Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Platform exkluzív címek eddig is voltak, szerintem az XboxOne/PCdx12 lesz a gyakoribb, a Microsoft valószínűleg meg fogja oldani ha nagyon akarja, hogy egy XboxOne címből ne legyen vulkan csak dx12PC verzió. Többi kiadó meg majd portolja a játékait PCvulkanra ha akarja.
(Az már pl. elvileg biztos, hogy Dark Souls3 lesz PC-re, de hogy melyik apin az ha jól tudom még kérdéses.) -
válasz
Nowhereman
üzenetére
"sokan Win7-8.1+Vulcan alatt tolják majd"
ezt azért még nem lehet tudni, pláne mert egy ideig még azért nem lesz vulkan (a dx12-nek lesz egy pár hónapos előnye), de annyit lehet látni hogy azért nem előre lejátszott a meccs. Nem mondható rá egyértelműen egyik ágra sem hogy így lesz vagy úgy.Nem kell elébe szaladni a dolgoknak, hogy az egyik vagy a másik biztosan nem fogja megérni. Én remélem minden játék jön mindkét rendszerre
Abból túl nagy baj nem származhat
Vetélkedjenek csak egy kicsit 
-
LW
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Microsoft ha ilyen helyzetbe kerül talán talál rá módot, hogy Windows 7 és 8.1 is támogassa a DX12-t. Ugyanakkor nem bánnám ha linuxon is elérhető lenne a játékok egy része a közös API révén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Abból túl nagy baj nem származhat