Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet1970
csendes tag
Bocs, én azt hittem, hogy a mai munkahelyeken az önálló, kreatív, hatékony munkaerőket keresik, s szeretik alkalmazni. Akiről te beszélsz az a betanított munkás. Egy betanított munkás nem képes, s nem is akar jobban dolgozni, mint amit megtanítottak neki.
Csak egy példa a személyes tapasztalataim közül:
Egyik cégnél nem alkalmaztak informatikust, csak és kizárólag olyan munkavállalok voltak, akik önszorgalomból tanulták meg az irodai szoftvereket. A cég működött, nyereséges volt. Győzködtem őket, hogy szükségük lenne egy informatikában járatos (középszintű végzettségű személyről van szó!) személyre is. 3 év után alkalmaztak egyet. Fél év után a cégvezető megköszönte, mert szinte az összes dokumentumukat átdolgozta, kijavította!!!! Ezzel költséget takarított meg, növelte a nyereségét a cégnek. Olyan ötletekkel állt elő, melyek a cég piaci helyzetét javították, egyszerűsítették a munkamenetet, stb. Ez a kulönbség az 1 hét alatt megtanult ismeret és a több éven át tanult ismeretek között. Egy betanított munkás nem tudja, hogy lehetne jobban is, hatékonyabban is dolgozni. Szerintem nem mindegy, hogy egy feladatot 10 perc alatt, vagy másfél óra alatt old meg egy munkavállaló. Tudom, hogy ez még nem mindhol létezik, működik. De az óraszámokat csökkentik, akkor nem is fog sohasem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest