Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Remek.
A jo kis daralos jatekbol lesz egy otvar rpg. -
_drk
addikt
Az lehet a baj hogy túl sok a content.Túl sok mindent lehet csinálni, de egyiket se éri meg, vagy elveszel bennük.
Én a far cry 4-nél voltam úgy hogy egyszerűen túl sok minden volt, ráadásul ugyan az mind a 3-ban így nem is érdeket az egész.Meg kell találni az egyensúlyt a játékokban az biztos. Mert a szabadság tényleg nagy pluszt tud adni, de ha elveszel benne akkor már nem jó.
Most tolom végig a Gothic sorozatot. Na az nyílt világ, de mégse.
-
Chp
őstag
+Kampó
Volt próbálkozás a Borderlands 2-vel cimborák társaságában, s fene tudja miért, nem élveztem. Nekem túl nyílt volt az egész, nem szeretek ilyen nagy terepeken rohangálni, hiányzott a "cső". Talán öreg vagyok, vagy nem tudom, egyszerűen jobban fekszenek a lineáris játékok.

-
Chp
őstag
Serious Sam részek, Quake 1-2, Doom3(mod), Hunted, The Lord of the Rings: War in the North, Portal 2, Painkiller: Hell and Damnation, Sven Co-Op, Killing Floor 1-2, No One Lives Forever 2, Will Rock, Shadowgrounds Survival...így hirtelen ennyi.

Ja, és a Hereticet hegesztgetem, sőt, tulajdonképpen készen is vagyok vele, LAN-Ready állapotban van a Co-op mód, de öcsémet nem bírom rávenni, hogy társuljon.

-
Bird
addikt
Ez a kis bemutató meglehetősen semmitmondó lett. Jobban is odatehették volna magukat...
-
_drk
addikt
Ez pont egy olyan jatek ami ha remaster lenne is elég lenne! Igy hogy nyílt világ, alap játékhoz nem sok köze lesz szerintem de nyílt világú fantasy mindig nagy esély 1 jó játékra.
-
batman91
őstag
Ez is eljött végre. Már nagyon rég vártam erre és itt van, tessék.
Mai napig a kedvenc hack & slash játékom amit nem tudott semmi felülmúlni a kategóriában. Pedig már azt hittem, hogy a Humanhead Studios is bekrepál mint a Terminal Reality.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amiket irtál igaz nem vagyok már 15 éves "suhanc" de nekem régi címek zömében

Sajnos amiket lehetett végigjátszottuk, így szeretettel várjuk az újakat, dehát...
Mellesleg egy jól összerakott co-op módban is játszható történet, igen csak élménydús tud lenni.
Mai napig a kedvenc hack & slash játékom amit nem tudott semmi felülmúlni a kategóriában. Pedig már azt hittem, hogy a Humanhead Studios is bekrepál mint a Terminal Reality.