Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yany

addikt

válasz MaUser #41 üzenetére

Igen, emlékszem az írásra. Ott egy brutálisat csalódtam, mert a mobilok miatt elkezdtem reménykedni, hogy desktopon (ahol igazán lenne értelme!) is elkezdik növelni ezt. Szoftverfejlesztés, szövegszerkesztés, multimédiás alkalmazások, stbstb brutálisakat szakítanának ebből, de mégis csak a mütyűr eszközöket tolják csak. Szerintem a M$ valahol ugyanolyan válságban van, mint amit az AMD művelt az Athlonoknál: rácsücsült a sikerére, mert elbízta magát (csak az AMD-nél ez rövidebb ideig tartott).

Szóval a M$ elkezdte nem diktálni a piacot, hanem mászni utána, a diktálást meg ostoba irányokba kezdte el tolni (ld. dekstop és mobil UI egységesítés, de ebbe most nem akarok belemenni, mert hosszú és off).

Összegezve: egy 31"-os monitor brutálnagy felbontással elsősorban azt a célt szolgálná, hogy ugyanolyan messziről nézve, mint mondjuk egy 20"-os monitort nagyobb legyen a munkaterületed, de mivel a PPI is növekedne, nemcsak nagyobb lenne, hanem finomabb is. Azért lássuk be, perpill egy desktop monitornál még bőven látni a pixeleket rendeltetésszerű használat esetén (vagy csak nekem túl sas a szemem, de cilinderes lévén ezt sem állítanám :) )

ps.: az előző hozzászólásom utólag elolvasva elég offenzív hangvételűnek tűnik, holott nem annak szántam, de remélem ez utóbbi hozzászólásom segít rávilágítani, hogy mire gondolok

Új hozzászólás Aktív témák