- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GCN az valószínű, hiszen kell a DX11.1 támogatás. Ami még lehetséges, hogy az AMD egy ideje amúgy is vissza akar állni a Q1-es termékfrissítésre a mostani Q2-Q3-ról. A Richland az lehet egy köztes megoldás, így két gyorsabb frissítéssel hat hónapot csúsztatják a termékmegjelenési politikát.
A másik opciót a konzolok jelenthetik. Elképzelhető, hogy valamikor Q2-re kérik az utolsó devcsomagot a partnerek, és ez a Kaveri-vel nem tartható. Márpedig a nextgen konzolok esetében nem érdemes viccelni, mert nagyjából 100 milliós eladásról lesz szó, itt tényleg ki kell szolgálni a partnerek igényét. -
letepem
aktív tag
Én még reménykedem mert remélem a haswell-t nem hagyják válasz nélkül.
-
stratova
veterán
-
Crias
senior tag
Hát ez nagyon szomorú, de nem értem én ezt a richland-et hogy ez most mi ez, meg kinek szánják, elvileg a Trinityvel egy időben kellett volna megjelennie (vagy legalábbis most 2012-ben).
Én is a Kaveri-re vártam de nem hiszem hogy kihagynának ekkora ziccert az amd-nél én fenntartással fogadom ezt a hírt... -
Taragas
aktív tag
Már megint késik az AMD...Végre lett volna esélyük utolérni a zsintelt....
Nincs több hozzáfűzni valóm.
-
stratova
veterán
Lassan csak leszokik az ember róla, hogy felkapja ilyenen a vizet. Ugyanígy vagyok Trinityvel noti terén. Erősebb Llanos (6465b) üzleti Probookot kínál HP itthon drágábban mint, amilyet Trinityvel állít össze (6475b)... Mellesleg 6545b óta nem is látok 15,6-osat. Egyszer majd kiadják ha már megszedték magukat Intellel (legalább az előbbit), addig ne adja be a kulcsot a mostani.
-
Chp
őstag
Egyébként ez az egész Richlandes dolog mikor tűnt fel? Honnan jött ez? Mikor változott az egész terv, hogy nem a Kaveri a következő? Mi ez az egész??? Valaki világosítson már fel, vagy linkeljen már egy szummázó cikket, mert fel nem fogom mi történik! Hihetetlen, hogy nem bírja követni a terveket az AMD, ez botrányos!
Igen, egy hőbörgést láthattatok, mert hihetetlenül tetszik a koncepció, vártam a Kaverit és most itt van ez az egész.
-
Misi 007
őstag
Elég sokan akartak Kaverit többek közt én is.
Én már csak abban bízom hogy kamu ez a dia. -
Srodney
senior tag
igen,érdemes a 69xx re gondolni,tudták hogy nem lesz olyan ahogy tervezték de akkor is bedobták karácsony előtt mivel azt a hype-ot kihagyni nagy badarság lenne.aztán jött egy ránc felvarrott verzió ami már végleges volt,inkább jön egy széria minthogy kihagyják a karácsonyt...
-
Chp
őstag
Igen, így van, ahogy leírtad! A lemaradás pedig valóban érdekes jelenség. Szerintem a Trinity megjelenése előtt sokan számítottak GCN-nel való kompatibilitásra DG szempontjából és mégsem lett belőle semmi, hanem maradt a 6-os széria: 6670 és társai, ami egyébként nem probléma, csak sokaknak szemet szúrt anno. Meglátjuk mi lesz.
-
-vitya-
őstag
válasz
atti_2010 #27 üzenetére
csak annyi, hogy eléggé egyben van... ;-) de végül is nekem az 5800K is jó lesz, mikor jövő tavasz/nyár elején meg akarom majd venni... Azzal is ki leszek békülve. Ha annál jobb jön a 6670em mellé, hogy DGben toljam, annak örülök, de nem leszek elkeseredve, ha már GCN-el jön a következő...
Minden esetre most nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz. Már ha nem humbug az egész, amit a pH! átvett... +látjuk.
@ (#28) Chepany : látod, akkor neked rosszabb ez a hír mint nekem. Én már a mostani legjobb APUval is kibékülök, meg leszek vele elégedve, neked meg tovább kell várnod, ha nem GCN-el jön ki... Mondjuk nem is értem, miért ekkora lemaradással hozzák ki az APUkat az aktuális dVGA-khoz?...
-
Manbal
senior tag
válasz
fatallerror #8 üzenetére
Én inkább 30-40%-ra tippelnék... már 7970 Ghz Edition is "ráncfelvarrás" volt, nem hiszem hogy stagnálni szeretnének, mert akkor az NV könnyen beelőzheti őket csúnyán...
-
bteebi
veterán
Csípem ezeket a "kiszivárgott" híreket
. Mondjuk inkább úgy, hogy az AMD kiadta a terveit, és azt a DonanimHaber publikálta, de már "pletykaként" adják el, vagy pedig simán kamuznak. Mindenesetre ha nem így lenne, akkor egy ilyen hír(esztelés) akár büntetőjogi feljelentést is érhetne, mint ahogy azt a szifon kapcsán már láthattuk
...
-
-vitya-
őstag
válasz
atti_2010 #22 üzenetére
az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogyha ugyanaz a mag, akkor nem lesz más IGP sem...
azaz, a GCN a Kaveriben jön el.Nekem jó, (mivel már rég megvan a 6670-em) sokaknak nem.
Az értelmezésemet meg majd kijavítja valaki, ha téves, vagy az idő segít, és meglátjuk mi lesz...
-
Chp
őstag
Szóval késik a Kaveri. NAGYSZERŰ!
-
stratova
veterán
Akkor legkésőbb az AFDS 2013-on kiderül.
fatallerror: so-so a tőzsdei helyzetre úgyis inkább egy negyedéves jelentés van hatással.
Csak kezdem unni, hogy két nap alatt egy weblapon háromszor olvassak erről :] tudom akkor ne klikkeljek rá, csak érdekelt mit fűz hozzá Abu
(#19) Abu85 : Jó hogy mondod, az idei nem a 2011-es elcsúsztatása volt? Nem veszem zokon, ha már február elején kiderül valami bővebb. -
mzso
veterán
"az AMD a korábbi útitervben a Kaveri APU-t jelölte meg utódként, mely már a Steamroller modulokat használta volna, de ennek a megjelenését valószínűleg elcsúsztatták."
Bah...
-
stratova
veterán
Gondolom ezzel kapcsolatban további - lehetőleg hivatalos - infó már sem a Autodesk University-n sem a Dell World 2012-n sem várható. Ha el is fogadom a késés tényét, egy fokkal igényesebb kivitelezést várnék egy hivatalos diától. Abu?
-
mghltm
addikt
ha mar lyukat akarnak foltozni, tehetnek inkabb a 7770 es a 7850 koze
az 5830 anno eleg hulladek lett
-
Angel1981
veterán
De lassan megy ez az APU fejlesztés...
Egyébként jópofa; az eddigi hsz-ek 3/4-e a dVGA-kat firtatja.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatallerror #8 üzenetére
hat ez kb olyan mint a 5830 volt, de eleg regen volt hogy csinaltak ilyen feles megoldast foleg nem felsohazban.
(#7) -vitya-
nem lesz
saccra az uj APU mikrol meg nincs egy deka reszlet sem par %-al lesz jobb mint a Trinity
-
fatallerror
addikt
válasz
csucsbicep #6 üzenetére
szerintem 10-15% kb, semmi extra nem lesz, gcn ráncfelvarrás
#5) Sondi1986: ilyen 5% különbséges kártya tuti nem lesz, felesleges
-
-vitya-
őstag
szóval akkor nem lesz Kaveri jövőre? Akkor a következő APUhoz is jó lesz a 6670es vidkártyám, mivel ugyanazt a belső felépítést használja?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
fatallerror #1 üzenetére
Én annyira nem bánom, ha később jelenik meg. Na meg kíváncsi leszek mekkora előrelépés lesz a 7xxx-es szériához képest.
-
Sondi1986
addikt
Talán még idén ez megjelenik! : HD7930
-
F34R
nagyúr
Erdekes tervek , ezek szerint amit vartak APU teren csak nem birjak meglepni..
-
mghltm
addikt
válasz
fatallerror #1 üzenetére
nem biztos, a 6970 es a 7970 is decemberben jelent meg. a karacsonyi bevasarlasi lazat kar lenne kihagyni, foleg a csokkeno eladasok fenyeben...
-
fatallerror
addikt
eszerint akkor idén nem lesz hd8000esből 1 darab sem bemutatva csak januárban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DonanimHaber ismét lecsapott, így sikerült megszerezniük az asztali AMD termékek 2013-as listáját.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- Politika
- Óvodások homokozója
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest