Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
úgy válaszolok, hogy én sem vagyok szakértője a területnek, kellene ehhez egy nagyon képzett jogász
én azt vélelmezem, a "conspiracy" súlyos megítélése mögött az van, hogy az USA-ban - ellentétben mondjuk a mi tájékunkkal - a társadalom EGÉSZÉRE nézve különösen károsnak ítélik meg azokat a bűncselekményeket, amelyek együttműködésen alapulnak
maradva a példánál: ha Magyarországon jön egy csávó egy hackelt HBO-dekóderrel vagy mivel, akkor összekacsintunk, megvesszük tüle, oszt vigyorgunk, hogy milyen ügyesek vótunk
na, az USA-ban - ha jól értem a conspiracy fogalmát - ez nagyon súlyos bűncselekménynek számít
ha valaki jobban tudja, majd felvilágosít, de a személetbeli különbségre jól rávilágít az, ahogy ott az adóelkerülést büntetik, és ahogy nálunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest