Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
hibavissza
üzenetére
Úgy szoktam fórumozni, hogy random kattintgatok majd írok valamit és vagy bejön vagy nem. Elég jól mehet, mert szakmai oldalról kevesen írnak vissza, hogy hülyeséget írok. A baj akkor itt már nem kevés...ellenben a lottóskillem elég maxos lehet.
Ha valaki gürizik marha sokat akkor nem maradna ideje fórumozgatni? Azért egyetemen elég jó életük van a tanároknak, legalábbis aki nem főtárgy tárgyfelelős, az nyugodtan megteheti, hogy sz@rik a világra. 5 hete van beadva 2 fizika kiszh-m, majd megkapom egyben a másik 4-el, félév végén, totál belefér. Gimiben ennél is jobb, töridogát 1,5 év után kaptam kézhez. Na ott valóban könnyeztem a röhögéstől.
És mint írtam, kegyetlen sok munka mellett is mindenkinek marad ideje valamire, amit elkölthet szabadon. Mi a gond? -
Gergosz2
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
lol azért facebookon még durvább arcokat találni.

De azért 2400 nap alatt ~ 23k komment tényleg a napi rutin szerves részét képező kommetlést jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest