- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Pár hónapja jártam Londonban, és majdnem két hétig jártam a várost (amikor éppen nem volt jegyem valamelyik versenyre az Olimpián), így még frissen él bennem, amikor a különböző iskolai egyenruhás japán és koreai középiskolás csoportok látogatták a múzeumokat, történelmi látványosságokat. A tanárok töltötték beléjük a tudást, az élményt, az értéket... Ezek tudják már, hogy a "haszon" évtizedek múlva jelentkezik. Mi meg... még ez az erdélyi iskolai kirándulás sem akar összejönni.
De maradjunk az informatikánál: én egy könyvelőirodában teszek-veszek, ahol ma már csak alapos számítástechnikai ismeretekkel lehet a könyvelőknek boldogulni. Persze meg lehet tanulni kínkeservesen magánúton is a szükséges dolgokat, de ha nem segítenek neki ebben, hiába jó könyvelő, nem fog tudni a "piacon" érvényesülni. Kell az oktatásban informatikai alapokat adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kempingezés és sátrazás
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Vadiúj videókártyák! Rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest