Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
úgy válaszolok, hogy én sem vagyok szakértője a területnek, kellene ehhez egy nagyon képzett jogász

én azt vélelmezem, a "conspiracy" súlyos megítélése mögött az van, hogy az USA-ban - ellentétben mondjuk a mi tájékunkkal - a társadalom EGÉSZÉRE nézve különösen károsnak ítélik meg azokat a bűncselekményeket, amelyek együttműködésen alapulnak
maradva a példánál: ha Magyarországon jön egy csávó egy hackelt HBO-dekóderrel vagy mivel, akkor összekacsintunk, megvesszük tüle, oszt vigyorgunk, hogy milyen ügyesek vótunk
na, az USA-ban - ha jól értem a conspiracy fogalmát - ez nagyon súlyos bűncselekménynek számít
ha valaki jobban tudja, majd felvilágosít, de a személetbeli különbségre jól rávilágít az, ahogy ott az adóelkerülést büntetik, és ahogy nálunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest