Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv3
aktív tag
morgyi
Jogos, igazatok van, de mindig meglep amikor egy procinak 200+ W a TDP-je. Valszeg az AMD FX-es érából (9590) adódó maradvány frusztrációról van szó.
A 300A+ -ral kapcsolatban is igazad lehet, ebben az esetben fokozottan problematikus lehet a csatlakozási pontok melegedése, de nyilván erre is gondoltak az okosok.
"Csodálatos dolog a tudomány. Hű lovagom, elmondanád még egyszer, hogyan lehet birkavesével földrengést megelőzni?" -
rovtiv3
aktív tag
snecy, BlindMind
Félreérthető voltam. Csak arra akartam utalni, mennyire elszálltak ezek az értékek. Persze tisztában vagyok vele, hogy az Intel 14nm-en meg sem közelíti a fenti paramétereket. Ezzel együtt 280W 1.5V mellett testvérek között is 185 Amper. VRM legyen a talpán, ami erre képes, és hűtő ami eldisszipálja. -
rovtiv3
aktív tag
Az igen! Negyed Gigás L3, negyed kilowattos fogyasztás...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest