Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Globális folyamatokat csak globálisan lehet kezelni. Tehát a világnak egységesen kéne ezeket a cégeket szabályozni, illetve kiépíteni valami olyan infrastruktúrát, ami biztosítja az internetes keresést, kapcsolattartást - merthogy itt már arról van szó, hogy ha lehal a Google, akkor elég sokan (cégek is) nem fognak tudni levelezni, nem lehet keresni, stb.
Én is úgy vagyok vele, hogy ezeket a feladatokat, ahogyan pl. a DNS és a backbone hálózatok működését, sem szabad cégekre bízni, vagy csak erős felügyelet alatt. Muszáj lesz megtanulnia a világnak együttműködni, mert különben csak még nagyobb káosz lesz. -
válasz
arnyekxxx #111 üzenetére
Ugyanakkor komolyan vehető cégnek van saját lapja is. Ami normálisan néz ki, és működik.
@tha_answer : Nem igazán hallottam cenzúrát kiáltó hangokat, pedig mind a két megoldás erősen arra hajaz
@Samott : Szerintem ezeknek fogalma nem volt, milyen mértékben használják az emberek a fészt
-
válasz
mikromanus #106 üzenetére
Szarkazmus
-
-
De ezt hol teszi? Mert nem a hírfolyamban.
Itt valami infó kimaradt, ezek saját hírszolgáltatást indítottak? Mert lemásolniuk már csak szerzői jog miatt sem lehetne csak úgy.@kilua : A Jófogás, Vatera kinek hiányozna?
Amúgy az ebay magyarosodott egy ideig. Mi lett? Semmi.
Ha idejönne az Ali, akkor jönne a 'bay, DX, egyebek is. Meg a Fb. Marketplace is itt van, nem lenne monopolhelyzetben senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Napelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Opel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest