
gerii
addikt
Hiperszupcsi 4K tv amiben 8bit-es panel van...
-
Gusztáv
addikt
Azért az árak a Samsung oldalán kicsit másképp néznek ki: 399.900/499.900/699.900
.
-
Gusztáv
addikt
Nagyobb képátlójú nincs belőle
. 3-4 éve kb ilyen árban vettük a az 55"-os FHD-s U6500-at, mint most ebből a 60"-os kerül.
-
Kékes525
félisten
A kvantumpontos és HDR képjavítás technikák versenyéből az OLED lesz a győztes!
-
snecy20
nagyúr
"A JU6800 széria tagjaiba 8 bites panel, és Tizen okostévé rendszer került."
Elég abba 1 okostévé rendszer is, de az működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!