- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Leszögezném, hogy ezzel nem értek egyet, igenis fontos terület, szükséges a jó alap. Ugyanakkor.
Én általános iskolában számítástechnika órákon(és szakkörön, mert arra is jártam) megismerkedtem:
Aladinnal, Sky Roadsszal, Stoneage-el, Mauglival, Pre 2-vel, Merlin nevű oktató-szórkaztató játékkal(6 év alá ajánlott), és így tovább, és így tovább. Meg a Painttel. Ja, hogy rohadtul érdekelt a dolog, és mindig mindent tudtam előre, azt is amit nem kellett? Igen, pedig egy 486-os gép volt itthon Win 3.1-el később 97-el, 14 éves koromig. Egy ppt-t a hülye is el tud készíteni egyedül, meg a ctrlc-ctrlv-t használni.
Ma mégis én menedzselem a gépeket széles családi körben, kb. 6 gépről beszélünk. Alapszinten, parancssoros Win műveletek nélkül, való igaz, de ezt tökéletesen egyedül sajátítottam el, én rakom össze, én telepítem, én konfigurálom, és tökéletes mind. Extremitás se feltétlen kell, szívesen bűvészkednék Linux alatt, parancssorral, de arra még nem fordítottam időt.
Ezzel azt akarom mondani, hogy annak ellenére, hogy nem értek egyet a történéssel, nagyon nem(én is érzem hiányát pár dolognak, amit nem tanítottak meg rendesen, pedig meg kellett/lehetett volna, egyedül meg nem sz*roztam vele soha), ez nem lesz akkora gát a mai világban, mikor lassan andoriddal a kezükben születnek a kölök, skype meg viber fülessel a fejükön.
morgyi:
Elég sokan vagyun kandósok PH-n
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest